lafcadio 05.12.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 lafcadio - jak niew wiesz co to php to po co zabierasz głos???? Królu złoty ! Ja przecież ten tego nie w sprawie php głos zabrałem ... Ale co szkodzi się dokształcić jak dobrzy ludzie mądre słowa prawią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 lafcadio - jak niew wiesz co to php to po co zabierasz głos???? Królu złoty ! Ja przecież ten tego nie w sprawie php głos zabrałem ... Ale co szkodzi się dokształcić jak dobrzy ludzie mądre słowa prawią ... Spoko, ale zdziwiłem się, że BHP od PHP nie odróżniasz (co wcale nie jest rzadkim zjawiskiem) a zabierasz głos w tej dyskusji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.12.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 lafcadio - jak niew wiesz co to php to po co zabierasz głos???? Królu złoty ! Ja przecież ten tego nie w sprawie php głos zabrałem ... Ale co szkodzi się dokształcić jak dobrzy ludzie mądre słowa prawią ... Spoko, ale zdziwiłem się, że BHP od PHP nie odróżniasz (co wcale nie jest rzadkim zjawiskiem) a zabierasz głos w tej dyskusji... Kze Ty sie nie dziw , toć to jest tylko PRAWIE - centuś ..a to jest róznica ! a słowo prawie jest jak depresja i sześć chorób psychicznych .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 05.12.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Kze Ty sie nie dziw , toć to jest tylko PRAWIE - centuś ..a to jest róznica ! a słowo prawie jest jak depresja i sześć chorób psychicznych .... Selimmka ! mój ty osobisty psychoanalityku wymień ze dwie, no trzy ... proszę ! proszę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.12.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Matki Polki klęczącej w Częstochowie syndrom Napoleona ... wole byc specjalista od wizerunku i public relations Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 05.12.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Po co Majce robisz niepotrzebnie nadzieję? Przecież taki systemi jest drogi. Pierwsze słyszę. Przecież nikt nie każe uzywać CMS-a robionego na zamówienie a systemów opartych na licencji GPL, które są darmowe. Jest tego pełno w necie np. POSTNUKE, mambo, jomla. Każdy "głupi" zrobi sobie portalik bez problemu. Pozdrawaim tych co się boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Każdy "głupi" zrobi sobie portalik bez problemu. I w dodatku za nieduże pieniądze. Oto chodzi. Nie kombinować tylko proste, niedrogie, sprawdzone rozwiązania. PS Kurde jakbym pisał o budowie domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.12.2005 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 a jak się umieszcza skyp'a na stronie? reszta narazie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 a jak się umieszcza skyp'a na stronie? reszta narazie idzie. Rozumiem, że chodzi, Ci o skrypt. Skrypt to taki programi. Jak Maksiu pisał, w tym przypadku wykonywany na serwerze. Do stronki wpisujesz odpowiedni ciąg znaków, który jest programem. A taki skrypt program coś tam wykonuje. Zwyczajnie tworzysz oddzielny plik z programem, a na stronie html mówisz by został wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 06.12.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 a jak się umieszcza skyp'a na stronie? chodzi o skype'a jako komunikator ?? Czy status skype'a ? Czy o skrypt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.12.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 a jak się umieszcza skyp'a na stronie? chodzi o skype'a jako komunikator ?? Czy status skype'a ? Czy o skrypt ? Ja załozyłem, że chodzi o skrypt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.12.2005 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 a jak się umieszcza skyp'a na stronie? chodzi o skype'a jako komunikator ?? Czy status skype'a ? Czy o skrypt ? Ja załozyłem, że chodzi o skrypt. czort wie wytłumacze łopatologicznie, bo fachowo nie umiem. Na stronie ma byc symbol skype'a, jak gosciu kliknie to u mnie dzwoni /ale nie w kościele /. Do tego ma być widać, który skype jest włączony /mam 2/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.12.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 zastanow sie dwa razy czy tego chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts