grzesiek258 05.12.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 WITAM CZY KTOŚ Z WAS ROBIŁ BADANIA GLEBY NA ZAWARTOŚĆ DIOKSYN??MOŻE MACIE JAKIEŚ DOŚWIADCZENIA W TYM TEMACIE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobTrebor 07.12.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 kosztuje to masę pieniędzy, jeśli jednak musisz to zrobić polecamhttp://www.gig.katowice.pl/gig/zaklady_instytutu/zaklad_SC.php?zakladid=36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek258 07.12.2005 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 czeć dzieki za odpowiedz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 09.12.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Istotnie jest to "dosyć" drogie. Znalazłem jeszcze jedno miejsce gdzie robia takie badania http://www.dioksyny.pl/oferta/ Cena 2500 zł + VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek258 09.12.2005 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 czeć dzięki za odpowiedz...... aż mi sie włosy na głowie zjeżyły.......jak to przeczytałem...ja myle że przesadzajš z tymi cenami....k...tyle kasy..!!!ostatnio pisałem tam meila....ile kosztuje badanie..kazali mi podać swoje dane itd..a o cenie nawet nie wspomnieli....teraz już wiem dlaczego !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobTrebor 10.12.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 to skomplikowane badania (zawartość dioksyn jest bardzo mała) a sprzęt kosztuje kupę pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 11.12.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Na stronie którą podałem właśnie taka cena widnieje. Nie wiem może gdzieś robią to taniej, ale najakąś drastyczną różnice bym nie liczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek258 12.12.2005 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 ,ja myle zrobić badanie bo jaki ma sens stosować rodki biologiczne....zajmować się ekologiš skoro nieznamy faktycznie naszej gleby....może to nam jeszcze bardziej zaszkodzić...z tego co wiem w polsce jest 3 lub 4 osrodki które się tym zajmujš......no cóż będę jeszcze szukał..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts