a-kra 28.11.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 mam taki problem. mam ok. 2,5 m miejsca na szafe. jest to typowy pokoj dzienny, telewizor, wersalka itd. i nie wiem czy w tego typu miejscu mozna wstawic szafę wnękową, czy kupic normalne szafy.Szafa wnękowa jest bardziej "wydajna" ale jest ona na stałe i raczej juz uniemożliwia jakies przyszłościowe zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 28.11.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 chiba niii...A tak serio - to wszystko zależy od stylu w jakim chesz wykończyc salon. Wydaje mi się, że we wnętrzu prostym i nowoczesnym można coś takiego zrobić, tylko jakieś inne bryły powinny nawiązywać do tej wnęki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.11.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 według mnie nie pasuje .....moja ciotka tak ma i wygląda to beznadziejnie,ale to oczywiscie tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.11.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 coś by się dało zrobić. Dziurę zabudowujesz odpowiednio, zostawiając na górze miejsce na np. 2 rzędy książek. Do tego odpowiednie drzwi /najlepiej drewniane/. A w środku barek z truneczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 28.11.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 moim zdaniem nie, nie pasuje do reprezentacyjnego salonu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 29.11.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Jeżeli mto pokój dzienny z wersalką to raczej to salon reprezentacyjny nie jest. A z szafą to tak jak przedmówcy raczej nie bardzo pasuje, ale czasem musimy iść na jakieś kompromisy. Może trzeba tą szafę tak zaprojektować aby na pierwsz rzut oka nie kojarzyła się z garderobą (otwarte półki na coś ozdobnego, jakieś światełko itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts