KARO1 05.12.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Przyszła i na mnie kolej. Poniżej link do albumu zdjęć mojego domku. Zapraszam http://www.album.com.pl/album.php?id=12345&start=0&start_opinie=-4&prestop=0&prestzd=20&zm=z&so=&sz=&n=&a=&s=&o= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 05.12.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Widzę, że szykuje się kolejny baaardzo popularny wątek, bo jak na razie super. Na pewno często będę tu zaglądała. To kiedy nowe zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 05.12.2005 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 oj myślę, że dopiero na wiosnę. BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA ZA WSZELKIE OPINIE, KOMENTARZE, PODPOWIEDZI Teraz wybieramy parkiet do salonu. Chyba bedzie Dussie ale może coś mi polecicie. Chciałabym mieć parkiet nie za Ciemny ale pasujący do brązowych wstawek w hollu, okiem i drzwi. Podoba mi się podłoga cieniowana czyli jasna deseczka, ciemna deseczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 05.12.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 bardzo ładny domek fajnie ze go pokazaliscie, kiedy zaczeliscie budowe?, a kiedy wprowadziny? na wiosne? super wnetrza , jestem bardzo ciekawa kuchni , ciekawe jakie meble, a wogole to kominek bardzo ładny i jak do tej pory to wszystko udalo sie wam dobrac super wszystko pod kolor i mysle ze salon tez ci sie uda z tym parkietem tez, czekam na kolejne zdjecia wnetrz pozdrawiam i bede podgladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 05.12.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 wannę już rozpoznałam Proszę napisz , co to za bateria i jak wybraliście. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 05.12.2005 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 kubolotek dzięki planujemy sie przeprowadzic na wiosne ale zobaczymy jak z kaska bedzie Budowe zaczeliśmy we wrzesniu 2002. Feyrus te baterie sztorcowe są bardzo drobie ale udało sie nam znaleźć za niecałe 400,00 zł firmy Deante. Kupilam je w Żyrardowie. Trudno je dostać. Potem widziałam je w jedndym z marketów ale nie pamiętam w których chyba OBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 05.12.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 bardzo ładnie , pustaki szklane w kuchni świetne ! i wywijane sufity również . cały domek b. ładny szybkiej przeprowadzki życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 05.12.2005 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bexy 05.12.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 No piękny, pozazdrościć, napisz czym jest wyłożona tylna sciana kominka, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 05.12.2005 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 to płytki gipsowe STEGU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.12.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Ślicznie Ci to wszystko wyszło Karo. Domek i wnętrza są bardzo ładne.Dlaczego przeprowadzka dopiero na wiosnę, wygląda przecież jakby prawie wszystko było zrobione? Zrobisz parkiety do stycznia i możesz się przeprowadzać.A masz już zamówioną kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 05.12.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Kasiu. Ja też nie mogę się doczekać kiedy się wprowadzicie!!!Będziemy zapewne jednymi z pierwszych gości. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 05.12.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Przyszła i na mnie kolej. Poniżej link do albumu zdjęć mojego domku. Zapraszam http://www.album.com.pl/album.php?id=12345&start=0&start_opinie=-4&prestop=0&prestzd=20&zm=z&so=&sz=&n=&a=&s=&o= PIĘKNY!!! a kominek - marzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 05.12.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 cudo gratuluje macie fajne pomysły, życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 06.12.2005 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ojej dziękuje Wam przyznam szczerze że nie myslałam że bedzie aż tyle miłych opinii. Czesto jestem na budowie i juz mi sie opatrzyło to wszystko Edytko pewnie że bedziecie jednymi z pierszych gości Sonika dopiero na wiosen bo przez zime nic chyba nie bedziemy robić. Kuchnia nie zamówiona ale mniej więcej wiem jak bedzie wygladac i wiemy jaka firma nam zrobi. Nidługo udam sie po projekt Podobno parkity lepiej nie robić zimą wiec chyba przeczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 To czekamy na dalsze wiadomości z placu boju i może na jeszcze jakieś zdjęcia . Ciekawa jestem bardzo w jakim kolorze będziesz mieć meble w kuchni? Ja jakoś na nic nie mogę się jeszcze zdecydować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 06.12.2005 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 powinnam Wam jeszcze pokazać góre domku. Co prawda tam nic nie ma Kuchnie chciałabym w kolorze wisni (mniej więcej) taki ciepły brązik. Sonika mi się podoba jeden z twoich projektów. Myslałam ze juz jest wybrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 06.12.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 powinnam Wam jeszcze pokazać góre domku. Co prawda tam nic nie ma pokaż!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 06.12.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Bardzo ładnie. A ta ściana za kominkiem - świetny pomysł. Pytanie praktyczne: czy zrobiliście już grafik mycia podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 06.12.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Karo - cudny Wasz domek cały czas go podziwiam. Jaką powierzchnię ma parter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts