marta3 28.11.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Poszukuje ludzi którzy obecnie budują z Dombud-3 albo w niedalekiej przeszłości z nimi budowali. Czytałam na forum o tej firmie różne opinie, poszukuje teraz jakiś aktualnych informacji.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona.kow 28.11.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Ja ma wybudowany stan surowy zamknięty i jak na razie większych problemów nie mamy. Oczywiście mam swojego kierownika budowy bo to podstawa. Były drobne problemy ale zawsze da sie wszystko ustalić i porozumieć. Obecnie zdecydowaliśmy się na prace deweloperskie, zobaczymy jak dalej pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.11.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 hm...ja wysłałam do nich maila to mi nawet nie odpowiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 28.11.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Ja ma wybudowany stan surowy zamknięty i jak na razie większych problemów nie mamy. Oczywiście mam swojego kierownika budowy bo to podstawa. Były drobne problemy ale zawsze da sie wszystko ustalić i porozumieć. Obecnie zdecydowaliśmy się na prace deweloperskie, zobaczymy jak dalej pójdzie Jak ja zadałem podobne pytanie na forum około rok temu to podobnie, nagle odpowiedziało parę osób o doświadczeniach z dombudem, ale jakoś dziwnym trafem osoby te miały po 2, 3 wypowiedzi na forum i zawsze zachwalały tę firmę. Robiłem u nich wstępną wycenę. Nie mogę nic powiedzieć o ich jakości, bo nie wiem, ale po postawieniu stanu surowego mogę porównać koszty. Budując samemu wychodzi ok. 30% taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona.kow 29.11.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Ja ma wybudowany stan surowy zamknięty i jak na razie większych problemów nie mamy. Oczywiście mam swojego kierownika budowy bo to podstawa. Były drobne problemy ale zawsze da sie wszystko ustalić i porozumieć. Obecnie zdecydowaliśmy się na prace deweloperskie, zobaczymy jak dalej pójdzie Jak ja zadałem podobne pytanie na forum około rok temu to podobnie, nagle odpowiedziało parę osób o doświadczeniach z dombudem, ale jakoś dziwnym trafem osoby te miały po 2, 3 wypowiedzi na forum i zawsze zachwalały tę firmę. Robiłem u nich wstępną wycenę. Nie mogę nic powiedzieć o ich jakości, bo nie wiem, ale po postawieniu stanu surowego mogę porównać koszty. Budując samemu wychodzi ok. 30% taniej. No dziwne żebym miała dużą liczbę wypowiedzi skoro jestem nowa na forum. Dopiero teraz czytam te tematy gdyż chce dobrze przygotować się do stanu deweloperskiego czerpiąc doświadczenia forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts