Krzysztoff 02.12.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Jakie w praktyce wychodzi zużycie kg/m2 tynku silikatowego (ziarno 1,5 mm) czy ktoś sprawdzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jmd 02.12.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 U mnie w praktyce wyszło średnie zużycie z przedziału podawanego przez producenta (tynk silikatowo-silikonowy W-T 1,5). Niestety, wiele zależy od jakości pracy tynkarzy - partacze potrafią grubo przekroczyć górną granicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 02.12.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 u mnie wyszło, że robili bliżej tych niższych wartości podawanego (średniego) przedziału zużycia tynku. zostało mi pełne nienaruszone 3 wiadra a zwrócić się nie da bardzo dużo zależy od ekipy (tego, czy robili już takim produktem) oraz pogody. mam silikat baranek 1,5 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts