Biceps 04.12.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Witam, Mam do wykonania w poniemieckim domu następujące prace remontowe: 1. Wymiana fragmentu stropu (3,4 x 2,0 m) - wymiana fragmentu przegniłej belki (łączenie na klamry nowej ze starą belką) + przykrycie sufitu i podłogi deskami (wykończenie stropu). 2. Wymurowanie scianki działowej (ok. 2,5 x 2,2) w stanie surowym (bez otynkowania) 3. zamurowanie otworu o wymiarach 0,8x0,8 m (bez tynków) 4. zakrycie ocieplenia dachowego płytami paździerzowymi - dach dwuspadowy, powierzchnia do zakrycia ok. 120m2 5. zbicie tynków w całym budynku wraz z wywiezieniem zbitego tynku - powierzchnia scian z sufitami ok. 360 m2. Moje pytanie: Jaki będzie mniej więcej koszt takiej robocizny? Z jakim wydatkiem powiniennem się liczyć? Bardzo proszę osoby mogące mi pomóc o radę - jestem po rozmowach wstępnych ze świetnym fachowcem (wiem, ze jest dobry z autopsji), który może podjąć się tego zadania, ale nie jestem pewien czy kwota przez niego podana nie jest za wysoka. Będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc Pozdrawiam, Biceps Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/44815-pomocy-jaka-przybli%C5%BCona-cena-za-tak%C4%85-prac%C4%99/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts