misia-28 05.10.2003 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Może ktoś budował lub buduje, a może nawet mieszka? http://www.projekty.murator.pl/rzuty.htm?IdProjektu=157 Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 06.10.2003 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Jak na mój gust to: 1. zdecydowanie zbyt małe pomieszczenie gospodarcze 2. miejsce wypoczynku- pokój dzienny niewiele większy od kuchni, a pokazany w projekcia komplet narożny to chyba jakiś żart - wygodny może dla dwóch osób... + oczywiście fotel - to dla trzech pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin k. 06.10.2003 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 eeee noooooo znowu 27 m2 to nie tak malo maly przytulny i tani w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia-28 07.10.2003 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Jeśli już zdecyduję się na budowę to zmiany będą następujące: - połączone pomieszczenie gospodarcze z łazienką, - gdzieś chciałabym wcisnąć malutkie wc, - i jeszcze jak dałoby się zrobić gdzieś garderobę to byłoby cudownie. Martwi mnie tylko ciemna łazienka Dziękuję za opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 07.10.2003 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 eeee noooooo znowu 27 m2 to nie tak malo maly przytulny i tani w budowie owszem powierzchnia podłogi to może 27, natomiast zaproponowana aranżacja miejsca wypoczynkowego ma może 6 napewno da się to lepiej rozwiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekc 21.05.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Witam. mam zamiar budowac dom wg projektu c59b z weranda wariant II. Czy ktoś moze taki dom buduje w okolicach Płocka lub do 200 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekc 28.06.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Czy ktoś buduje lub budował domek C59b z werandą wariant II z katalogu Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.06.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 jarekc daaaaj linka na domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 28.06.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 http://www.projekty.murator.com.pl/Panel/pliki/c59be1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.06.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 http://www.projekty.murator.com.pl/Panel/pliki/c59br1.jpg Salon na stronę wejściową. Rozumiem, że tego wymaga położenie działki Jak na parametry powierzchniowe, to ma wszystko, czego moze sobie wymarzyć inwestor. Nawet malusia spiżarnia jest! Może obrys rzutu budynku zbyt skomplikowany, w częsci tyłu garażu, pokoju 10 i sypialni małzeńskiej, co podnosi koszty fundamentów. Ja to bym wyprostowała , ale w tym momencie chyba naruszę konstrukcję dachu Domek zdecydowanie podoba mi się! Z tym, że nie wiem, czy ganek jest zadaszony? Ja bym go zadaszyła, jeśli ganeczek wychodzi na stronę płd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.06.2004 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 spójrz jeszcze na c64, taras można zrobić z boku http://www.projekty.murator.pl/Panel/pliki/c64a_%20front_300px.jpg http://www.projekty.murator.pl/Panel/pliki/c64a_tyl_300px.jpg http://www.projekty.murator.pl/Panel/pliki/c64a_parterjpg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.06.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 MagiJarek może mieć inaczej strony świata w zględem ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekc 29.06.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 dzeki za podpowiedzi. mam działkę z wejsciem od południa o wymiarach 44m x 32m te 44m to właścnie jest strona południowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.06.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 No i dlatego C64 odpada, żadne lustro tu nie pomoże. Ja mam wejście od północy i dlatego C64 jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.06.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Może zrównałbym (zlicowałbym) drzwi wejściowe z bramą. Od wejścia masz południe, więc światła w luksferach przy framudze powinno wystarczyć na całe 1 i 1/2 4, a zyskałbyś lepszą komunikację w 1. 10 trochę droga i to już 4. punkt (drzwi, garaż, taras 14) dostępu do domku (trochę dużo) później trudno będzie zmienić przeznaczenie tego pokoju, chyba, że (sorki, że tak osobiście) planujecie jedno dziecko, lub tylko jeden pokój gościnny. Kuszą mnie manewry ścianką pomiędzy 2 i 1 ale tam komin. Może jedno okiento w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.06.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Z aranżacji może warto stół okrągły zamienić na owal i wyeliminować kuchenny. Będzie więcej miejsca w kuchni, a i więcej na nim zmieścicie. Tak jak tu to zapowiadam wieczne kursy (co każda przystawka i danie) kuchnia- salonstół z przeszkodą kuchniastół bo lada do przygotowania w kuchni za stołem w kuchni. Jerek nie myśl, że bezinteresownie , pewnie, że interesowny jestem . Jak możesz oddaj uwagami na "Z blaskiem" C64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.06.2004 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 zawsze można wjeżdżać do domu w ten sposób http://www.mtmstyl.com.pl/projects/visual/neptun_2_w1.jpg ja tylko proponuję decyzja należy do was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.07.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Opcja jak najbardziej ciekawa, ale futę dałbym w środku płotka, żeby tak daleko do przywitania gości przy furcie i skrzynki na listy nie łazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekc 19.07.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Czy ktoś buduje taki domek? mam na myśli C59b z weranda wariant IIChcę wymienić poglady o budowie juz w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krupa 21.08.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Czy ktoś budował lub buduje wg projektu C59b z werandą (wariant II). Proszę o komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts