sowa monikaka 23.08.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam, piękne wnetrza,akwarium az zapiera dech w piersiach, też myslałam o zamontowaniu ale przeraza mnie myśl o zabiegach wokół niego. Trzeba sie wody nanosić hektolitry-zgadza sięA? Mój dom dopiero zacznie sie budować we wrześniu, ale już Was podglądam i zazdroszczę.... Pozdrawiam MonikaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 24.08.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam Karo PIĘKNE MASZ AKWARIUM!!! I piękne paletki, ja do tej pory nie odważyłam sie na nie. Są podobno trudne w utrzymaniu.A na kolory musisz zdecydować się sama...co byś później nie miała do nikogo pretensji. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 24.08.2006 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 dzieki Wam bardzo. Teraz wyglada gorzej ponieważ nie mamy czasu na jego pielegnacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 27.08.2006 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam, w przyszłym tygodniu powinnam mieć meble kuchenne. Wybrałam juz kolory a pierwsze z brzegu w sumie. Jeden z nich okazał się nie wypałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.08.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Karo dawaj foty tego niewypalu bedzie wiadomo czego nie kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.08.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 KARO - a co się stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 28.08.2006 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Kupiłam Dekorala złoty kłos i puszysty piszkopt. Pomalowaliśmy najpierw kuchnie. Złoty kłos wygląda super w kuchni. Natomiast puszysty piszkopt trochę jest za brudny. Przemalujemy. Postanowiłam że tym złotym kłosem polecimy cały dół i bedzie problem z głowy i jak bedzie tak juz zostanie przynajmniej na kilkalat. Drugim kolerem bedzie najprawdopodobniej narcyz i tym kolorem pomalujemy podwieszony sufit + wnęki. Mam nadzieje ze bedzie fajnie Złoty kłos - to taki kolor nie żółty, nie pomarańczowy i nie brzoskwiniowy. Podoba mi się bo jest ciekawyNarcyz - to taki delikatny żółty wpadający w krem ale zobaczymy jak go pomalujemy bo to zawsze wielka niewiadoma. Kuchnia powinna być w środę Wybrałam zlewozmywak jak znajde w internecie to Wam pokarze. Firmy TEKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 28.08.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Karo1... Karo1 ! zdjęcie akwa ! całe PLS Z(najlepiej kilka ) jest w tej wnece co jest na zdjęciach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 30.08.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cześć! Muszę przyznać ,że mieszkanko jest super .podobają mi się płytki i szafka w łazience.Jak przyczepiona jest ta szafka? u mnie też ma być podobna,tylko czy ona się nie urwie?? A co ma być ztymi nogami. Czy one będą przyczepione do szafki? Czekam na kuchnię!!! Ciekawe jak wyjdzie .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 31.08.2006 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam, kaczorku nie mogę znaleźć zdjęc więc zrobie nowe i Ci wkleje roszpanka szafka w łazience nie powinna się urwać. Jest powieszona na długich prętach umieszczonych w ścianie. Postanowiłam jednak dać nóżki żeby nie zlewała sie za bardzo ta szafka z podłogą Mebelki do kuchni beda w środe ale za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 31.08.2006 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 zamówiłam zlewozmywak TEKA http://www.e-agdrtv.pl/teka/foto/Alicante.jpg i baterie http://www.hoopla.pl/images/products/baterie_kuchenne/TEKA_AQUTA_EOB_l.jpg i deskę szklaną nakładaną na zlewozmywak http://ewabymail.pl/images/PR-0000426.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 31.08.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Dzięki za odpowiedż, czekam na kuchnię!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 31.08.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 ile kosztuje taki zlew .ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 01.09.2006 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 zlewozmywak już kupiony. Musze przyznać ze kupiłam w końcu trochę inny. Jakaś nowość i w tej samej cenie. Za komplet zapłaciłam 1200,00 PLN. Jest to po upuście 25% (po znajomości). Przy okazji trafiło mi się kupić płyte gazową Whirpolla. Bardzo mi się podoba i straszna okazja. Jednak czasami i mi się cos trafi http://whirlpool.com.pl/pub/img/medium/AKR_302.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 04.09.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Płyta gazowa supe, też będę takiej szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 07.09.2006 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 no, ogłaszam, że wlasnie montuja mi mebelki w kuchni ale sie deneruje bo siedzę w pracy i nie wiem jak to wszystko wygląda. Musze nacykac dzisiaj zdjecie dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 07.09.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ta płyta gazowa fajna tylko nie wiem jak się będzie ją czyścić. ja mam podobną i klnę jak się da bo tylko płynem do okien i serwetkami papierowymi da sie wypolerować. Moze wasza będzie lepsza w użytkwaniu.Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 07.09.2006 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 07.09.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Karo z niecierpliwoscia czekam na zdjcia kuchni, mi beda montowac w srode i tez jestem ciekawa jak to wyjdzie,na szczescie mieszkam obok i bede ich dogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 07.09.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jeśli mogę coś poradzić to pilnujcie fachowców, którzy bedą Wam montować meble kuchenne. Ja miałam taką przygodę. gdybym nie stała i nie patrzyla na ręce fachowcom to nigdy bym żadnych drzwiczek nie otworzyła. Czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts