Tomasz M. 08.12.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Ha, ha, tylko ja na pierwsze mam zupełnie inaczej , serio, serio. Tomasz się tak tylko przyjęło do użytku w rodzinie, dla odróżnienia od innych co to samo imię noszą. Może dlatego opis nie pasuje do mnie kompletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.12.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Ha, ha, tylko ja na pierwsze mam zupełnie inaczej , serio, serio. Tomasz się tak tylko przyjęło do użytku w rodzinie, dla odróżnienia od innych co to samo imię noszą. Może dlatego opis nie pasuje do mnie kompletnie ale ze co? to nie grasz zajebiscie w noge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 08.12.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Cholera, niepotrzebnie zeszło na mnie, przecież to wątek Żółtodzioba, dałem się sprowokować . Agnieszka1, nic z tego opisu nie pasuje! I jak tu wierzyć horoskopom, sennikom, numerologii, imionologii (jeśli istnieje takie słowo), chiromancji, psychologii społecznej i politykom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.12.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Cholera, niepotrzebnie zeszło na mnie, przecież to wątek Żółtodzioba, dałem się sprowokować . Agnieszka1, nic z tego opisu nie pasuje! I jak tu wierzyć horoskopom, sennikom, numerologii, imionologii (jeśli istnieje takie słowo), chiromancji, psychologii społecznej i politykom? jak sie chce to wszystko jest mozliwe zoltodziob potwierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.12.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Ja (niezaleznie od znaków zodiaku) też jestem megaoptymistą . Od ośmiu lat mężem wspaniałej kobiety, od kilku lat szczęśliwym tatusiem (mamy chłopaka i dziewczynkę). Ale ja dla odmiany jestem bardzo zmęczonym optymistą. Wykańcza mnie już wykończeniówka domku. Ale jak sobie przypomnę dzień 30 urodzin (marzec tego roku) to też biegałem w skowronkach tak jak nasz Żółtodziób. Miałem pozwolenie na budowę, wybraną firmę budowlaną i jeszcze wiele innych rzeczy. A teraz - jestem tak zmęczony, że czasem zapominam o moim optymiźmie. Ale jeszcze 2 - 3 tygodnie, jak się przeprowadzę do domku, to moja radość przebije nawet zadowolenie Żółtodzioba . Pozdrawiam Was wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żółtodziób 08.12.2005 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Ja (niezaleznie od znaków zodiaku) też jestem megaoptymistą . Od ośmiu lat mężem wspaniałej kobiety, od kilku lat szczęśliwym tatusiem (mamy chłopaka i dziewczynkę). Ale ja dla odmiany jestem bardzo zmęczonym optymistą. Wykańcza mnie już wykończeniówka domku. Ale jak sobie przypomnę dzień 30 urodzin (marzec tego roku) to też biegałem w skowronkach tak jak nasz Żółtodziób. Miałem pozwolenie na budowę, wybraną firmę budowlaną i jeszcze wiele innych rzeczy. A teraz - jestem tak zmęczony, że czasem zapominam o moim optymiźmie. Ale jeszcze 2 - 3 tygodnie, jak się przeprowadzę do domku, to moja radość przebije nawet zadowolenie Żółtodzioba . Pozdrawiam Was wszystkich. masz rację Fizyk, wykańczanie domu jest strasznie... wykańczające; ja też byłem /no i trochę jeszcze jestem/ zmeczony tym powolnym procesem wykańczania-chociaż u mnie przebiegał bardzo szybko , ale cieszyłem się po cichu, pocieszałem żonę i ona mnie również, byłem szczęśliwy z tego co mam mimo tego zmęczenia. Dzień po przeprowadzce, gdy mogłem wypić pierwszą poranną kawę w moim własnym salonie poczułem ogromne zadowolenie i megaoptymizm otoczony szczęściem. ... i życzę ci Fizyk aby twoja deklaracja o megaradości się sprawdziła- szczerze ci życzę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 08.12.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Fizyk, ja nie widziałm żeś Ty taki młody takie poważne rzeczy wypisujesz... Co do 8 grudnia to czy Jima Morissona można uznać za optymistę? co do reszty strzelców to się zgadza: nieraz wkurzający optymizm mimo wszystko i skąd się to to im bierze? pozdrowionka dla urodzinowych i spełnienia tych najskrytszych... anowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.12.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Fizyk, ja nie widziałm żeś Ty taki młody takie poważne rzeczy wypisujesz... Co do 8 grudnia to czy Jima Morissona można uznać za optymistę? co do reszty strzelców to się zgadza: nieraz wkurzający optymizm mimo wszystko i skąd się to to im bierze? pozdrowionka dla urodzinowych i spełnienia tych najskrytszych... anowi A kto powiedział że jestem młody Ej - jakie powazne rzeczy ? Anowi - Ty mnie nie zawstydzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 13.12.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Czy optymista to taki co myśli: jakoś to będzie, ale jakby nie było to i tak kanał? dobre no coś w tym stylu, zdaje się, że kroyenna ma takie coś optymistyczne w podpisie wg ostatnich badań, optymista to człowiek, który do wypełnienia krzyżówki używa pióra panoramiczną to jeszcze rozumiem, ale spróbuj z jolką Tomasz - dużo imprezuje, zna dużo ludzi i wszystkim wisi kasę, zajebiście gra w nogę. o to to to, stokrotne dzięki znam takiego, opis pasuje jak w pysk - na boisku go nie widziałam, ale kiwać i zwodzić w temacie wiszenia to zaj.. potrafi to sie optymistycznie upomnę, bo zara paczka z merlina przyjdzie, a ja żdziebko przedobrzyłam z zamówieniem i tak.. tego..by się cudownie odzyskane zasoby dodatkowe przydały opytmistycznie nie tracę wiary również w to, że Święta latoś będą śnieżne jak sie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts