Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mam 30 lat, jestem szczęśliwy.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 48
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cholera, niepotrzebnie zeszło na mnie, przecież to wątek Żółtodzioba, dałem się sprowokować :oops: . Agnieszka1, nic z tego opisu nie pasuje! I jak tu wierzyć horoskopom, sennikom, numerologii, imionologii (jeśli istnieje takie słowo), chiromancji, psychologii społecznej i politykom?

jak sie chce to wszystko jest mozliwe :wink:

zoltodziob potwierdzi :p

Ja (niezaleznie od znaków zodiaku) też jestem megaoptymistą :D . Od ośmiu lat mężem wspaniałej kobiety, od kilku lat szczęśliwym tatusiem (mamy chłopaka i dziewczynkę).

Ale ja dla odmiany jestem bardzo zmęczonym optymistą. Wykańcza mnie już wykończeniówka domku. Ale jak sobie przypomnę dzień 30 urodzin (marzec tego roku) to też biegałem w skowronkach tak jak nasz Żółtodziób. Miałem pozwolenie na budowę, wybraną firmę budowlaną i jeszcze wiele innych rzeczy. A teraz - jestem tak zmęczony, że czasem zapominam o moim optymiźmie. Ale jeszcze 2 - 3 tygodnie, jak się przeprowadzę do domku, to moja radość przebije nawet zadowolenie Żółtodzioba :D :wink: .

Pozdrawiam Was wszystkich.

Ja (niezaleznie od znaków zodiaku) też jestem megaoptymistą :D . Od ośmiu lat mężem wspaniałej kobiety, od kilku lat szczęśliwym tatusiem (mamy chłopaka i dziewczynkę).

Ale ja dla odmiany jestem bardzo zmęczonym optymistą. Wykańcza mnie już wykończeniówka domku. Ale jak sobie przypomnę dzień 30 urodzin (marzec tego roku) to też biegałem w skowronkach tak jak nasz Żółtodziób. Miałem pozwolenie na budowę, wybraną firmę budowlaną i jeszcze wiele innych rzeczy. A teraz - jestem tak zmęczony, że czasem zapominam o moim optymiźmie. Ale jeszcze 2 - 3 tygodnie, jak się przeprowadzę do domku, to moja radość przebije nawet zadowolenie Żółtodzioba :D :wink: .

Pozdrawiam Was wszystkich.

masz rację Fizyk, wykańczanie domu jest strasznie... :roll: wykańczające; ja też byłem /no i trochę jeszcze jestem/ zmeczony tym powolnym procesem wykańczania-chociaż u mnie przebiegał bardzo szybko , ale cieszyłem się po cichu, pocieszałem żonę i ona mnie również, byłem szczęśliwy z tego co mam mimo tego zmęczenia.

Dzień po przeprowadzce, gdy mogłem wypić pierwszą poranną kawę w moim własnym salonie poczułem ogromne zadowolenie i megaoptymizm otoczony szczęściem.

... :) i życzę ci Fizyk aby twoja deklaracja o megaradości się sprawdziła- szczerze ci życzę

pozdrawiam serdecznie :wink:

Fizyk, ja nie widziałm żeś Ty taki młody :D takie poważne rzeczy wypisujesz...

Co do 8 grudnia to czy Jima Morissona można uznać za optymistę? 8)

co do reszty strzelców to się zgadza: nieraz wkurzający optymizm mimo wszystko i skąd się to to im bierze?

pozdrowionka dla urodzinowych i spełnienia tych najskrytszych...

anowi :p

Fizyk, ja nie widziałm żeś Ty taki młody :D takie poważne rzeczy wypisujesz...

Co do 8 grudnia to czy Jima Morissona można uznać za optymistę? 8)

co do reszty strzelców to się zgadza: nieraz wkurzający optymizm mimo wszystko i skąd się to to im bierze?

pozdrowionka dla urodzinowych i spełnienia tych najskrytszych...

anowi :p

A kto powiedział że jestem młody :D :wink:

Ej - jakie powazne rzeczy :o ? Anowi - Ty mnie nie zawstydzaj :oops:

:D :wink:

Czy optymista to taki co myśli: jakoś to będzie, ale jakby nie było to i tak kanał?

dobre :D

no coś w tym stylu, zdaje się, że kroyenna ma takie coś optymistyczne w podpisie :)

wg ostatnich badań, optymista to człowiek, który do wypełnienia krzyżówki używa pióra

panoramiczną to jeszcze rozumiem, ale spróbuj z jolką

Tomasz - dużo imprezuje, zna dużo ludzi i wszystkim wisi kasę, zajebiście gra w nogę.

o to to to, stokrotne dzięki :D

znam takiego, opis pasuje jak w pysk - na boisku go nie widziałam, ale kiwać i zwodzić w temacie wiszenia to zaj.. potrafi

to sie optymistycznie upomnę, bo zara paczka z merlina przyjdzie, a ja żdziebko przedobrzyłam z zamówieniem i tak.. tego..by się cudownie odzyskane zasoby dodatkowe przydały 8)

opytmistycznie nie tracę wiary również w to, że Święta latoś będą śnieżne jak sie patrzy :D