Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DeLonghi - opinie o marce

Inezka

Recommended Posts

Jestem na etapie zakupu piekarnika i plyty (reszta troszke pozniej :)), nastawilam sie na Boscha (bez zbednych bajerow, bo i tak ich nie uzywam), jednak ostatnio sprzedawca namawia mnie na piekarnik i plyte marki DeLonghi (chyba wloska marka) :-? Jak ten wynalazek sie sprawuje????? A moze to nie jest wynalazek, bo przejrzalam internet i znalazlam wiele ladnych, ciekawych i wcale nie najtanszych rzeczy w ofercie?????? Sporo jest ekspresow do kawy i nie tylko.

Czy ktos to uzytkuje????? Prosze o wskazowki....

• 2 weeks później...
  • 5 months później...

Candy i DeLonghi i Kenwood nalezy do tej samej grupy kapitałowe

DeLonghi produkuje kucheni gazowe elektryczne, klimatyzatory, kucenki mokrofalowe, grzejniki elektryczne, frytkowniece etc

Kennwood to typowe azjatycki8e prdukty

caośc obecnie AGD produkowana na dalekim wschodzie

produkty typowo włoskie

rodzice kupi odkurzacz jakies 10 lat temu tej firmy... wszystkie plastiki pekaly od naprawe normalnego uzywania..

Przemek

Ale jak 10 lat sluzyl to chyba dobry, nie ?

a kto Ci powiedzial ze 10 lat sluzyl? po paru latach uzywania obudowa byla na plastrach, klejach itp... waz i koncowka byly juz od innego a silnik wyl jak zazynane prosie (prawd. lozyska), pompka wody non stop sie zatykala czy zapowitrzala przy nawet naprawde malopiennyhc srodkach tak ze praktycznie woda dalo sie tylko prac

to byl taki z funckja prania dywanow takze .. kosztowal full kasy (wtedy za duzo u nas takich nie bylo)..

osobiscie nie kupie nic tej formy w przyszlosci... jak widze kusi niska cena zblizona bardziej do niemarkowych produktow z chin sprzedawanych w marketach niz do aeg, philips itp

moze to 'pierwsze ploty za ploty' ale eksperymentowac juz nie bede

Przemek

a kto Ci powiedzial ze 10 lat sluzyl? po paru latach uzywania obudowa byla na plastrach, klejach itp... waz i koncowka byly juz od innego a silnik wyl jak zazynane prosie (prawd. lozyska), pompka wody non stop sie zatykala czy zapowitrzala przy nawet naprawde malopiennyhc srodkach tak ze praktycznie woda dalo sie tylko prac

No nieprecyzyjnie sie wypowiedziales :) Teraz wszystko jasne.

ja polecę produkty firmy TEKA...niemiecka firma, sprawdzona w rodzinnym gronie, ceny jeszcze bardzo przystępne jak na nasz rynek, osobiście kupiłam do zabudowy piekarnik i płytę z serii RETRO...

Mam zmywarke firmy TEKA - nie jestem zadowolona. Wiecej nie kupilabym.

Grzejniki De'longhi sa porzadne i ich jakosc jest z najwyzszej polki natomiast nie wiem jak sprawuja sie ich produkty AGD.

ja polecę produkty firmy TEKA...niemiecka firma, sprawdzona w rodzinnym gronie, ceny jeszcze bardzo przystępne jak na nasz rynek, osobiście kupiłam do zabudowy piekarnik i płytę z serii RETRO...

Mam zmywarke firmy TEKA - nie jestem zadowolona. Wiecej nie kupilabym.

Grzejniki De'longhi sa porzadne i ich jakosc jest z najwyzszej polki natomiast nie wiem jak sprawuja sie ich produkty AGD.

powiedz nam dlaczego??...z ciekawością chciałabym uzyskać opinie użytkowników innych sprzętów tej firmy...a mowa była w ogóle o piekarniku, jak sie sprawują zmywarki nie wiem :)