Inezka 29.11.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Jestem na etapie zakupu piekarnika i plyty (reszta troszke pozniej ), nastawilam sie na Boscha (bez zbednych bajerow, bo i tak ich nie uzywam), jednak ostatnio sprzedawca namawia mnie na piekarnik i plyte marki DeLonghi (chyba wloska marka) Jak ten wynalazek sie sprawuje????? A moze to nie jest wynalazek, bo przejrzalam internet i znalazlam wiele ladnych, ciekawych i wcale nie najtanszych rzeczy w ofercie?????? Sporo jest ekspresow do kawy i nie tylko. Czy ktos to uzytkuje????? Prosze o wskazowki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 30.11.2005 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Nikt nie ma DeLonghi????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.11.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Ja znam tylko ich ekspresy cisnieniowe. Prawde mowiac niezle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 30.11.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 slyszalam o tej marce juz z 10 lat temu, swojego czasu byli dosc znani i drodzy, mialam kiedys, kiedys taki opiekacz do robienia np zapiekanek, byl bez zarzutu, ale to bylo dawno i nie pamietam co sie z nim w koncu stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 30.11.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 moze warto wejsc na ich stonke i poczytac o firmie http://www.delonghi.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.11.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 moze warto wejsc na ich stonke i poczytac o firmie http://www.delonghi.pl Wiesz. Sami o sobie to na pewno beda dobrze pisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.12.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 ja mam opiekacz i odpukać jest o.k.trochę trudno to czyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemekk74 24.05.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Ja znam tylko ich ekspresy cisnieniowe. Prawde mowiac niezle... rodzice kupi odkurzacz jakies 10 lat temu tej firmy... wszystkie plastiki pekaly od naprawe normalnego uzywania.. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 24.05.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Candy i DeLonghi i Kenwood nalezy do tej samej grupy kapitałoweDeLonghi produkuje kucheni gazowe elektryczne, klimatyzatory, kucenki mokrofalowe, grzejniki elektryczne, frytkowniece etcKennwood to typowe azjatycki8e prduktycaośc obecnie AGD produkowana na dalekim wschodzieprodukty typowo włoskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 25.05.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ja polecę produkty firmy TEKA...niemiecka firma, sprawdzona w rodzinnym gronie, ceny jeszcze bardzo przystępne jak na nasz rynek, osobiście kupiłam do zabudowy piekarnik i płytę z serii RETRO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.05.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ja mam od paru lat ekspres ciśnieniowy i sprawuje się bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.05.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 rodzice kupi odkurzacz jakies 10 lat temu tej firmy... wszystkie plastiki pekaly od naprawe normalnego uzywania.. Przemek Ale jak 10 lat sluzyl to chyba dobry, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 25.05.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ...........ja polecę produkty firmy TEKA...niemiecka firma zupełnie inna klasa produktu teka ma bliżej do AEG a DeLonghi do produktów wschodnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 25.05.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ...........ja polecę produkty firmy TEKA...niemiecka firma zupełnie inna klasa produktu teka ma bliżej do AEG a DeLonghi do produktów wschodnich owszem...i cena jest na prawdę dobra za ta jakość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemekk74 25.05.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 rodzice kupi odkurzacz jakies 10 lat temu tej firmy... wszystkie plastiki pekaly od naprawe normalnego uzywania.. Przemek Ale jak 10 lat sluzyl to chyba dobry, nie ? a kto Ci powiedzial ze 10 lat sluzyl? po paru latach uzywania obudowa byla na plastrach, klejach itp... waz i koncowka byly juz od innego a silnik wyl jak zazynane prosie (prawd. lozyska), pompka wody non stop sie zatykala czy zapowitrzala przy nawet naprawde malopiennyhc srodkach tak ze praktycznie woda dalo sie tylko prac to byl taki z funckja prania dywanow takze .. kosztowal full kasy (wtedy za duzo u nas takich nie bylo).. osobiscie nie kupie nic tej formy w przyszlosci... jak widze kusi niska cena zblizona bardziej do niemarkowych produktow z chin sprzedawanych w marketach niz do aeg, philips itp moze to 'pierwsze ploty za ploty' ale eksperymentowac juz nie bede Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.05.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 a kto Ci powiedzial ze 10 lat sluzyl? po paru latach uzywania obudowa byla na plastrach, klejach itp... waz i koncowka byly juz od innego a silnik wyl jak zazynane prosie (prawd. lozyska), pompka wody non stop sie zatykala czy zapowitrzala przy nawet naprawde malopiennyhc srodkach tak ze praktycznie woda dalo sie tylko prac No nieprecyzyjnie sie wypowiedziales Teraz wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sergey 25.05.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Niby dobra firma... Ale mam grila tej firmy, powloka(teflonowa) juz zniszczona, uzywany byl doslownie kilkadziesiat razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 25.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ja polecę produkty firmy TEKA...niemiecka firma, sprawdzona w rodzinnym gronie, ceny jeszcze bardzo przystępne jak na nasz rynek, osobiście kupiłam do zabudowy piekarnik i płytę z serii RETRO... Mam zmywarke firmy TEKA - nie jestem zadowolona. Wiecej nie kupilabym. Grzejniki De'longhi sa porzadne i ich jakosc jest z najwyzszej polki natomiast nie wiem jak sprawuja sie ich produkty AGD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 25.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Inezka, mam mini piekarniczek DeLonghi, przesliczny i szalenie przydatny (miolion razy bardziej niż mikrofala) - i to jest najmocniejsza strona tej firmy (jak to firmy włoskiej) design i wartość uzytkowa. natomiast drzwiczki mogłyby lżej chodzić Ale i tak lepszego nie ma na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 26.05.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 ja polecę produkty firmy TEKA...niemiecka firma, sprawdzona w rodzinnym gronie, ceny jeszcze bardzo przystępne jak na nasz rynek, osobiście kupiłam do zabudowy piekarnik i płytę z serii RETRO... Mam zmywarke firmy TEKA - nie jestem zadowolona. Wiecej nie kupilabym. Grzejniki De'longhi sa porzadne i ich jakosc jest z najwyzszej polki natomiast nie wiem jak sprawuja sie ich produkty AGD. powiedz nam dlaczego??...z ciekawością chciałabym uzyskać opinie użytkowników innych sprzętów tej firmy...a mowa była w ogóle o piekarniku, jak sie sprawują zmywarki nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts