Goni_Mnie_Peleton 03.12.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Czy ktoś z Was wynajmuje mieszkanie turystom?Jestem z Krakowa , obecnie wynajmuje 3 pokojowe mieszkanie studentom i mam z nimi podpisaną umowę do czerwca. Wygląda więc na to , że przez 3 letnie miesiące mieszkanie będzie wolne. Kraków odwiedza ostatnio coraz więcej turystów , chciałbym i ja z tego skorzystać ale nie wiem za bardzo jak się za to zabrać. Może do jakiejś agencji się zgłosić , może zebrać kilku podobnych i własną stronę www w internecie założyć a może jeszcze inaczej? PS Chciałbym aby było to legalne , zamierzam zapłacić podatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.12.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 zadzwoń do Wawelturu 0124221640[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zzuuff 13.04.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 zadzwoń do Wawelturu 0124221640 [email protected] a w gdańsku jest też takie biuro pośredniczące o dobrej opinii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts