KasiaS 03.12.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Witam, czy ktoś użytkje sprzęt do zabudowy tej hiszpańskiej firmy ? Mam zamiar kupić kuchenkę do zabudowy i dziś w Euro zobaczyłam własnie taki zestaw tej firmy który mi się bardoz podoba - ze szklaną płytą (gazowe palniki) i całkiem ładny piekarnik w dość ciekawej cenie 1599 zł Czy znacie opinię na temat użytkowania spzetu tej firmy ? będę wdzięczna za wsyzstkie informacje pozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 03.12.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Od maja uzytkuję płytę ceramiczną i piekarnik H496. Co do płyty - to ma ona wszystkie wady i kilka zalet płyty ceramicznej. Duża wariantowość pokręteł, fajne przy małym dziecku ich chowanie.Piekarnik jest przede wszystkim bardzo ciekawy estetycznie. Ciężko się otwiera, co przy małym dziecku też jest istotne. Warzywa piecze się w nim dobrze - w temacie ciast niestety nie jestem specem. Reklamowanego bajeru - zgrzewania brudu z piekarnika jeszcze nie wypróbowywałam.Jestem zadowolona.Mdzalewscy o Fagorze wypowiadał się pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.12.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Ja co prawda interesującego Cię sprzętu Fagora ( płyta i piekarnik ) nie posiadam , ale mam za to okap tej firmy . Użytkuję go rok i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń . Jest bardzo estetycznie wykonany ( szkło i metal ) , prosty w obsłudze , elektronika działa no i jest dosyć cichy , co jest dla mnie ważne , bo kuchnię mam otwartą . Podrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
J_K_K 03.12.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Witam, czy ktoś użytkje sprzęt do zabudowy tej hiszpańskiej firmy ? Hiszpańskiej ? Chyba, że tylko gwarancję sprawuje Mastercook ? Pzdr JKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 04.12.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 To jest jakoś tak, że Fagor jest hiszpański (czy też portugalski - na pewno iberyjski) i w skład grupy Fagor wchodzi Mastercook, który z kolei wykupił Wrozamet. Dlatego serwis na Polskę, chyba też dystrybucję, Fagora robi Mastercook. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 05.12.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Mamy płytę ceramiczną VFP-211S i piekarnik H-496 X tej firmy. Na razie oswajamy się, z tym sprzętem. Właściwie, to oswaja się moja lepsza połowa. Nie mieliśmy wcześniej płyty ceramicznej, więc trudno jeszcze o konkretną ocenę. W każdym razie, od końca lipca działa bez zastrzeżeń. Piekarnik z rożnem jest super. Kurczaki, mimo grypy - mniam, mniam. Kupiliśmy jeszcze zmywarkę Fagora typ LF-073 IT. Też na razie sprawuje się dobrze (puk, puk). Kiedyś, sprawdziłem jak to jest ze zużyciem wody (w reklamach 13l). Pomiar, wykazał zużycie na poziomie 9l. Fakt, że zmywarka, nie była załadowana do pełna. Mamy zamiar, dzisiaj zamówić okap 3CFT MAYA. Może, już zamówiony? Ja co prawda interesującego Cię sprzętu Fagora ( płyta i piekarnik ) nie posiadam , ale mam za to okap tej firmy . Użytkuję go rok i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń . Jest bardzo estetycznie wykonany ( szkło i metal ) , prosty w obsłudze , elektronika działa no i jest dosyć cichy , co jest dla mnie ważne , bo kuchnię mam otwartą . Podrowienia Maxtorka, jakie jest oznaczenie tego okapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 05.12.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Mam pierkarnik tej firmy, jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 05.12.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 mam od dwóch lat, nic sie nie dzieje (i piekarnik, i okap) - też kiedyś o to pytałem, ale odzew był mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.12.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 [ Maxtorka, jakie jest oznaczenie tego okapu? Nasz okap to model 3CFT - 90V , ze szklaną lekko wygiętą szybą i stalowym korpusem . http://img225.imageshack.us/img225/3955/p10106042gb.jpg Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 05.12.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 [ Maxtorka, jakie jest oznaczenie tego okapu? Nasz okap to model 3CFT - 90V , ze szklaną lekko wygiętą szybą i stalowym korpusem . taki właśnie mam http://img225.imageshack.us/img225/3955/p10106042gb.jpg Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 06.12.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Dzięki Maxtorka za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts