darks 29.11.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam mam nietypowy problem. Otóż zakładałem termostat na grzejniku, aby dokręcić srubę użyłem klucza francuskiego. Jednak szczęki ścisnąłem na tyle mocno, że nie jestem w stanie teraz ich poluzować (odkręcić). Nie mam możliwości odkręcenia termostatu, żeby zdjąć ten klucz, bo z jednej strony przeszkadza mi parapet a z drugiej grzejnik. Co zrobić? W ostatecznośni mogę wezwać hydraulika, żeby zdjął grzejnik ale to jest ostateczna możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekf 29.11.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam Zcisnij na rekojeści klucza jakieś większe szczypce i odkrecisz tylko nie pomyl stron odkrącania .Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 19.12.2005 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 A gdyby ten pierwszy klucz odkręcać drugim, drugi trzecim, trzeci..... itd ????? Fascynujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
higgins 20.12.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 A gdyby ten pierwszy klucz odkręcać drugim, drugi trzecim, trzeci..... itd ????? Fascynujące. ... ale jaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 21.12.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 wez w ostatecznosci mlotek, i walnij konkretnie w strone przeciwna, w ktora zakrecales (chyba ze klucz zalozyles odwrotnie, to w tedy zgodnie z tym jak odkrecales) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 21.12.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 hehe... prowokacja....wykonuj czynnosci w odwrotnej kolejności....zastanów sie jaki bład popełniłes,,,i próbuj jescze raz...i tak do skutku....jak mawiał mój dziadek... "jak się nie wywrócisz, to się nie nauczysz..." pozdrówka... i skończ przed wigilia... bo wiesz" jaka wigilia taki cały rok"....to mówił juz mój ojciec... znaczy tata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 17.01.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Na ten klucz nałóź jaką ozdobę i będzie pięknie i kestrawagancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
august2 26.01.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Sprubuj lekko uderzyć młotkiem w zakończenie rękojeści służącej do skręcania bądż rozkręcania klucza i jednocześnie staraj się odkręcać klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orfelis 27.01.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 A gdyby ten pierwszy klucz odkręcać drugim, drugi trzecim, trzeci..... itd ????? Fascynujące. ... ale jaja! Przepraszam, ale az poplakalam sie ze smiechu Wyobrazilam sobie ze ten klucz juz tam zostal na stale, i susza sie na nim skapetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAndrzej 14.02.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Dobry i stary sposób to ten z młotkiem, możesz jeszcze spróbować kluczem do rur( rurcęgi albo żabka).Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts