Evita 08.12.2005 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Maluszku, wysyłam namiary na adres Twojej poczty. Niestety, nie mam zdjęć z etapu wykonywania elewacji, przykro mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.12.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Evito - namiary dostałam, dzięki Za szybko wsyłałam post z odpowiedzią i nie zapytałam czy ten wykonawca zamawiał też dla Was modrzew czy sama go zamawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MacKacha 08.12.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Bardzo mi się podoba Wasz pomysł na domek - czy to aranżacja z projektu czy wymyślona przez Was? Ślicznie wygląda Pozdrawiam i miłego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evita 08.12.2005 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Maluszku, modrzew zamawiał wykonawca - sam go kupił, wysuszył i zaimpregnował. Z materiału jesteśmy bardzo zadowoleni, a namiar na pana stolarza miałam od mojej siostry (Anula) u której robił podlogi i schody i wyszły bardzo ładnie. MacKacha, polożenie drewna na elewacji było tak pomyślane w projekcie, a szczegoły jeszcze ustalaliśmy na bieżąco z naszym architektem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.12.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Evita - i dopiero teraz mówisz, że jesteś siostrą Anuli oj nieładanie, nieładnie dziewczyno Pozdrów i ucałuj ją ode mnie gorąco :D Co u niej słychać? Buduje nowy dom? Szkoda, że przestała na forum zaglądać Ja też namiary na Twojego wykonawcę dostałam od Twojej siostry i bardzo podobały mi się jej schody, podłoga no i cała chałupka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 14.12.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Domek rewelacja !Ja też mam w projekcje kawałek elewacji zrobiony z drewna i cały czas sie zastanawiałm jak to zrobić i jakie dać drewno. A tu proszę trafiłam na Twój Dom!Czy dachówka grafitowa ? Spod tego sniegu nie bardzo widać.Poproszę o namiary na priva na wykonawców tej drewnianej cudności.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evita 15.12.2005 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Pontypendy, cieszę się, że nasze zdjęcia do czegoś Ci się przydały. Namiar na wykonawców prześlę wieczorem na priva (muszę go odgrzebać). Rodzaj drewna i sposob wykonania elewacji opisałam skrotowo kawałek wyżej.Dachówka na dachu ma kolor grafitowy i byłaby ozdobą tego domu, gdyby nie fakt, że prawie w ogóle jej nie widać (chyba, że z pewnego dystansu).Pozdrawiam i życzę pięknej drewnianej elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 15.12.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 a kiedy pokazecie domek w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 15.12.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Dzięki Evita, czekam z niecierpliwością na info i pasę oczy widokiem modrzewiowej elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evita 15.12.2005 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Bardzo dziękuję za zainteresowanie moim wątkiem. Chciałabym móc pochwalić się wnętrzami, ale obecnie nasz dom w środku wygląda jak po przejściu Hunów, więc ... może jeszcze się wstrzymam.Trwają prace wykończeniowe i ku mojemu zdziwieniu dawne pomysły na urządzenie naszego domu, które miałam - jak się wydawało - dokładnie przemyślane zostały zupełnie "przewrócone do góry nogami". To znaczy, że to co podobało mi się przez całą epokę poprzedzającą budowę, teraz budzi powątpiewanie i mój zmęczony umysł dryfuje w całkiem innym kierunku. Być może niedlugo zwrócę się w odpowiednim wątku o porady wnętrzarskie, bo im dluzej nad tym myślę, tym mam mniejszą jasność co do efektu koncowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 07.01.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 aaaa wlasnie sobie podejzalam troszke Wasz domeczek w srodku. Juz widac, ze ktos ma swietny gust i beda pieknie urzadzone wnetrza Cierpliwie czekam, na dalsze zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.01.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Evito - mam jeszcze jedno pytanie odnośnie drewnianej elewacji: czy modrzew, który masz na ścianach to nasz polski czy może modrzew kaukaski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.01.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Evito Twoj domek wygląda bardzo ładnie, a te kafle na parapecie...swietny pomysl.ps. na jakiej wysokosci masz to okno w i w kuchni - czy nie będzie ono tuz nad blatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evita 09.01.2006 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Maluszku, Nie mam pojęcia jaki to modrzew, ale przyjechał spod Rzeszowa . Xeno, Milo mi ze Ci się podoba. Parapet będzie prawie na równi z blatem. Trochę sie tylko martwię czy fugi nie będą po krótkim czasie wygladać na brudne. Ale po zaimpregnowaniu Delfinem, może nie będzie problemu ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.01.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Wlasnie to mnie zastanowilo- jak utrzymasz jego czystosć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 10.01.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Evita please.... podziel się namiarami na wykonawcę tej drewnianej elewacji. wciąż czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evita 11.01.2006 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Pontypendy,Wysłałam namiary na priva. Pozdrawiam,Evita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.01.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Bardzo mi sie podoba jest inny, delikatny, wysmakowany, prosty drewno dodaje szlachetnosci super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evita 11.01.2006 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Dziekuję, Zielonooka. Każda miła uwaga to miód na serce inwestora, a ewentualna krytyka mnie nie zraża - i tak lubię swój dom, niezależnie od zdania innych.Wasz dom też piękny, choć inny, bardziej okazały. Działka cudna - ach te drzewa ... No i mamy jeszcze coś wspólnego - my też lubimy, gdy po wejściu do domu otwiera się przed człowiekiem jakiś widok, a nie ściana, dlatego dom został tak zaprojektowany, że już od progu ogród "wchodzi" nam do środka przez okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miglo 19.01.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 EVITA - piekny dom, piekne miejsce.... Jestem na etapie projektowania czegos podobnego i teraz mam dylemat co do okien. Podobaja mi sie Twoje okna na parterze (te duze). Jaki to wymiar, jak wysoko nad podloga. I jak to sie 'sprawuje'?A jakie wymiary domku? Mozesz pochwalic sie jak zaprojektowano wnetrze? pozdrawiammiglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts