Sławek_Kraków 29.11.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Dostałem dziś warunnki zabudowy i w jednym z podpunktów, który dotyczy zaopatrzenia w wodę, mam taki punkt że potzrebny jest projekt raportu zagrożenia zdrowia. Dowiadywałem się u znjomego architekta i powiedział mi że to jest ciężki temat. Poszukuje osób, które miały podobny problem. Najbarzdiej rozchodzi się o to że nie mam na działce bądź też w drodze wody, ale mam ją od rodziców. Oni ten raport każą mi robić w przypadku kiedy nie podłącze się do wodociągu no ale ten jest około 500 m od działki. Jestem w kropce co robić. Proszę pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.11.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Zadzwon do Sanepidu i dowiedz sie czy go moga wykonac i ile kosztuje. A rodzice skad maja wode? Moze wystarczy zrobic badanie jakosci wody u rodzicow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.11.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Jeszcze jedno - potrzebujesz projekt raportu czy raport? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek_Kraków 30.11.2005 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 kurcze szczerze to chyba projekt i zastanawiam sie ile on może kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.11.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Ale projekt niby czego - podlaczenia, przekroju rur?Bo niby jak mozna zaprojektowac zagrozenie biologiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts