Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupic deske sedesowa....?

Recommended Posts

Witam pytanie wydawaloby sie blache ale...Szukam deski sedesowej w kolorze a wlasciwie o takiej fakturze jak czarny marmur/granit cos w tym stylu.Jesli ktos widzial gdzies lub wie gdzie mozna dostac takie cudo to bylbym bardzo wdzieczny za wszelkie sugestie.Tutaj link do takiej deski ale niestety znalazlem tylko w usa..

http://www.trademarkpoker.com/website/misc/largepictures/80-ts5-m-80.jpg[/url]

1.Gdzie mozna zrobic deske z granitu?Mniej wiecej jakie koszta?

2.Kibelek mam w kolorze bialym polskiej firmy o nazwie President..

3.Ma pasowac do kafelko w lazience czyli do serii Andaluzja zolte i czarne.

Dzieki za pomoc :)oczekuje na dalsze sugestie :)

Ps prosze powiedz w jakim makecie to widziales?

Produkuje coś podobnego krakowska firma MASMA. http://www.masma.pl

mają wielu dystrybutorów w całym Kraju. I sporo wzorów.

Te deski mają szeroki zakres regulacj, ale nie wiem, czy na Presidenta z Cersanitu będą aby pasować. Warto sprawdzić przed kupnem, bo w wileu sklepach nie przyjmuje się zwrotów desek sedesowych. I słusznie. Dzięki temu masz pewność,że nie siedział na niej nikt obcy... :(

Ł.

To ze w tej chwili nie maja nie znaczy ze nie maja wogóle. Ja wlasnie takie deski widzialem w Castoramie lub w leroyu juz nie pamietam bo sam wybieralem deske na swój kibelek. Idz najlepiej do sprzedawcy z dzialu z deskami i spytaj czy maja takie cudo w tym kolorze. Moze akurat trafiles ze sprzedali deski w tym kolorze i niebawem dostana je znowu.