motyczka 30.05.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 skąd ja to znam, też lubiłam tą zabawę w szukanego..najlepiej jest gdy fotka nie odzwierciedla zbytnio "gdzie to było?" a które z pomieszczeń ma zaszczyt posiadać u siebie bawole oko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 30.05.2006 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Okno w "naszej" łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 19.06.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Wysłałam wam zdjęcia na meila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 19.06.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Okno w "naszej" łazience. witam ...fajnie , a jak posuwają sie prace?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 19.06.2006 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 motyczka prace posuwają się aż miło Trochę brakuje sił i nerwów. Codziennie ktoś coś psuje. Dzisiaj np. p. od płytek rozwalał całą zabudowę w dolnej łazience bo powsadzał jakieś badziewne plastikowe listwy wszędzie gdzie płytki stykały się ze sobą. Jak to zobaczyłam to mało nie padłam z wrażenia Murarze tak wymurowali mury z klinkieru w kuchni że BRW będzie musiało obcinać fronty szafek. Można się załamać. A reszta jakoś idzie. MONIKKKAA bardzo dziękujemy za zdjęcia. Zbieram sie aby coś odpisać, ale czasu cały czas brak. Wasz domek jest taaaak duży przez te wszystkie przeróbki i tak inny. Ale bardzo pomysłowe rozwiązania zastosowaliście. Łazienka prześliczna. Czy to jest ta mniejsza górna łazienka? I mam od razu pytanie do Was. Czy robiliście szafę wnękową przy wejściu do łazienki i garażu? Nie mogę sobie tego wyobrazić, a już musimy podjąć decyzję o jej wykonaniu. Jak macie jakieś zdjęcia tej szafy to wyslijcie na maila, bardzo nam to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 20.06.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Jeśli chodzi otę wnękę na dole koło łazienki, to zrobiliśmy, ale jeszcze nie zabudowaliśmy. Nie wiem które zdjęcia wysłaałm, różowa ADRENALINA z CERSANITU to ta ogólna łazienka na górze, a turkusowo-biała to jest nasza łazienka przy sypialni. Podoba wam się przedłużony garaż? Wiem że dom się powiększył, ale wszystko wydaje się być przemyślane. Duży taras, który chciałam, musiał byc a szkoda było nie wykorzystać miejsca pod nim, za pare lat dzieci też będą napewno jeżdzić samochodoami, więc garaż SIĘ PRZYDA.Czy tu na forum, jest ktoś jeszcze kto buduje KORONĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 20.06.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 motyczka prace posuwają się aż miło Trochę brakuje sił i nerwów. Codziennie ktoś coś psuje. Dzisiaj np. p. od płytek rozwalał całą zabudowę w dolnej łazience bo powsadzał jakieś badziewne plastikowe listwy wszędzie gdzie płytki stykały się ze sobą. Jak to zobaczyłam to mało nie padłam z wrażenia Murarze tak wymurowali mury z klinkieru w kuchni że BRW będzie musiało obcinać fronty szafek. Można się załamać. A reszta jakoś idzie. molus tylko spokoj i cierpliwośc moze nas uratować mysle, ze na kazdej budowie sa takie ekscesy i problemy, grunt to wiedziec co robic w takiej sytuacji i nie tracić wiary, ze sie uda a widze ze dobry humor Ciebie nie opuszcza ..........rozumiem, ze pochwalisz sie efektami w łazience i kuchni ....jak wszyscy czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 11.07.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 MOLUSJak tam prace posuwaja się do przodu, może jakieś nowe zdjęcia macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 11.07.2006 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 MONIKKKAA prace posuwają się aż miło. Podłoga na dole położona, co prawda nie ma jeszcze listw, ale wygląda super. Kominek stoi, już był odpalony i nawet kiełbaski poszły w ruch. Jak na razie to jest tylko obudowany płytą i czeka na wykończenie. U góry mała łazienka nabiera właściwych kolorów i kształtów. Po oglądnięciu Twojego albumu jest mi smutno że tyle jeszcze do zrobienia, a najgorsze że nie mam czasu dopieścić tego domku. Twój wygląda ślicznie.Zdjęcia jakieś mam to za niedługo je zapodam jak tylko chwilkę czasu znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 14.07.2006 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Trochę zdjęć, co prawda nie najaktualniejszych ale zawsze coś. Widok z salonu na kuchnię i jadalnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 17.07.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 To fajne uczucie patrzeć na domek jakby mój a jednak inny. Ładna podłoga, co to jest? Widzę że dobudowaliście wnęke na szafę koło łazienki na dole. My przeprowadzamy się do końca lipca. Górę mamy gotową dzis przywiozą sypialnię. Na dole parkiet położony ale jeszcze cyklinowanie i lakierowanie, potem malopwanie w 2 dni dołu i koniec. Może macie zdjęcia łazienek i pokoji? Pokażcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 17.07.2006 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 MONIKKKAA podłoga to deska lita merbau, pokoje na górze są w trakcie malowania, łazienki też są dopiero robione. Dzisiaj zakładają nam kuchnię. Zobaczymy wieczorem jak to będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwier 18.07.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Domek bardzo ładny. Czekamy na zdjecia kuchni i łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 18.07.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Molus mam pytanie czy ta podoga merbau wyglada tak samo na zdjeciu jak w rzeczywistosci?, szukam czegos bordowego lub czerwonego do salonu a boje sie ze merbau bedzie za ciemnei jak tam kuchnia, tez czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 18.07.2006 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 kubolotek podłoga ma kolor dokładnie taki jak na zdjęciach holu (na zdjęciach salonu wyszła za jasna), podobno jeszcze zciemnieje oliwier kuchnia jeszcze nie skończona, sprzęty i meble zamontowane, ale wyszły pewne niedoróbki po elektrykach itd. i trzeba to doprowadzić do porządku, ale jakieś zdjęcia wkleję. Łazienki też nie skończone. Płytki minimala są na dole, na górze jakieś paradyża. Przywiązuję do tego bardzo mało wagi (to nie jest najważniejsze) . Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 18.07.2006 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Obiecane zdjęcia nieskończonej kuchni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 18.07.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 kuchnia wyglada super, nawet taka niedokonczona mam pytanie: co to za blat, tzn z czego go zrobiliscie, czy na scianie przy zlewozmywaku tez jest to samo z czego wykonany jest blat? czy to moze kompozyt? i jeszcze jedno: jaka szerokosc mają szfki/cargo miedzy lodowka a zabudowa piekarnika oraz miedzy lodowka a scianą?? pozdrawaim i jeszcze raz gratuluje kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 19.07.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Ja również jestem pod wrażeniem kuchni - popropstu "bomba" . Ciekawa jestem jaka jest powierzchnia spiżarki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 19.07.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 No jestem pod wrażeniem, jak podłączyliście okap, przecież nie ma tam komina? Nasza kuchnia jest podobna, ale bez spiżarki i oczywiście zaje..lodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 19.07.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 ślicznnnnna kuchnia, super lodówka też mam pytania z czego zrobione są fronty szafek i jaki dokładnie to kolor. czy to dzieło miejscowego stolarza czy to jakaś bardziej dostępna firma? reszta też super oczywiście bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts