molus 01.12.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Jako że zainteresowanie Koroną jest duże postanowiłam umieścić kilka zdjęć z naszej budowy. To dopiero początki, ale zawsze coś. Wszystko zaczęło się w grudniu 2001r., kiedy zakupiliśmy naszą śliczną działeczkę. Maj/czerwiec 2005r. - prace z fundamentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 01.12.2005 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Październik 2005r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 01.12.2005 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Październik 2005r. No i jesteśmy na piętrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 01.12.2005 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Listopad 2005r. Ścianki na górze i początki dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 01.12.2005 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Wnętrza Widok na salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamarcin 01.12.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 buuuuuuuuuuuuuuuuu, nie widać, nie widać, bo limit transferu przekroczony ... osobiście do umieszczania zdjęć na darmowym serwerze polecałbym photobucket albo imageshack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 01.12.2005 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Teraz mam nadzieję że wszystko widać.Mamy już zrobione kominy, ścianki wewn. i większość dachu (więźba). Jak zrobię zdjęcia to napewno umieszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis31 02.12.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Piękna okolica,serdecznie gratuluję i czekam na więcej zdjęć z budowy domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Ja pójdę dalej i napiszę, że czekam na wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamarcin 02.12.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 widać wprost przezroczyście bardzo się cieszę, że pokazałaś Waszą Koronę. Oczywiście, że czekamy na więcej ( o "wolim oku" nawet nie chcę wspominać , bo ciekawośc mnie zżera nieznośna). Okolica cud miód i wogóle miło patrzeć, że Wam tak mury rosną. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 02.12.2005 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Alis31 kasiamarcin okolica rzeczywiście śliczna. Znajduje się na całkowitych obrzeżach naszego miasta. Przed domem mamy już asfalt na drodze (dzięki prezesowi MPGK który też wybudował sobie tam domek, gdyby nie on to pewnie czekalibyśmy następne parę lat). I właśnie za tą drogą rozpoczyna się las który ciągnie się kilkadziesiąt kilometrów. Cisza, spokój, czego więcej chcieć. A do centrum mamy z 10km więc odległość nie taka straszna.SławekD-żonka co do wnętrz to szukamy architekta. Sama nie wyobrażam sobie ogarnięcia tej całej chałupki. Może górę zrobimy sami, ale salon, hol, kuchnie i łazienki wolę powierzyć komuś kto sie na tym zna. A wogóle to już mieliśmy spotkanie z jedną p. architekt, która rozpoczęła projektowanie od garderoby na dole i stwierdziła że trzeba przerobić połowę domu bo nie mam wystarczająco miejsca na ciuszki. Projekt wg. niej tragedia. Oczywiście juz nie mam zamiaru prosic ją o rady. A wogóle to orientujecie się ile biorą architekci wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 02.12.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 okolice lasu ... suuuper ale bedzie pachniało a z budowa to zdazyliscie ledwo co przed zima, macie szczescie , ale dach to chyba nie skonczony? biedny domek przysypie go śnieg tej zimy , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 02.12.2005 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 kubolotek budowa się przeciągnęła bo musieliśmy pogonić jednych "fachowców" od dachu. Tak nam zwalili konstrukcje że płakać się chciało. Ale teraz ekipa jest super i robota jakoś idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.12.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A wogóle to już mieliśmy spotkanie z jedną p. architekt, która rozpoczęła projektowanie od garderoby na dole i stwierdziła że trzeba przerobić połowę domu bo nie mam wystarczająco miejsca na ciuszki. Projekt wg. niej tragedia. Oczywiście juz nie mam zamiaru prosic ją o rady. A wogóle to orientujecie się ile biorą architekci wnętrz? troche racji ta architekt miala... ale ja nie o tym, czy podniosles parapet w kuchni? Dawno to bylo, ale pamietam, ze wg projektu byl za nisko w stosunku do mebli kuchennych."moi" inwestorzy rozwiazali to tak, ze oba okna: do gabinetu i do kuchni podniesli o jedna cegle do gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 05.12.2005 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Irma włąśnie to zauważyliśmy i też będziemy podnosić o jedną cegłę. A garderoba będzie troche powiększona w wiatrołapie bo nie wstawiamy drzwi dwuskrzydłowych. A wogóle to pamiętasz jaki mieli pomysł na organizacje holu? Wielki wyszedł i pasuje coś fajnego tam wykombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.12.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A wogóle to pamiętasz jaki mieli pomysł na organizacje holu? Wielki wyszedł i pasuje coś fajnego tam wykombinować. No jasne, ze pamietam, bo sama to zmieniałam:) Ale ja im przebudowałam prawie cały parter, wiec Tobie sie to na nic nie przyda:( niedlugo wrzuce na strone zdjecia z realizacji KoronyII razem z planem przed i po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 05.12.2005 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 I jeszcze kilka zdjęć z wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 04.01.2006 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Trochę się ślimaczy budowa, ale coś tam już widać więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.01.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 E tam od razu ślimaczy a widać - dużo widać jest coraz ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.01.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Nie ma co tu dużo gadać. Korona to jeden z najładniejszych projektów jaki widziałam. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts