Sand_40 01.12.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Witam!W bieżącym roku stałem sie szczęśliwym posiadaczem domku. Ponieważ jego wielkośc nie zadawala mnie, będę chciał w przyszłym roku dobudować kondygncję. I tu zaczyna się chyba mój problem. Otóż domek ten ścianą szczytową stoi na granicy i chciałbym się dowiedzieć czy w myśl prawa budowlanego podwyższenie tej ściany podlega takim samy ograniczeniom jak budowa budynku na granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 01.12.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 wystąp o Warunki Zabudowy, najlepiej z opisem tego co chcesz zrobić.Jesli sąsiednia działka jest zabudowana albo przeznaczona pod zabudowę to pozwolenia na nadbudowę w granicy raczej nie dostaniesz.Nowa część oczywiście musi spełniac wymogi Warunków Technicznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts