JackD 09.12.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 potwierdzam... osobiste konto Citibanku..... jestem zadowolony... przelewy gratis... stałe zlecenia także gratis....przelewy w trybie Elixir...prowadzenie konta miesięcznie 9,99 zł .... przelewy mozba telefonicznie ... on-line... lub w bankomacie....mozna wpłacać gotówkę w bankomacie... 24 na dobe.... i jeszcze ważne...w momencie zastrzeżenia karty bankowej... wszelakie z tego tytułu straty ponosi bank.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 09.12.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Szanowna Redakcjo Jak widzę lista banków nie jest uzupełniana. Czy to promocja mBanku?, czy forumowicze winni dopisywać swoje typy? Tylko jak? t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.12.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 a dla małej firmy które najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 12.12.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Z mojego punktu widzenia najlepszy jest MBank - z kilku powodów:- chyba największa ilość usług na rynku bankowości elektronicznej - przynajmniej wśród mi znanych (oprócz typowo "bankowych" również papiery wartościowe, płatności internetowe)- mbank współpracuje z wieloma serwisami internetowymi, dzięki czemu płatności są tańsze i szybsze- ogólnie koszty utrzymania konta są minimalne - opłat za usługi jest niewiele, a te które są - są niskie Niestety jest też wada (która się jeszcze nie ujawniła, ale oby nie było za późno) - listy jednorazowe są dość słabym zabezpieczeniem przed wykonaniem transakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.12.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Z którego lub na które konto przelewy ida najszybciej? Czyli w jakim terminie od dokonania "wyslij" zobaczyć je mozna na koncie? Z mBanku do mBanku. Od momentu wyslij już jest widoczne na drugim koncie w mBanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 12.12.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Multibank. Uzasadnienie podał już nurni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 12.12.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 ... listy kodów jednorazowych są dość słabym zabezpieczeniem przed wykonaniem transakcji. Dlaczego pasco tak uważasz ? Ja myślę że to dobre zabezpieczenie, tylko kłopotliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts