Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Korona II molusa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 115
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Alis31 kasiamarcin okolica rzeczywiście śliczna. Znajduje się na całkowitych obrzeżach naszego miasta. Przed domem mamy już asfalt na drodze (dzięki prezesowi MPGK który też wybudował sobie tam domek, gdyby nie on to pewnie czekalibyśmy następne parę lat). I właśnie za tą drogą rozpoczyna się las który ciągnie się kilkadziesiąt kilometrów. Cisza, spokój, czego więcej chcieć. A do centrum mamy z 10km więc odległość nie taka straszna.

SławekD-żonka co do wnętrz to szukamy architekta. Sama nie wyobrażam sobie ogarnięcia tej całej chałupki. Może górę zrobimy sami, ale salon, hol, kuchnie i łazienki wolę powierzyć komuś kto sie na tym zna.

A wogóle to już mieliśmy spotkanie z jedną p. architekt, która rozpoczęła projektowanie od garderoby na dole i stwierdziła że trzeba przerobić połowę domu bo nie mam wystarczająco miejsca na ciuszki. Projekt wg. niej tragedia. Oczywiście juz nie mam zamiaru prosic ją o rady.

A wogóle to orientujecie się ile biorą architekci wnętrz?

A wogóle to już mieliśmy spotkanie z jedną p. architekt, która rozpoczęła projektowanie od garderoby na dole i stwierdziła że trzeba przerobić połowę domu bo nie mam wystarczająco miejsca na ciuszki. Projekt wg. niej tragedia. Oczywiście juz nie mam zamiaru prosic ją o rady.

A wogóle to orientujecie się ile biorą architekci wnętrz?

troche racji ta architekt miala...

ale ja nie o tym, czy podniosles parapet w kuchni? Dawno to bylo, ale pamietam, ze wg projektu byl za nisko w stosunku do mebli kuchennych.

"moi" inwestorzy rozwiazali to tak, ze oba okna: do gabinetu i do kuchni podniesli o jedna cegle do gory.

Irma włąśnie to zauważyliśmy i też będziemy podnosić o jedną cegłę. A garderoba będzie troche powiększona w wiatrołapie bo nie wstawiamy drzwi dwuskrzydłowych.

A wogóle to pamiętasz jaki mieli pomysł na organizacje holu? Wielki wyszedł i pasuje coś fajnego tam wykombinować.

A wogóle to pamiętasz jaki mieli pomysł na organizacje holu? Wielki wyszedł i pasuje coś fajnego tam wykombinować.

No jasne, ze pamietam, bo sama to zmieniałam:)

Ale ja im przebudowałam prawie cały parter, wiec Tobie sie to na nic nie przyda:(

niedlugo wrzuce na strone zdjecia z realizacji KoronyII razem z planem przed i po.

• 5 weeks później...