marc27 29.11.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 chciałbym zmienić temat, nie szukam żaluzji (popmyliłem się we wcześniejszym temacie) tylko rolet ale plama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 29.11.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Jeżeli chodzi o rolety żaluzje moskitiery markizy itp.to oferuję swoje usługi w tym zakresie Grzegorz 0-601-282-333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 31.10.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 marc27 To nie jedyna plama, którą dałeś. Ostrzegam wszystkich - nie korzystajcie nigdy z porad marc27 - mi polecił "super stolarza", który okazał się super oszustem i ukradł mi mnóstwo pieniędzy. Być może są wspólnikami i tak działają. Mam nadzieję marc, że ciebie kiedyś spotka to samo i poczujesz na własnej skórze jak to jest tonąć w długach przez oszusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts