robert.krawczyk 28.11.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Witam Chcę kupić lodówkę o takich "parametrach": - wysokość do 170 cm, - szerokość do 60 cm (najlepiej 57, 58 cm), - zamrażalnik u dołu, - cena do 1300 zł, - klasa energetyczna A, wszelkie propozycje mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 28.11.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Witam Chcę kupić lodówkę o takich "parametrach": - wysokość do 170 cm, - szerokość do 60 cm (najlepiej 57, 58 cm), - zamrażalnik u dołu, - cena do 1300 zł, - klasa energetyczna A, wszelkie propozycje mile widziane Mają bardzo dobre ceny: http://www.maximedia.pl/lodowki/ zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 28.11.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 A ja w tym wątku chcę zapytać o taką, rzecz czy można być zadowolonym z tradycyjnej lodówki nie no frost, bo niestety chłodziarko-zamrażarki z tą funkcją są dość drogie. Sama mam na ten temat bardzo skrzywiony pogląd, bo po latach użytkowania w domu rodzinnym tradycyjnej lodówki zakupiona prze zemnie chłodziarko-zamrażarka ardo, gdzie ciągle stała woda skrzywiła mi bardzo pogląd na te kwestę. Widziałam fajne modele po 2000 niestety nie no frosty więc nie wiem co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert.krawczyk 28.11.2005 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 sklepy to znalazlem, problem jest z opiniami - ale w miare rzetelnymi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 28.11.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 LG ma no frost po ok. 2 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 02.12.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 elektrolux ten big inside, klasa a+, 38 db, 150 cm 1300 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 02.12.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Ja raczej jestem zdecydowana na Siemens, ale podobno nie maja NO FROST a jeszcze w 2004 roku mieli - i chyba w Media Markt widzialam... No frost dlatego, ze draznai mnie te wiecznie wilgotne polki wygladajace jak brudne!!! W ogole podobno lepiej sie spisuje i nie smierdzi z niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 02.12.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Chciałam Ci napisać ,że wybrałam LG a już byłam gotowa kupić coś innego. Wybrałam Model GR –419GLCA dlatego, że odpowiada mi wysokość 180 cm. Odpada 200 cm bo przy moim 158 cm to trochę za wysoka. Mogłaby być mniejsza część mrożąca a większa chłodząca ale niestety nie ma, albo ja nie znalazłam. Podobają mi się też uchwyty bo w tym przeze mnie wybranym są. Natomiast model 188 cm z większą częścią chłodzącą już nie ma uchwytów a wydaje mi się, że takie otwieranie bez rączki jest niepraktyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 02.12.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Chetnie wyslucham opinii z uzytkowania, bo tez mam dylemat czy LG czy Siemens.Szczegolnie zalezy mi na tym, czy nie czuc z niej takied dziwnego zapachu, ktorego nie mozna wyeliminowac nawet poprzez stosowanie filtrow, jak np. w Polarze. I czy rzeczywiscie polki w NO FROST nie sa wilgotne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbro 02.12.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=50723&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Tu była taka dyskusja, tylko nie wiem czy dobrze wkleiłem link. Polecam LG 459QLQA - ta kostkarka twistowa się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts