Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprzęt AGD FAGOR opinie

Recommended Posts

Witam,

czy ktoś użytkje sprzęt do zabudowy tej hiszpańskiej firmy ? Mam zamiar kupić kuchenkę do zabudowy i dziś w Euro zobaczyłam własnie taki zestaw tej firmy który mi się bardoz podoba - ze szklaną płytą (gazowe palniki) i całkiem ładny piekarnik w dość ciekawej cenie 1599 zł

Czy znacie opinię na temat użytkowania spzetu tej firmy ?

będę wdzięczna za wsyzstkie informacje

pozdrawiam

Kasia

Od maja uzytkuję płytę ceramiczną i piekarnik H496. Co do płyty - to ma ona wszystkie wady i kilka zalet płyty ceramicznej. Duża wariantowość pokręteł, fajne przy małym dziecku ich chowanie.

Piekarnik jest przede wszystkim bardzo ciekawy estetycznie. Ciężko się otwiera, co przy małym dziecku też jest istotne. Warzywa piecze się w nim dobrze - w temacie ciast niestety nie jestem specem. Reklamowanego bajeru - zgrzewania brudu z piekarnika jeszcze nie wypróbowywałam.

Jestem zadowolona.

Mdzalewscy o Fagorze wypowiadał się pozytywnie.

Ja co prawda interesującego Cię sprzętu Fagora ( płyta i piekarnik ) nie posiadam , ale mam za to okap tej firmy . Użytkuję go rok i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń . Jest bardzo estetycznie wykonany ( szkło i metal ) , prosty w obsłudze , elektronika działa :wink: no i jest dosyć cichy , co jest dla mnie ważne , bo kuchnię mam otwartą .

Podrowienia :)

Mamy płytę ceramiczną VFP-211S i piekarnik H-496 X tej firmy.

Na razie oswajamy się, z tym sprzętem. Właściwie, to oswaja się moja lepsza połowa. :wink: Nie mieliśmy wcześniej płyty ceramicznej, więc trudno jeszcze o konkretną ocenę. W każdym razie, od końca lipca działa bez zastrzeżeń. Piekarnik z rożnem jest super. Kurczaki, mimo grypy - mniam, mniam. :wink:

Kupiliśmy jeszcze zmywarkę Fagora typ LF-073 IT. Też na razie sprawuje się dobrze (puk, puk). Kiedyś, sprawdziłem jak to jest ze zużyciem wody (w reklamach 13l). Pomiar, wykazał zużycie na poziomie 9l. :o Fakt, że zmywarka, nie była załadowana do pełna.

Mamy zamiar, dzisiaj zamówić okap 3CFT MAYA. Może, już zamówiony? :roll:

Ja co prawda interesującego Cię sprzętu Fagora ( płyta i piekarnik ) nie posiadam , ale mam za to okap tej firmy . Użytkuję go rok i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń . Jest bardzo estetycznie wykonany ( szkło i metal ) , prosty w obsłudze , elektronika działa no i jest dosyć cichy , co jest dla mnie ważne , bo kuchnię mam otwartą .

Podrowienia

Maxtorka, jakie jest oznaczenie tego okapu?