trobe 03.12.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Oczyszczalnia firmy HABA RL z Grodziska Wielkopolskiego, czy ktoś użytkuje i jakie ma doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robson1 11.01.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 dołączam się do pytania, również jestem zainteresowany tą oczyszczalnią, może ktoś już ma coś takiego? mógłby się podzielić wrażeniami.....do mnie ma ktoś przyjechać od nich z firmy 13 stycznia....wtedy ja sie podziele wrazeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 11.01.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 nie mam ale jakiś link do strony produktu by sie przydał - jakie warunki proponują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 11.01.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Proszę tu jest link do oczyszczalni: http://www.haba.com.pl/scieki.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robson1 12.01.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 oczyszczalnia dla 4 osob: 4000 + 2000 montaz, 10 lat gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.01.2007 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Do użytkowników: pytanie nadal aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 23.02.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Podpisnam sie pod pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robson1 25.05.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem takowej, ale coż mogę powiedzieć, firma z Grodziska przyjechała zamontowała i tyle, za pół roku powiem jak się użytkuje taką POŚ, najbardziej boję się czyszczenia filtra, ale zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gpaul 13.02.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 WitamRobson 1 wyczytałem że wybrałeś oczyszczalnie Haba i masz już założoną. Czy można prosić o jakieś wnioski z eksploatacji?PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robson1 10.03.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 prawdę mówiąc, nie wnikam jak jej się tam pracuje minie dopiero rok jak funkcjonuje, i poza wsypywaniem co m-c bakterii nic nie robię, nic nie smierdzi, po prostu nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 06.04.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 podpinam się do pytających,też mam zamiwar zamontowac system haby z profilami betonowymi,rozwiązanie wyglada na lepsze od tradycyjnego rozsączania, zwłaszcza jak się wczyta w opinie (no niestety te ze strony producenta). Przydało by się więcej info użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 14.07.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 No i się zdecydowaliśmy, mimo gliniastego gruntu można było zamontować. Szczegóły w dzienniku gdyby kogoś jeszcze interesowało.Co do użytkowania wypowiem się za kilka miesiecy.Natomiast na razie śmiało polecam firmę zarówno jeżeli chodzi o system jak i o montaż. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej70 04.07.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Mam na swojej działce oczyszczalnię tej firmy i muszę przyznać, że jestem zadowolony. Po tym jak szwagier mi ich polecił 3 lata temu zadzwoniłem do firmy i umówiłem się na spotkanie z przedstawicielem. Przyjechał, obejrzeliśmy działkę, wyciągnął świder i wwiercił się nim prawie na 2 metry, żeby zbadać grunt. Trochę pogadaliśmy, zaproponował rozwiązanie z tunelami betonowymi i dodatkową studnią odwadniającą (z uwagi na glinę). Po dwóch miesiącach był montaż - przyjechało dwóch gości i od razu wzięli się do rzeczy, chyba mieli już trochę doświadczenia w temacie. Cały montaż zajął im bity jeden dzień - przyjechali z własną koparką. Od tego czasu właściwie mnie ten temat zbytnio nie interesuje, sypię tylko bakterie co jakiś czas a gdzieś raz na półtora roku robię wywózkę. Jeżeli chodzi o zapachy to nie czuć nic nieprzyjemnego - to mnie pozytywnie zaskoczyło, bo wcześniej sporo się naczytałem o doświadczeniach i obawach ludzi odnośnie oczyszczalni. Ogólnie nie mam zastrzeżeń - śmiało polecam. PS. W razie pytań piszcie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 19.08.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Staram się o dotacje z wfosigw, z racji krótkiego czasu do namysłu wybrałem lokalnego wykonawcę który montuje właśnie oczyszczalnie firmy haba, konkretnie biostar4. Chcialbym zapytać czy ktoś takową posiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts