Pafnucy 30.11.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Na wiosnę chcemy połozyć parkiet. I niby wszystko jasne, parkiet należy kupić, położyć, polakierować i cieszyć się jego widokiem. Hmm, a może by tak zaszaleć? Widziałem gdzieś połączenie parkietu z płytkami, nawet fajnie to wyglądało. A może parkiet w dwóch kolorach, jasny i ciemny, może to dałoby jakiś ciekawy efekt? Gdyby ktoś miał jakieś ciekawe pomysły z obrazkami, proszę się wpisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 30.11.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Na wiosnę chcemy połozyć parkiet. I niby wszystko jasne, parkiet należy kupić, położyć, polakierować i cieszyć się jego widokiem. Hmm, a może by tak zaszaleć? Widziałem gdzieś połączenie parkietu z płytkami, nawet fajnie to wyglądało. A może parkiet w dwóch kolorach, jasny i ciemny, może to dałoby jakiś ciekawy efekt? Gdyby ktoś miał jakieś ciekawe pomysły z obrazkami, proszę się wpisywać. zernik tutaj: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=59187 Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pafnucy 30.11.2005 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Gapa ze mnie, dzięki. Ładne te rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts