Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adriana - domek Kasi i Roberta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 270
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

oj myślę, że dopiero na wiosnę. :(

BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA ZA WSZELKIE OPINIE, KOMENTARZE, PODPOWIEDZI :lol:

Teraz wybieramy parkiet do salonu. Chyba bedzie Dussie ale może coś mi polecicie. Chciałabym mieć parkiet nie za Ciemny ale pasujący do brązowych wstawek w hollu, okiem i drzwi. Podoba mi się podłoga cieniowana czyli jasna deseczka, ciemna deseczka.

bardzo ładny domek fajnie ze go pokazaliscie, kiedy zaczeliscie budowe?, a kiedy wprowadziny? na wiosne? super wnetrza , jestem bardzo ciekawa kuchni , ciekawe jakie meble, a wogole to kominek bardzo ładny i jak do tej pory to wszystko udalo sie wam dobrac super wszystko pod kolor i mysle ze salon tez ci sie uda z tym parkietem tez, czekam na kolejne zdjecia wnetrz pozdrawiam i bede podgladac :)

kubolotek dzięki :) planujemy sie przeprowadzic na wiosne ale zobaczymy jak z kaska bedzie

Budowe zaczeliśmy we wrzesniu 2002.

Feyrus te baterie sztorcowe są bardzo drobie ale udało sie nam znaleźć za niecałe 400,00 zł firmy Deante. Kupilam je w Żyrardowie. Trudno je dostać. Potem widziałam je w jedndym z marketów ale nie pamiętam w których chyba OBI

ojej dziękuje Wam :) przyznam szczerze że nie myslałam że bedzie aż tyle miłych opinii. Czesto jestem na budowie i juz mi sie opatrzyło to wszystko

Edytko pewnie że bedziecie jednymi z pierszych gości :D

Sonika dopiero na wiosen bo przez zime nic chyba nie bedziemy robić. Kuchnia nie zamówiona ale mniej więcej wiem jak bedzie wygladac i wiemy jaka firma nam zrobi. Nidługo udam sie po projekt :)

Podobno parkity lepiej nie robić zimą wiec chyba przeczekamy