Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Polecam FACHOWCA - Remonty w Warszawie!

Recommended Posts

nie chodzi o to gdzie ale o to kto 8)

polonicus jest jeszcze nieznany jako inwestor na forum, tzn nie wiemy czy poniósł jakieś ryzyko związane z zatrudnieniem p.Stasia i czy na tym wygrał.

Ja po prostu wyczuwam brak przejrzystości w stosunkach pomiędzy polonicusem i p.Stasiem. Niejasności trzeba wyjaśniać i już a jak ktoś kręci od początku to ja robię w tył zwrot...

Krótko. Miałem robiony remont przez P. Staszka. Jestem b. zadowolony. Nie chodzi tylko o samą pracę, bo fachowców z prawdziwego zdarzenia można pewnie w Warszawie znaleźć wielu. Chodzi również o porządek i czystość w czasie wykonywanej pracy, który mnie zdumiał. A to - moim zdaniem - świadczy o człowieku. Bo flej ci u nas dostatek...

Polecam P. Stasia. Faktycznie, jak ktoś już zauważył na forum - fachman, o jakiego trudno w Warszawie... Jego strona internetowa jest nieco oszczędna, ale za to robota I KLASA !!! Podaję dla forumowiczów, jego tel. kom. i e-stronkę: 0500 470 620, http://www.uslugiremontowe.waw.pl

Ostatnio robiłem duży remont, i tak naprawdę wydał się drobnostką. Dlaczego? Bo gość, który go robił zadbał o wszystko, a do tego było tak czysto, że aż się zdziwiłem! Postanowiłem się wszystkim pochwalić... Jeśli chcecie wyremontować swoje lokum w Warszawie, to o większego profesjonalistę trudno. Właściwe tylko dlatego, że jest tak dobry, postanowiłem upublicznić jego telefon (pewnie się nie pogniewa...) - P. Stanisław, tel. kom. nr 0 500 470 620. Pozdrawiam wszystkich. ZADOWOLONY.

Myślę, że nie ma sensu tak "napadać" na czlowieka. Mało jest fachowców, więc jesli gość jest wart polecenia, to dlaczego go nie polecić... Polecajmy! I cieszmy sie dobrze wykonaną robotą!

Czy to przypadkiem nie o tego samego Pana Stanisława chodzi...

Taki dobry ten Pan Stanisław - zbieg okoliczności, czy ...... 8) 8) 8) ????

pozdrawiam

Edzia