Zbyszek_Gce 13.10.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Czesc wszystkim !Wybralismy z zona projekt Orion II, bardzo prosimy o informacjegdzie mozna realizacje projektu zobaczyc na terenie Slaska.Jezeli ktos ma jakies zdjecia prosze o link lub przeslanie na email.Pozdrawiamy z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agana 13.10.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 A zobacz kto tutaj http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=33169buduje ORIONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieerfoufou1 01.12.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 PROJEKT ORION 2 PROSZE O OPINIE I WYMIANE DOSWIADCZEN I PROPOZYCJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JedruśW 28.11.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam wszystkich.Zwracam się z prosbą do osób które wybudowały dom z planu gotowego Orion II o przysłanie fotografi jak faktycznie wygląda po wybudowaniu ten dom.Serdecznie dziękuje . [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA.S. 30.11.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 hej, odwiedz nas w "Kto buduje dom "ORION" ?"znajdziesz tam fotki moje (mamy Oriona II) ale i innych forumowiczow... a poza tym wiele odpowiedzi na nurtujace nas wszystkich budujacyh pytania.PozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur.Lukasik 09.02.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witam, W tym roku ruszam z budową domu weług projektu Orion II i chciałbym się dowiedzieć kto buduje ten domek w okolicach Poznania? Jeśli ktoś z forumowiczów posiada zdjęcia z realizacji tego projektu to proszę o kontakt na gg 5077560 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena B. 19.02.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Jestem zainteresowana nawiązaniem rozmowy z kimś kto mieszka w Orionie II. Chciałam zasięgnąć opinii o tym projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek1980 22.11.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 witam wszystkich jestem tu poraz pierwszy. Jestem zainteresowany kupnem projektu orion 2 .Mam dwa pytana 1-w kotlowni chcial bym wstawic piec na eko-groszek ale nie wiem gdzie skladowac opal 2-czy scianka kolankowa nie jest za niska,czy da sie wygodnie poruszac na poddaszu. Prosze o informacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
debe83 22.12.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Witam, jestem w trakcie budowy Oriona 2 , obecnie jestem na etapie stanu zero, co do kotłowni polecam podpiwniczyć, jak tak zrobiłem mam teraz dużą piwnicę około 80m2, schody zrobiłem w garażu ,przez co na parterze mam dodatkowe pomieszczenie(wcześiej przeznaczone na kotłownie), jeśli chodzi o poddasze na pewno bedę podnosił, w razie potrzeby prześle zdjęcia. Pozdrawiam i polecam Oriona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel i Angela 26.01.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Witamy i pozdrawiamy wszystkich ORIONKOWICZÓW.Od pewnego czasu czytamy wszystkie tematy dotyczące budowy ORIONA II,jesteśmy zachwyceni tym projektem. Na wiosnę 2007 kupiliśmy właśnie ten projekt, latem uzyskaliśmy pozwolenie a jesienią wylaliśmy fundamenty czyli stan "0":D. Od poniedziałku zaczynamy stawiać ściany... Oczywiście będziemy tak jak wszyscy oryginalni i zadamy pytanie: CZY KTOŚ BUDUJE ORIONKA II W OKOLICACH SŁUPSKA? Bo chcielibyśmy bardzo zobaczyć domek w realu. POZDRAWIAMY WSZYSTKICH WYTRWAŁYCH I NIE TYLKO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta i Wojtek 26.01.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 witamy...musicie poszukac na naszym forum...Słupsk-Kobylnica ...może traficie...powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts