molus 20.07.2006 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 fasola25 blat to zwykła płyta, obita aluminium. Na ścianie ułożony jest ten sam gres polerowany co na podłodze (płytki 50x50). Nie mamy nigdzie kompozytu. Szafki cargo mają po 15 cm (prawie). martynka1 spiżarnia ma około 1,8m2. MONIKKKAA okap podłączony jest tylko do prądu, ale z tego co wiem to będą jakieś kombinacje na których kompletnie się nie znam, jak sie dowiem co i jak to napiszę. Wiem co czujesz oglądając nasz dom. editta fronty to zwykły mdf, kolor wenge, robione prywatnie przez ludzi którzy pracują w BRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 04.08.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 ZACHĘCAM DO ODWIEDZENIA MOJEGO ALBUMU, SĄ W NIM ZDJĘCIA MOJEJ KUCHNI.http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=51081&q=BUDOWA%20DOMU%20KORONA&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 04.08.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Świetna kuchnia A to aluminium na blacie się nie porysuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 04.08.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Bardzo mi się podoba Wasza kuchnia no i miło popatrzec na podłogę z merbau, sama wybrałam to drewno do siebie na poddasze. Gratuluję domku i zazdroszczę, że już tak jesteście zaawansowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 05.08.2006 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 MONIKKKAA kuchnia wygląda ślicznie, meble proste takie jak mi się podobają. Wogóle cały Twój dom robi na mnie wrażenie. Wszystko dopracowane, czyściutkie. Ja nawet nie mam czasu żeby trochę pozamiatać. I wszystko nam sie ostatnio wali, ale to inna historia. Szczerze mówiąc gdybym nie wiedziała że Wasz dom to Korona II to po zdjęciach nigdy bym nie zgadła. Wygląda całkiem inaczej od naszego domku. Beithe blety sa tylko obite aluminium z boku, nie sądzę żeby sie rysowały, ale to wyjdzie w praktyce. Monique cieszę się że kuchnia sie podoba. Merbau spodobał się nam od samego początku i był kupiony zanim dom został pokryty dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pogoria 08.08.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Przepiekny macie dom, Korona to jeden z moich ulubionych projektów, ale dla nas jest za duzy. Bardzo podobają mi się podłogi, kolor jest sliczny!I kuchnia tez, choc jest troszkę nie w moim stylu, ale rozmieszczenie szafek ma super. A juz całkiem super jest połączenie nowoczesnych mebli z cegłą na ścianie. Świetnie to wygląda.Ciekawa jestem, jak wygląda reszta domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 25.08.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Molus czemu nie wrzucasz nowych fotek, czyżby nic nowego sie niedziało u Was? Kiedy sie przeprowadzacie, a może juz mieszkacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 25.08.2006 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Nic nie wklejam bo bałagan w domu aż wstyd. Trwają jeszcze prace na zewnątrz (schody, taras itd.) Na górze została do położenia wykładzina, na dole jeszcze coś dłubią przy piecu. Już nie możemy się doczekać kiedy wszyscy opuszczą teren domku. Jak tylko teren trochę się oczyści zrobię zdjęcia i na pewno się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 25.08.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 śliczne fotki kuchnia choc nie w moim kolorze bardzo mi sie podoba-bo jest w moim stylu ciekawa jestem ile zapłaciliście za nią bez sprzetu rzecz jasna bardzo ładnie-naprawdę to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 25.08.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 My juz prawie kończymy jeśli chodzi o wnętrze, zostały listwy, mebelki. firany dekoracje itp. Wreszcie skończyliśmy łazienkę na dole, w moim albumie są zdjęcia.http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=51081&q=BUDOWA%20DOMU%20KORONA&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 11.09.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Kuchnia super ,prosta i ładna. Co to za cegła na ścianie ?Czekamy na resztę zdjęć.papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 19.09.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 jak ogladalismy z mezem zdjecia to tylko och i achy byly. Fajnie jest ogladac swoj domek ( chociaz nie swoj) jak bedzie wygladal. W kuchni i w jadalni jestem zakochana od samego wybierania projektu, ale jak zobaczylam wasza kuchnie to juz poprostu umarl w butach Ogromnie podoba mi sie sciana ze sprzetem i lodowka. Zamierzam tak samo zrobic u siebie. Ale ja nie zrezygnuje z wysikiegi blatu i bede miec narozny zlewozmywak tak jak w projekcie Nie moge sie doczekac !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 03.10.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Dlaczego taka cisz nastała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 04.11.2006 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 I wreszcie mam czas na wklejenie zdjęć.Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.11.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Wow!Naprawde fajne wnętrza, kuchnia jest super.Napisz prosze co to za cegła w kuchni? klinkier? jaki producent i kolor, bardzo mi sie podoba.No i jeszcze pytanko ile w szerokosci zajmuje ci czesc zabudowana : piecyk+ cargo + lodówka.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kasia18 04.11.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Witam pięknie!!! bardzo gustownie!! Molus my budujemy Trzy Korony troszke wiekszą wersję, chciałam zapytać o doległość od podłogi do okna, parapetu ( w salonie) , czy zmieniałeś ją czy zostawiłeś tak jak w projekcie?? osobiście wydają na się te okna trochę nisko usytuowane. dzięki za odpowiedz pozdrawiam mój projekt: http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 05.11.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Molus pięknie wyglądają wnętrza ,kuchnia jest super. Co to za cegła w kuchni? Czy te płytki ceglane na ściania sągotowe ,czy cięta cegła na płytki?? Ile kosztuje mkw takiej cegły?Macie trzy łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 05.11.2006 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Dziękujemy bardzo za miłe słowa, nie wszystko wyszło tak jak planowaliśmy, ale cieszymy się że podoba się tak jak jest. malmuc w kuchni mamy cegłę klinkierową TERCA Wienerberger, kolor beżowy, szerokość ścianki ze sprzętami w kuchni 180cm. Kasia18 odłegłość parapetu od podłogi u nas wynosi 71cm, nie pamiętam ile było w projekcie, ale na 100% niektóre okna wychodziły za nisko i dodawaliśmy po jednym pustaku. roszponka cegła to TECRA Wienerberger 2.85/szt., płytki na ścianie to cięta cegła. Tak mamy trzy łazienki, jedna na dole, dwie na górze dla bliźniaków i nasza przy sypialni. Jak na razie korzystamy tylko z tej przy sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.11.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Dzieki za odpowiedz i jeszcze sie upewnie mam w reku wlasnie katlog Terca i koloru tylko bezowego nie maja, czy jest to moze cegła o nazwie "zaria", okreslaja jako czerwono-bezową. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 06.11.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Molus masz śliczny domek, gratuluję Chciałabym zapytać o dach, jaki był koszt jego wykonania, jesli to nie tajemnica.Ja mam w projekcie 2 wole oka, jest po rozmowach z panem, który podjaby sie jego wykonania za STRASZNE pieniadze.Czy wykonywaliscie pełne deskowanie dachu?Czy kładliscie papę?U mnie w projekcie jest folia, ale majster "wole oczko" zaleca pełne deskowanie i papę.U mnie też wole oko wypada w łazience:)jaka jest szerokośc i wysokość Waszego "łazienkowego"okna? pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje pięknego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts