Dr.opsik 04.12.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 WitamyZastanawiamy się z żoną nad tym jak rozplanować ustawienie mebli w salonie i myślimy coraz częściej o zamknięciu telewizora w .... No właśnie w czym zamknąć telewizor aby pasowało to do wystroju wnętrza, nie pachniało nieudolną samoróbką (będą w salonie inne mebelki, ale nie jakieś meblościanki). Czy macie może jakieś linki do tego typu rozwiązań, lub czy ktoś może przerabiał ten temat i zechciałby podzielić się na tym forum swoim doświadczeniem. Przeszukałem forum pod tym kątem ale nic ciekawego nie znalazłem.pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia 04.12.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Zamykanie telewizora to dobry pomysł, zwłaszcza dla nałogowców sama zastanawiałam się nad sposobem ukrycia tego ustrojstwa, ale tak, żeby w każdej chwili był dostępny (patrz zdanie o nałogowcach..) Telewizor obok kominka nie wygląda za pięknie... Ukryć go można(telewizor, nie kominek ) we wszelkiego rodzaju szafach lub komodach, zależnie od stylu...wklejam jako przykład ten stary mebel, bo nie mam pod ręką nic innego ftp://anisiaa:[email protected]/images/74731947%5B1%5D.jpg widziałam także telewizor ukryty we wnęce w ścianie, zamknięciem były rzeżbione (ażurowe) drzwiczki ( wstylu indyjskim, tak jak i reszta wystroju) Kto co lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Wrzuc w wyszukiwarke wall tv system albo zapraszam do watku sasiedniego , bardzo duzo takich rzeczy tam wkleilam niestety nie pamietam na ktorej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 http://bi.gazeta.pl/im/7/2437/z2437517G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 http://bi.gazeta.pl/im/9/2437/z2437559G.jpgA tak wyglada zamknieta szafa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 05.12.2005 03:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 a bo to warto zamykać?całkiem ładne teraz robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 05.12.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 myślimy coraz częściej o zamknięciu telewizora w .... Dr.opsik, a po co Ci w ogóle telepudło w salonie ? Mnie szczerze mówiąc szlag trafia, jak np. jestem u kogoś z wizytą i rozmowę zakłócają odgłosy telewizyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 a bo to warto zamykać? całkiem ładne teraz robia Owszem, ładne, ale od razu narzucają konkretny wystrój wnętrza, który nie każdemu odpowiada. Zresztą ostatnią rzeczą u mnie byłoby dopasowywanie wystroju salonu do telewizora. W moim przypadku, już na etapie projektu, w ściance działowej "zrobiliśmy" wnękę właśnie po to, by ukryć telewizor. Wystarczy potem tylko zamontować odpowiednie do wystroju drzwiczki i po kłopocie. W naszym salonie będą głównie XIX-to wieczne meble w charakterze dworkowym i telewizor nijak by do nich nie pasował. Musieliśmy się go... dyskretnie "pozbyć". Dr.opsik, a po co Ci w ogóle telepudło w salonie ? Tomku, to znaczy, że telewizora też nie posiadasz? Ale powiem Ci, że w tym przypadku, w przeciwieństwie do zmywarki jestem w stanie Cię zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 05.12.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Mnie szczerze mówiąc szlag trafia, jak np. jestem u kogoś z wizytą i rozmowę zakłócają odgłosy telewizyjne. a to już nie wina telewizora, tylko braku kultury gospodarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dr.opsik 05.12.2005 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witajcie kochani, wróciłem dopiero z pracy i bardzo się cieszę że mogę na Was liczyć w tej sprawie. Cóż, telewizor chcemy mieć w salonie, ponieważ lubimy z żoną poleżeć po pracy w cieple kominka i kiedy nie czytamy książki lub nie myślimy o niczym to oglądamy jakieś tam rewelacje:). A chcemy go zamknąć ponieważ do wystroju naszego salonu tenże mebel niezbyt nam pasuje oraz jak ktoś słusznie zauważył nie chcemy w czasie odwiedzin gości odwodził nas od rozmów. (w końcu każdy ma tv w domu). Mysli nasze najbardziej krążą wokół takich niskich mebelków z jednym lub dwoma stojącymi obok nich (widziałem to chyba na 40-stej stronie któregoś wątku) Chcielibyśmy takie drzwiczki które otwierałyby się na dwie strony ale żeby się łamały jeszcze w połowie aby nie było widać środka tychże drzwiczek po otwarciu. Mebelki raczej w stylu nowczesnym czyli kanciaste i może jakieś mleczne szkło. Dzięki za rady i prosimy więcej. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts