Rafalanx 03.12.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Witam pytanie wydawaloby sie blache ale...Szukam deski sedesowej w kolorze a wlasciwie o takiej fakturze jak czarny marmur/granit cos w tym stylu.Jesli ktos widzial gdzies lub wie gdzie mozna dostac takie cudo to bylbym bardzo wdzieczny za wszelkie sugestie.Tutaj link do takiej deski ale niestety znalazlem tylko w usa..http://www.trademarkpoker.com/website/misc/largepictures/80-ts5-m-80.jpg[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 05.12.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Zrób sobie granitu na zamówienie. Myślę, że będzie taniej niż Hameryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 05.12.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Ciekawe jaką masz muszle.....? Czy będzie pasowac do takiej deski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 05.12.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 W jednym supermarkecie budowlanym, którego nazwy nie wymienię, bo za reklamę trzeba płacić, widziałem coś takiego. To mi przypomina takie jedno urządzenie, na którym siada człowiek mający g....o do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalanx 06.12.2005 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 1.Gdzie mozna zrobic deske z granitu?Mniej wiecej jakie koszta? 2.Kibelek mam w kolorze bialym polskiej firmy o nazwie President.. 3.Ma pasowac do kafelko w lazience czyli do serii Andaluzja zolte i czarne. Dzieki za pomoc :)oczekuje na dalsze sugestie Ps prosze powiedz w jakim makecie to widziales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.12.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Ja widziałem cospodobnego w CastoramiePopatrz też w OBI i Praktiker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalanx 07.12.2005 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 OK dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 07.12.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 A może z demobilu. Kiedys były tylko takie deski chyba tylko troche bardziej czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Ale one były chyba ebonitowe jak telefony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 07.12.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Nie wiedziałem że można było z nich dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukaszen 07.12.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Produkuje coś podobnego krakowska firma MASMA. http://www.masma.pl mają wielu dystrybutorów w całym Kraju. I sporo wzorów. Te deski mają szeroki zakres regulacj, ale nie wiem, czy na Presidenta z Cersanitu będą aby pasować. Warto sprawdzić przed kupnem, bo w wileu sklepach nie przyjmuje się zwrotów desek sedesowych. I słusznie. Dzięki temu masz pewność,że nie siedział na niej nikt obcy... Ł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 07.12.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Marzę o takich problemach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalanx 07.12.2005 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Hej patrzylem na stronie Masma ale nie znalazlem tam nic podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalanx 12.12.2005 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Jeszcze raz prosze o pomoc moze ktos bedzie wiedzial gdzie ja mozna kupic nie chce zwyklej bialej,patrzylem w leroy i castoramie i nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 13.12.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 To ze w tej chwili nie maja nie znaczy ze nie maja wogóle. Ja wlasnie takie deski widzialem w Castoramie lub w leroyu juz nie pamietam bo sam wybieralem deske na swój kibelek. Idz najlepiej do sprzedawcy z dzialu z deskami i spytaj czy maja takie cudo w tym kolorze. Moze akurat trafiles ze sprzedali deski w tym kolorze i niebawem dostana je znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts