gochaha 28.11.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Hej, 3 pytanka:czy montować metalowe drzwi wejściowe z klatki schodowej i czy można kupić dobre drzwi (nieważne drewniane czy metalowe) ze wszystkim (ościeżnice itp.) do tysiąca zł;czy ściana od klatki schodowej ( ta z tymi drzwiami ) może być z Siporexu? No jestem w przeddzień zakupów a w pracy nie mam czasu szukać po necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lajkonikk 28.11.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 sa metalowe z ramami ok850 zł. Ocieplone,brązowe ciemne i jasno )W Castoramie firma Castenn ale dobrze nie pamiętam,mam założone u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochaha 28.11.2005 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 No ale jaka jest różnica między metalowymi a drewnianymi? Te drugie wydają mi się przytulniejsze, a może o czymś nie wiem...Mieszkanie jest na parterze, więc kwestia bezpieczeństwa chyba nie gra roli w przypadku drzwi?...I co z tą ścianą?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 28.11.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Każde mają swoje wady:Drewniane - droższe, mogą się zwichrowaćMatelowe - jeżeli będzie na nie świecić słońce to się rozszerzają i są problemy z zamykaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lajkonikk 28.11.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 jak powiedziała gochahawejście z klatki chodowej.Słońca nie ma:))Wygląd?wyglądają tak samo jak drewnianetak mniejwięcej wyglądajahttp://www.mar-tom.com/oferta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochaha 28.11.2005 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 No fajnie, a ceny? By mnie niezwykle interesowały. To moze mi ktoś kliknie jeszcze w ciągu 15 minutek, bo potem spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts