Nika.j 04.12.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Witam,właśnie otworzyłam dziennik budowy. Czekam na Państwa sugestie, porady, krytykę, pochwały.....Dopiero uczę się korzystania z tego forum, proszę więc wybaczyć moje niedociągnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Nie martw się Moniko, pomożemy. Tylko nie pytaj mnie jak wklejać zdjęcia bo sam ćwiczę i mi nie wychodzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 04.12.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Nika.j witaj wsród budujących własne marzenia w postaci domu fajnie, że się zdecydowłaś pisać dziennik, czekam zatem na ciąg dlaszy i zdjęcia oczywiście trzymam kciuki i życzę powodzenia, bo budowa własnego domu to cięzki wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 04.12.2005 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Nie martw się Moniko, pomożemy. Tylko nie pytaj mnie jak wklejać zdjęcia bo sam ćwiczę i mi nie wychodzi. Pozdrawiam ojej a mnie właśnie i przede wszystkim chodzi o zdjęcia. Nie mogę dojść do tego. Pozdrawiam Nika.j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Poszukaj tutaj:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=14899&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.12.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Witaj Moniko , jesli chodzi o wklejanie zdjęć, to musisz je najpierw gdzieś umieścić w sieci - np. na Onecie, albo skorzystać z http://www.imageshack.us/ Imageshack wkleja zdjęcia prosto z Twojego komputera. Potem tylko wystarczy skopiować "właściwości" zdjęcia, wkleić je w post, podświetlić i kliknąć na Img - w prawym, górnym rogu postu. Jest jeszcze taki wątek, myślę że pomocny: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30921 Daj znać ja k Ci poszło i powodzenia . Pozdrawiam S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Też witam w gronie .. Jak cos trzeba to tylko pytaj, tutaj jest dużo ludzi do pomocy...Mnie kiedyś też nauczyli wklejania zdjęć właśnie forumowicze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 04.12.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Piękny domek z tego Zenita i myślę, że to świetny wybór. W pierwszej chwili wydawał mi się ogromny, tymczasem ma kubaturę <400m2 - to naprawdę rzadkość, a powinno się w nim mieszkac wspaniale. Koszty podstawowe powinny być niewielkie, będzie więc można poszaleć przy wykończeniówce i detalach. Z budowlano-forumowym pozdrowieniem tomasz A w jakiej to okolicy będą Wielce Szanowni budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 04.12.2005 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Ale tu jest rodzinnie. Dziękuję Wam wszystkim ogromnie za pomoc. Napewno będę miała mnóstwo pytać, może mnie wytrzymacie a jak nie to wywalcie. Pozdrawiam Nika.j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Nika a wiadomosci Priv. tez odbierz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 04.12.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Zenit pięknisty jest!!! Mysmy tez marzyli o kominku na tarasie( taki bliźniak miał być z salonem) ale panowie projektanci mam to rozwiązanie bardzooo..odradzali ( podobnież kosztowne wykonanie dachu przeciw ogniowe. ) daliśmy się przekonać bez porównywalnych kosztów..Uwierzyliśmy na słowo i do dziś nie jestem pewna czy dobrze się stało? I dlatego, BARDZO mi Twój projekt przpadl do serca!!! Życzę powodzenia w realizacji marzeń bo wstąpiliście na JEDYNIE SŁUSZNĄ DROGĘ...Jakiego" kopa " daje budowa..wkrótce się przekonasz-REWELACJA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.12.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Szkoda ze dostep do albumu zabezpieczylas haslem i nie mozna obejrzec zdjec dzialeczki i suni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 04.12.2005 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Szkoda ze dostep do albumu zabezpieczylas haslem i nie mozna obejrzec zdjec dzialeczki i suni Chyba jest już dobrze. Pozdrawiam Nikaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.12.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 04.12.2005 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 niestety nie Przepraszam najmocniej, ale to wszystko jest dla mnie czarna magia, jednak mam nadzieję, że teraz już możesz spróbować. Poza tym o tej godzinie, tyle czasu spędzone przy rozszyfrowywaniu tego wszystkiego jestem już wykończona. Ale chyba teraz się udało. Pozdrawiam Nikaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.12.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Zakładam, że korzystasz z Internet Explorera. 1. Zaloguj się do swojego albumu 2. Wybierz zdjęcie oraz jego odpowiednią wielkość (nie miniaturkę) 3. Na wybranym zdjęciu kliknij PRAWYM przyciskiem myszy gdzieś w obrębie zdjęcia 4. Z menu wybierz 'Właściwości' (na samym dole) 5. W 'Adres ' skopiuj myszą cały link od http... do ...jpg 6. Wstaw ten link pomiędzy a (bez żadnych przerw) 7. Żeby zobaczyć, jak będzie wygladał post na Forum, najpierw kliknij "Podgląd" 8. Możesz zawsze ZMIENIĆ własny post, już napisany na Forum, klikając w nim taki znaczek http://forum.muratordom.pl/templates/murator/images/lang_polish/icon_edit.gif Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 04.12.2005 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Dzięki bardzo, ale się namęczyłam. Jestem Ci bardzo wdzięczna !!! Pozdrawiam Nika.j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2005 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Dzięki bardzo, ale się namęczyłam. oj nie Ty pierwsza sie z tym meczylas Zycze powodzenia na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 04.12.2005 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Dzięki za informację, nie wiedziałam, że można jeszcze jakieś wiadomości odbierać !!! PozdrawiamNikaJ Dziennik:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=60180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.12.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A można, można Na górze masz taki paseczek: CZAT | Profil | Nie masz nowych wiadomości | Użytkownicy... albo czasem CZAT | Profil | Masz 3 nowe wiadomości | Użytkownicy... Tam są różne fajne rzeczy Cieszę się, że się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts