kasztelan 14.12.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Remontowałem trzy łazienki w tym roku. Argument z rzeżnią do mnie trafia . To prawda ,że nic taniej, ale ciekawiej. I tak, co kilka lat,należy przemalować. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 02.01.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Ja mam kafelki na 2 scianach i na kazdej na innym poziomie wiem wiem brzmi koszmarnie, w dodatku na trzeciej scianie mam dziwne cos z luksferow, wbrew pozorom wyglada bardzo ciekawie, nigdy bym sie nie zdecydowala na kafle do samego sufit, miala bym klaustrofobie w takim pomieszczeniu (nie wiem czemu, ale tak mam ). Pozdrawiam odwaznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 05.01.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Mamy do samego sufitu i nam się podoba. Dużo zależy od wielkości pomieszczenia, rodzaju płytek i co najważniejsze od gustów i preferencji mieszkańców. U nas przeważyła praktyka. Do tego mamu duuuże płutki i tu wyglądało by jakoś dziwnie gdyby nie było do samej góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 13.01.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 A ja bede miec plytki tylko na podlodze a na scianach marza mi sie freski, jak mi sie znudza to latwo bedzie "wymienic". To ma byc prawdziwy pokoj kapielowy z wanna wolnostojaca.To takie moje male marzenie ,ktore powoli nabiera ksztaltow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.01.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 my bedziemy mieli w malej lazience do samej gory a w duzej lazience -rozne poziomy w zaleznosci od potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 A ja bede miec plytki tylko na podlodze a na scianach marza mi sie freski, jak mi sie znudza to latwo bedzie "wymienic". To ma byc prawdziwy pokoj kapielowy z wanna wolnostojaca. To takie moje male marzenie ,ktore powoli nabiera ksztaltow:) A próbowałaś w wannie wolnostojącej już kiedyś kompac sie? Wg mnie to ładnie wygląda na filmach, bo tak to strasznie chlapie wokoło i spróbuj prysznicem cos pobawić sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 18.01.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 a u nas w kazdej z trzech lazienek beda przynajmiej dwa poziomyale nigdzie wyzej niz do wysokosci opaski drzwitam gdzie sedes, bidet, pisuar zawsze nizej a wynika to rowniez z oszczednosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 29.01.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Proponuję formę jak najbardziej zróżnicowaną najlepiej przygotowaną przes projektanta . Jeśli nas nie stać to oglądać jak najwięcej wystaw i katalogów . Kolory zawsze modne - to pastelowe . Efektowne podkreślenia dają mozaiki o wym 2 cm x 2 cm . Przy zabudowie wanny narożnej proponuję podświetlenie na dole . Efekt piorunujący . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts