Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Oczyszczalnia HABA RL

trobe

Recommended Posts

• 1 year później...
  • 2 weeks później...
  • 5 weeks później...
  • 3 months później...
  • 8 months później...
  • 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 3 months później...
  • 2 years później...

Mam na swojej działce oczyszczalnię tej firmy i muszę przyznać, że jestem zadowolony. Po tym jak szwagier mi ich polecił 3 lata temu zadzwoniłem do firmy i umówiłem się na spotkanie z przedstawicielem. Przyjechał, obejrzeliśmy działkę, wyciągnął świder i wwiercił się nim prawie na 2 metry, żeby zbadać grunt. Trochę pogadaliśmy, zaproponował rozwiązanie z tunelami betonowymi i dodatkową studnią odwadniającą (z uwagi na glinę). Po dwóch miesiącach był montaż - przyjechało dwóch gości i od razu wzięli się do rzeczy, chyba mieli już trochę doświadczenia w temacie. Cały montaż zajął im bity jeden dzień - przyjechali z własną koparką. Od tego czasu właściwie mnie ten temat zbytnio nie interesuje, sypię tylko bakterie co jakiś czas a gdzieś raz na półtora roku robię wywózkę. Jeżeli chodzi o zapachy to nie czuć nic nieprzyjemnego - to mnie pozytywnie zaskoczyło, bo wcześniej sporo się naczytałem o doświadczeniach i obawach ludzi odnośnie oczyszczalni.

Ogólnie nie mam zastrzeżeń - śmiało polecam.

PS. W razie pytań piszcie na priv.

• 4 years później...