molus 23.11.2006 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ingaro pocieszę Cię ten trawertyn to nie kamień a jeden z wielu rodzajów tynku strukturalnego. Nie korzystaliśmy z porad żadnych fachowców od dekoracji wnętrz, chociaż na początku myślałam o tym i bałam się że nie damy rady. Kolega który robił kominek i tą półkę obok(zresztą jest niezłym fachowcem od kominków) podpowiedział nam gdzie są fajne lampy i w sumie całe oświetlenie kupiliśmy w jednym miejscu. Z tym korytarzem to wiedzieliśmy że muszą tam być kinkiety na ścianie no bo co można zrobić z taką kiszką? Myślimy jeszcze o powieszeniu pod tymi kinkietami szkiców Krakowa które dostaliśmy w prezencie, ale już się boję czy nie będzie tego za dużo. W sumie to lampy miały stanowić dekorację. Czerwona linia w łazience to dekor minimala z Tubądzina. (bardzo fajna kolekcja, nie widać brudu ) Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 23.11.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 mOLUS powiedz mi a ta niby "dziura" na kominku to taka specjalna??? bo ogladam zdjecia i niewiem co o tym sadzic?? niewiem czy przeoczylam chodzi mi o biale kafelki z czerwonym ?? z jakiej to firmy ?? mam biale plytki i sie zastanawiam z jakim kolorem je polaczyc czy z czerwonym czy z brazowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 23.11.2006 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Nikola79 płytki to Paradyż, one są rożowo-czerwone. Kolekcja Bonsa Rosa. Dziura w kominku była robiona specjalnie. W środku jest czerwona lampka. Można sobie ją włączyć i robi się nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 23.11.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Nikola79 płytki to Paradyż, one są rożowo-czerwone. Kolekcja Bonsa Rosa. Dziura w kominku była robiona specjalnie. W środku jest czerwona lampka. Można sobie ją włączyć i robi się nastrój Nikoli79 chodzi chyba o ta malutka łazienkę Wydaje mi sie ze macie tam kolekcje MINIMAL Tubądzina, mam rację? Poza tym - piekna ta mala lazienka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 23.11.2006 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ups, jeśli chodzi o małą łazienkę to rzeczywiście minimal Tubądzina. fasola25 wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 19.07.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 WOW! Jestem pod wrażeniem.... Pieknie, pieknie, słów brak! Piękna elewacja, przy niej dom zyskuje na 'dostojeństwie'! Bardzo podoba mi się pomysł z wyciągnięcie tarasu przed dom i ztrawnikiem pomiędzy. Mam pytanko o drzwi do wiatrołapu, co to za firma, ile kosztowały? I ta półeczka z boku? Gratuluje smaku, wasz dom robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 20.07.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Ale mi sie podoba!!!!!!!! Też chcę taki śliczny domek!!!!!!! Bardzo podobają mi się poręcze, kominek i ta kuchnia - po prostu z moich snów Gratuluję!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 29.07.2007 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 samigom drzwi to interdoor, cena coś koło 1500zł. Póleczka robiona ręcznie przez naszego pana od kominka (pomalowana wygieta blacha). Koszt 50zł.Maja W. dziękujemy bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 03.08.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 jak się mieszka? muszę przyznać, że projekt Korona II długo był moim faworytem - jednak w ostatniej chwili zdecydowaliśmy się na zmianę Tobie jednak pięknie to wszystko wyszło - kuchnia jest po prostu boska - prostota, kolory, styl i sprzęt - wszystko super dopasowane - dokładnie w "moim klimacie" reszta też super, podoba mi się duży kominek odważne kolory na ścianach też są ciekawe z niecierpliwością czekam na dalsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 03.08.2007 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 @nia dziękujemy za miłe słowa. Mieszka się świetnie, dom jest duży, przestronny. Jeszcze nie wykończony w środku, tzn. myślę o meblach, wypoczynku itd. Mamy 3-letnie bliźniaki więc głupotą byłoby kupować teraz coś porządnego i tak za rok byłoby do wymiany. Dół też mi się podoba uwielbiam takie kolory i drewno. Góra trochę nie udana, wymieniłabym płytki w obu łazienkach i kolor w pokoju nad garażem. U dzieci są żywe kolory, bo dzieci też żywe, pasują do nich. Zdjęć mam mnóstwo, może wkleję coś wieczorkiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 03.08.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 w takim razie z niecierpliwością czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolega boba budowniczego 24.01.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam serdecznie,Z zachwytem przyglądam się Państwa dachowi. Sami stoimy przed wyborem materiału na dach z wolim oczkiem. Z czego został wykonany Państwa dach?Czy byłaby możliwość przysłania na maila kilka zbliżeń wolego oczka.Z góry dziękuje i gratuluję pięknego domu. Paweł[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 19.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 boska kuchnia, pierwszy domek który ma podobny układ kuchni jak w Zaciszu które buduję. Podobają mi się w szczególności cegiełki i zapewne będą coś kombinować w tym kierunku. A i kominek na rogu - o takie też trudno życzę powodzonka, bajo aha, moj mezulek tez mi takiego goldena sprawił w tamtym roku, zwie sie Toska i miała być taka miła a jest straszną rozrabiarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 22.03.2008 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc232/maja_w/1kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luiza82 01.09.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Macie piękny domek, gratuluje szybkości budowy, u nas trwa to o wiele dłużej, ale jest nadzieja, że kiedyś też skończymy i będziemy mieszkać w pięknym domku. My budujemy Sagę, więc w sumie trochę podobne bryły i rozwiązania. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninorr 15.07.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Witam, można wiedzieć ile kosztuje zbudowanie takiego domu do powiedzmy stanu deweloperskiego? Jestem na etapie wyboru projektu ale z drugiej strony tez jestem ograniczony funduszami - taka informacja byłby dla mnie bezcenną wskazówką... pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts