GBARTUS777 17.08.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 My kończymy ściany, za trzy dni wieniec , w połowie września dach i w tym roku tyle. Gosiu jak mogłabyś podać mi telefon do siebie chcielibyśmy obejrzeć wasz domek w środku a podejrzewam że raczej was nie ma tam cały czas. Swój telefon podam ci na prywatne konto. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magasia 27.08.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Wczoraj wróciłam z urlopu dlatego dopiero teraz odpowiadam. Jak najbardziej zapraszamy. Napisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfalana 04.12.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam, Mam pytanie jakie dajecie piece w waszych ostojach.. Ja osobiscie zakupilem FAKTORa ale jest bardzo podobny . Planuje wstawic tam piec na ekogroszek z podajnikiem ale nie wiem czy sie zmiesci mam 4,55 m3 powiezchni czyli prawie tyle samo co w ostoji. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magasia 09.12.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 My też rozważaliśmy eko-groszek, jednak kotłownia jest dużo za mała na piec i jeszcze na składowanie groszku. Rozważaliśmy pompę ciepła, na którą na razie nas nie stać, w końcu stanęło na gazie płynnym. Nazwy pieca nie pamiętam, ale wiem, że jakiś nieduży wiszący, więcej miejsca zajmie zbiornik na wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janmar201 10.01.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Witam.Jak macie zrobione na poddaszu ułożenie desek czy płyt przy kominach spalinowyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts