Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt ORION 2 pracownia DOBRE DOMY

Recommended Posts

• 1 month później...
  • 11 months później...
  • 2 months później...

Witam,

W tym roku ruszam z budową domu weług projektu Orion II i chciałbym się dowiedzieć kto buduje ten domek w okolicach Poznania? :) Jeśli ktoś z forumowiczów posiada zdjęcia z realizacji tego projektu to proszę o kontakt na gg 5077560 :)

• 2 weeks później...
  • 9 months później...

witam wszystkich jestem tu poraz pierwszy. Jestem zainteresowany kupnem projektu orion 2 .Mam dwa pytana 1-w kotlowni chcial bym wstawic piec na eko-groszek ale nie wiem gdzie skladowac opal

2-czy scianka kolankowa nie jest za niska,czy da sie wygodnie poruszac na poddaszu. Prosze o informacje pozdrawiam :D

• 5 weeks później...

Witam, jestem w trakcie budowy Oriona 2 , obecnie jestem na etapie stanu zero, co do kotłowni polecam podpiwniczyć, jak tak zrobiłem mam teraz dużą piwnicę około 80m2, schody zrobiłem w garażu ,przez co na parterze mam dodatkowe pomieszczenie(wcześiej przeznaczone na kotłownie), jeśli chodzi o poddasze na pewno bedę podnosił, w razie potrzeby prześle zdjęcia.

Pozdrawiam i polecam Oriona

• 1 month później...

Witamy i pozdrawiamy wszystkich ORIONKOWICZÓW.

Od pewnego czasu czytamy wszystkie tematy dotyczące budowy ORIONA II,

jesteśmy zachwyceni tym projektem. Na wiosnę 2007 kupiliśmy właśnie ten projekt, latem uzyskaliśmy pozwolenie a jesienią wylaliśmy fundamenty czyli stan "0":D.

Od poniedziałku zaczynamy stawiać ściany... Oczywiście będziemy tak jak wszyscy oryginalni i zadamy pytanie: CZY KTOŚ BUDUJE ORIONKA II W OKOLICACH SŁUPSKA? Bo chcielibyśmy bardzo zobaczyć domek w realu.

POZDRAWIAMY WSZYSTKICH WYTRWAŁYCH I NIE TYLKO....