wariat 30.11.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 MAM PYTANKO CZY KTOŚ Z SZANOWNYCH FORUMOWICZÓW MA MOŻE TEN KOCIOŁ , I MOŻE MU WYDAĆ OPINIE.BARDZO MI NA TYM ZALEŻY PONIEWAŻ MAM ZAMIAR GO NABYĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wariat 04.12.2005 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 widzę że raczej mało popularny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 05.12.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 wariat - a czemu akurat ten (drogi jest) ?nie starczy ci np. Ecotec + zasobnik ? Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wariat 05.12.2005 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 jest zgrabny i ma ponoć jakiś nowy wymiennik płytowy (lepej podaje ciepłą wodę) .no i była promocja na niego dawali sterowanie za złotówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casjan 05.12.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 jest bardzo dobry, duża oszczędność na ciepłej wodzie przez dobry zasobnik wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 06.12.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 OK - wasze piniondze Aha - wymiennik płytowy (tzn. przepływowy) może się zakamieniać ->pogarsza się wymiana ciepła, ergo kondensacja po pewnym czasie jest gorsza (ale nie wiem czy w tym modelu tak jest - mówię o ryzyku) pozdr - Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casjan 06.12.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 to są dwie różne rzeczy, w płytowym woda krąży między dwoma blachami, przepływowy ma przeróżne komory i ten się zakamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 06.12.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 OK - mam nadzieję że wiesz o czym piszesz pozdr - Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 07.12.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Mam eco-tec i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. wariat - czy korzystasz z usług pana Mariusza M. (Admarbud)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wariat 08.12.2005 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 nie korzystam jeszcze z żadnych usług narazie tylko zrobiłem wyceny. a ten admarbud to dobra firma??(długo macie ten kocioł)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts