polonicus 02.12.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Polecam P. Stasia. Faktycznie, jak ktoś już zauważył na forum - fachman, o jakiego trudno w Warszawie... Jego strona internetowa jest nieco oszczędna, ale za to robota I KLASA !!! Podaję dla forumowiczów, jego tel. kom. i e-stronkę: 0500 470 620, http://www.uslugiremontowe.waw.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 05.12.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 a Pan Stasio to sam się wstydzi zareklamować na forum, tylko przez jakieś podstawione "słupy"?Przecież to jakaś groteskowa konspiracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polonicus 05.12.2005 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Zabawne, hehe... No tak... Konkurencja sie odezwała... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 05.12.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Zabawne, hehe... No tak... Konkurencja sie odezwała... Pozdrawiam bez urazy ale Pan Stasio to dla mnie żadna konkurencja każdy robi to co umie i mu się bardziej opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 05.12.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 a ile średnio bierze za reklamowane na stronie roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.o 06.12.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Wszyscy posądzają o kryptoreklamę dlatego zapytam gdzie polecić fachowca???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 06.12.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 nie chodzi o to gdzie ale o to kto polonicus jest jeszcze nieznany jako inwestor na forum, tzn nie wiemy czy poniósł jakieś ryzyko związane z zatrudnieniem p.Stasia i czy na tym wygrał. Ja po prostu wyczuwam brak przejrzystości w stosunkach pomiędzy polonicusem i p.Stasiem. Niejasności trzeba wyjaśniać i już a jak ktoś kręci od początku to ja robię w tył zwrot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polonicus 06.12.2005 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Krótko. Miałem robiony remont przez P. Staszka. Jestem b. zadowolony. Nie chodzi tylko o samą pracę, bo fachowców z prawdziwego zdarzenia można pewnie w Warszawie znaleźć wielu. Chodzi również o porządek i czystość w czasie wykonywanej pracy, który mnie zdumiał. A to - moim zdaniem - świadczy o człowieku. Bo flej ci u nas dostatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 06.12.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 polonicus, spokojniepo prostu dziwne wydaje sie Twoje wejście na forum tylko po to żeby od razu reklamować pana Stasia. I to nie tak, że każdy kto ma wątpliwości musi być od razu konkurencją rzeczonego pana S. Czasem w dziwny sposób tu się ludzie reklamują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polonicus 06.12.2005 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Nie wiem, czy jest jakiś dobry sposób by polecić człowieka, ot tak... Widocznie nie... A propo's - postanowiłem odwdzięczyć się za dobrą robotę, a że "znalazłem forum"... Każdy musial być tu ten 1-wszy raz... I każdego zmotywowało do wejścia na forum co innego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dario77 06.12.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Myślę, że nie ma sensu tak "napadać" na czlowieka. Mało jest fachowców, więc jesli gość jest wart polecenia, to dlaczego go nie polecić... Polecajmy! I cieszmy sie dobrze wykonaną robotą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.12.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Polecam P. Stasia. Faktycznie, jak ktoś już zauważył na forum - fachman, o jakiego trudno w Warszawie... Jego strona internetowa jest nieco oszczędna, ale za to robota I KLASA !!! Podaję dla forumowiczów, jego tel. kom. i e-stronkę: 0500 470 620, http://www.uslugiremontowe.waw.pl Ostatnio robiłem duży remont, i tak naprawdę wydał się drobnostką. Dlaczego? Bo gość, który go robił zadbał o wszystko, a do tego było tak czysto, że aż się zdziwiłem! Postanowiłem się wszystkim pochwalić... Jeśli chcecie wyremontować swoje lokum w Warszawie, to o większego profesjonalistę trudno. Właściwe tylko dlatego, że jest tak dobry, postanowiłem upublicznić jego telefon (pewnie się nie pogniewa...) - P. Stanisław, tel. kom. nr 0 500 470 620. Pozdrawiam wszystkich. ZADOWOLONY. Myślę, że nie ma sensu tak "napadać" na czlowieka. Mało jest fachowców, więc jesli gość jest wart polecenia, to dlaczego go nie polecić... Polecajmy! I cieszmy sie dobrze wykonaną robotą! Czy to przypadkiem nie o tego samego Pana Stanisława chodzi... Taki dobry ten Pan Stanisław - zbieg okoliczności, czy ...... ???? pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polonicus 09.12.2005 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 A łyżka na to... niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts