wiochman 21.05.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Już czytałem...no fajnie to wykombinowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Nie, no sorki, głupia jestem jak but... Tamten link nie miał być do mnie tylko do wątku, o TUTAJ . Warto poczytać, mimo pewnych "zakłóceń" w wątku. Pomysłów wiele i dobrych. Informacji też. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 22.05.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Myślę o tym cały czas ale tak bardziej konkretnie to nieco pozniej...teraz skoncentrowalem sie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 22.05.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Myślę o tym cały czas ale tak bardziej konkretnie to nieco pozniej...teraz skoncentrowalem sie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 I słusznie. Ale mając wiedzę o takich możliwościach na wsi możesz czasami zmienić coś np. w rozkładzie domu, żeby potem to wykorzystać. Dlatego warto przed budową to wiedzieć. A teraz - walcz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 23.05.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 podciagam bo temat jest swietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 23.05.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 podciagam bo temat jest swietny Zamiast podciągać napisz lepiej co słychać z Twoim lochem ? Zrobiłeś rekonesans ? Jakieś fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 24.05.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Z lochem narazie nic nowego, loszy sie poprostua z najswiezszych zdjec to Pan Jozek na swoim stalowym rumaku.http://galerie.superfoto.pl/zdjecia/galerie/a/0/3/3/335122_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziomka_a 25.05.2007 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/vh/sd/aboj/DlFd4RxcsjBmVtc7LB.jpgjesli chcecie widoczki , to i ja coś zamieszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 http://www.rippenschneiderforum.de/images/smilies/gell.gif W tym roku już takich owoców nie będzie. http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziomka_a 25.05.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 to zdjęcie jest dzisiaj zrobione , a następne drzewa mają narazie jeszcze zielone owoce i napewno będą . A dziś u siebie na grządce zobaczyłam pierwsze POZIOMKI , natomiast truskawki tez jeszcze zielone są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 U nas drzewa tak wymarzły, że nie ma ani jednego owocu, na żadnym. &^%#%^&*&(*())&%$!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 26.05.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Piękna czeresieńka... Mam u siebie też taką wielką starą poniemiecką czereśnie, niestety nie dane mi było jeszcze spożywać z niej owocu. Dzieci z wioski tradycyjnie pożerają je jeszcze zielone. W tym roku może mi sie uda coś uchować ponieważ na działce pojawili się budowlańcy i płoszą te szpaki na dwóch łapach. A czeresnia obrodziła wspaniale, jednak lubuskie jest najieplejszym rejonem Polski więc u nas ten majowy mróz nie dał się tak we znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 26.05.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Ej... ale dompodsosnami tez z lubuskiego i wymarzlo... wiec to nie regula...To nie wiem czemu u mnie wzystko sie uchowalo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Bo nasza wioska leży w takim sporym zagłębieniu terenu (część największej moreny czołowej na świecie, jedynej widocznej z Kosmosu), co powoduje, że 2 km od nas jest OK, a do nas spływa po zboczach to zimne powietrze. Cieplejsze zostaje wyżej, jak każe mu fizyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 26.05.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Na wsi piknie jest i basta !http://images21.fotosik.pl/336/f1088999b8f44a1cmed.jpghttp://images21.fotosik.pl/336/bd37d5768beefbe5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Ooooo, jakie śliczności!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 26.05.2007 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Chce na wies!! Jestem zrozpaczona! Moje plany wyjazdu i "pomieszkania" na wsi, rozplynely sie jak poranna mgla na lace! Zmieniam prace i ... o 2-miesiecznym urlopie moge zapomniec! Pocieszcie mnie, prosze. Ostatnio mam same - niepowodzenia. sasiad, piekne, sliczne i prosze o wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 27.05.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Pięknie jest. Zacząłem budowę na wsi ale moim celem jest tak zreformować swoje zycie aby tam zyc . Nie tylko spac wracajac z miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.05.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Chce na wies!! Jestem zrozpaczona! Moje plany wyjazdu i "pomieszkania" na wsi, rozplynely sie jak poranna mgla na lace! Zmieniam prace i ... o 2-miesiecznym urlopie moge zapomniec! Pocieszcie mnie, prosze. Ostatnio mam same - niepowodzenia. sasiad, piekne, sliczne i prosze o wiecej Nie martw się, teraz już może być tylko lepiej. W Toronto chyba też mają jakieś ładne miejsca...? A jeśli bardzo chcesz na wieś i nie jesteś szczęśliwa tam gdzie jesteś - to wracaj... Tutaj też można żyć, wystarczy poczytać nasze wątki wiejskie i agriturystyczne. Usiądź, zrób kawę sobie i mężowi i spokojnie pogadajcie. Żyjesz, zeby pracować czy pracujesz, żeby żyć? Jeśli odpowiesz sobie na to pytanie, łatwo będzie Ci podjąć decyzję - zostajesz tam czy wyjeżdżasz na wieś. Pozdrawiam i trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts