KonAn 04.12.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Droga Redakcjo.Od ładnych paru lat czytam Wasz miesięcznik i jak zauważyłem niektóre tematy przewijają się regularnie co pewien czas(można powiedzieć, że do bólu).Przez tych parę latek nie wpadł mi w oko żaden fachowy artykuł o sposobach,środkach(dodatkach) do murowania w niższych temperaturach i sposobach ich użycia.Ostatnia dyskusja w 'Wymianie doświadczeń" dowodzi, że jest zainteresowanie i potrzeba rzucenia światła na ten problem.Także moja prośba, zamiast wałkować znów jakiś temat do znudzenia, napiszcie coś nowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonAn 04.12.2005 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Bardzo przepraszam, ale dopiero po napisaniu tekstu powyżej zauważyłem, że dubluję wątek założony przez PeO.Także prośba do Moderatorów, może moje wypowiedzi pociągnąć do wątku PeO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonAn 14.12.2005 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Wpadł mi wczoraj w ręce listopadowy numer "Ładnego Domu" i była w nim zapowiedż artykułu o dodatkach zimowych do zapraw, także kupię sobie ten numer grudniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts