Dopuser 25.07.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 25.07.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 http://www.kki.pl/zenit/grzyby_spyt/okratek/okratek15d.jpg Ni chybi, inwazja na całego... toż to niemalże jak Obcy z Nostromo... http://www.ppa.pl/forum_ppa/smileys/help.gif Koniec zdjęc Obcego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 25.07.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A inwazja z bardzo daleka, bo aż z Australii (sic!)... osobom żądnym większej ilości wrażeń proponuję zagoglowac z hasłem: okratek australijski... Btw: dostrzegłem dziwny zbieg okoliczności... najpierw zaginięcie sąsiada1964 a zaraz po tym inwazja obcych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 25.07.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 I w mojej okolicy giną grzybiarze... niedawno pies z budą zaginał a w sosnowym młodniku pusty tramwaj znaleziono. I w koło te grzyby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.07.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 RANY JULEK A ja się wybierałam właśnie na grzybki....NIE IDĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 25.07.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 DPS co byś powiedziała gdybym wraz z żoną i córką nawiedził cię cudownie w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Poszło na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 29.07.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Dlaczego tak strasza?! Czytalam iz w polskich lasach zastraszajaco duzo jest kleszczy! Czy to prawda? Czy tylko bezpodstawne straszenie, aby odpedzic ludzi/grzybiarzy? Kocham las. Przelece tysiace kilometrow i mialabym nie isc do "mojego" lasu?! Absurd! Kto to wymyslil?! Juz za pare chwil, za chwil pare wezme plecak swoj i wyjade... Ohh, jak sie ciesze! Z przed-ostatniej podrozy przywiozlam wlasnorecznie nazbierane i ususzone liscie z lasu, paprocie, kwiaty i wytworzylam piekny obraz. Jednak nie ciszyl mnie zbyt dlugo, byc moze dlatego, iz bylam z niego zbyt dumna? Jakims niewytlumaczonym sposobem spadl na podloge! Zal mi bylo pozbyc sie czastki polskiego "lasu", jednak musialam. Tego roku obiecalam sobie, iz powtorze swoje dzielo. Jak mam isc do lasu? Co z kleszczami?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Dlaczego tak strasza?! Czytalam iz w polskich lasach zastraszajaco duzo jest kleszczy! Czy to prawda? Czy tylko bezpodstawne straszenie, aby odpedzic ludzi/grzybiarzy? Kocham las. Przelece tysiace kilometrow i mialabym nie isc do "mojego" lasu?! Absurd! Kto to wymyslil?! Juz za pare chwil, za chwil pare wezme plecak swoj i wyjade... Ohh, jak sie ciesze! Z przed-ostatniej podrozy przywiozlam wlasnorecznie nazbierane i ususzone liscie z lasu, paprocie, kwiaty i wytworzylam piekny obraz. Jednak nie ciszyl mnie zbyt dlugo, byc moze dlatego, iz bylam z niego zbyt dumna? Jakims niewytlumaczonym sposobem spadl na podloge! Zal mi bylo pozbyc sie czastki polskiego "lasu", jednak musialam. Tego roku obiecalam sobie, iz powtorze swoje dzielo. Jak mam isc do lasu? Co z kleszczami?! Kleszczy jest tyle samo, co w każdym innym lesie. Po prostu kup psikadełko w aptece i dobrze się spryskaj przed wyjściem do lasu, ot i wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 No i po wycieczce po lesie mozna zawsze wskoczyc pod prysznic i dobrze się spłukac a potem się jeszcze dokładnie obejrzeć...jak się ma kogoś... zaufanego.. do tej czynności to może być to nad wyraz miłe doświadczenie No i w końcu kleszcz to nie PREDATOR ( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 30.07.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Pozdrowienia dla DPS dzieki za pyszne ciacho i rozmowę. http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/1/2/8/25799961_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Mmmmm........... - tez jadłes to pyszne ciacho? Odezwały się wspomnienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 30.07.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Jadłeś i mlaskałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ja z wisniami - a Ty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 A on ze śliwkami w winie. Następnym razem będzie odwrotnie. Wiochman - baaaardzo dziękuję za przemiłe odwiedziny i za tę wspaniałą megaMilkę z całymi orzechami. Już pożarta! Mniammmm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 ...śliwki w winie... alez to brzmi... Nastepnym razem to i ja przywioze Wam jakis swój wyrób bo powoli sie wprawiam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Szykuj, szykuj - nie omieszkamy spróbować i pomlaskać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziomka_a 22.08.2007 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Co tu tak cicho? Wszyscy powyjeżdzali ? Ja teraz wkoło domu robie odwodnienie , znowu na działece mam pobojowisko . Pozdrawiam Wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.08.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Wydaje mi się że grupa mieszkających na wsi siedzi w wątku agroturystycznym......skądinąd nic dziwnego... i jak najbardziej a'propos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts