Sylvie 28.11.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Znalazłam jeden model z Electroluxahttp://www.electrolux.pl/products/XMLSTANDARDIMAGE/EOV04016.jpgMoże ktos ma pierkarnik z takim drzwiami. Jak sie sprawdza?Wydaje mi sie, ze jest to fajne rozwiązanie gdy pierkarnik znajduje się w słupku, na wysokości oczu. Czy inne firmy też cos takiego robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 28.11.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Wydaje mi sie, ze jest to fajne rozwiązanie gdy pierkarnik znajduje się w słupku, na wysokości oczu. Na wysokosci oczu moze sie znajdowac miktofalowka. Piekarnik moze sie znajdowac na wysokosci max 145cm /uchwyt drzwi wysuwnych/. Takie piekarniki widzialem jeszcze u GE i Milele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 28.11.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Siemens też ma coś takiego !!! HB 33L550 Drzwi otwierane na lewo ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts