Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adriana - domek Kasi i Roberta

Recommended Posts

Witam,

piękne wnetrza,akwarium az zapiera dech w piersiach, też myslałam o zamontowaniu ale przeraza mnie myśl o zabiegach wokół niego. Trzeba sie wody nanosić hektolitry-zgadza sięA?

Mój dom dopiero zacznie sie budować we wrześniu, ale już Was podglądam :o i zazdroszczę.... :oops:

Pozdrawiam :D

MonikaKa

• Odpowiedzi 270
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kupiłam Dekorala złoty kłos i puszysty piszkopt. Pomalowaliśmy najpierw kuchnie. Złoty kłos wygląda super w kuchni. Natomiast puszysty piszkopt trochę jest za brudny. Przemalujemy. Postanowiłam że tym złotym kłosem polecimy cały dół i bedzie problem z głowy i jak bedzie tak juz zostanie przynajmniej na kilkalat. Drugim kolerem bedzie najprawdopodobniej narcyz i tym kolorem pomalujemy podwieszony sufit + wnęki.

Mam nadzieje ze bedzie fajnie

Złoty kłos - to taki kolor nie żółty, nie pomarańczowy i nie brzoskwiniowy. Podoba mi się bo jest ciekawy

Narcyz - to taki delikatny żółty wpadający w krem ale zobaczymy jak go pomalujemy bo to zawsze wielka niewiadoma.

Kuchnia powinna być w środę

Wybrałam zlewozmywak jak znajde w internecie to Wam pokarze. Firmy TEKA

Cześć! Muszę przyznać ,że mieszkanko jest super .podobają mi się płytki i szafka w łazience.Jak przyczepiona jest ta szafka? u mnie też ma być podobna,tylko czy ona się nie urwie?? A co ma być ztymi nogami. Czy one będą przyczepione do szafki? Czekam na kuchnię!!! Ciekawe jak wyjdzie .?

Witam,

kaczorku nie mogę znaleźć zdjęc więc zrobie nowe i Ci wkleje

roszpanka szafka w łazience nie powinna się urwać. Jest powieszona na długich prętach umieszczonych w ścianie. Postanowiłam jednak dać nóżki żeby nie zlewała sie za bardzo ta szafka z podłogą

Mebelki do kuchni beda w środe ale za tydzień :cry:

zlewozmywak już kupiony. Musze przyznać ze kupiłam w końcu trochę inny. Jakaś nowość i w tej samej cenie. Za komplet zapłaciłam 1200,00 PLN. Jest to po upuście 25% (po znajomości).

Przy okazji trafiło mi się kupić płyte gazową Whirpolla. Bardzo mi się podoba i straszna okazja. Jednak czasami i mi się cos trafi :lol:

http://whirlpool.com.pl/pub/img/medium/AKR_302.jpg