Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adriana - domek Kasi i Roberta

Recommended Posts

KARO Bardzo ładnie mieszkacie i kuchnia w identycznym układzie jak będzie u mnie więc chętnie spojrzałam. Świetne meble, mozaika. Dałabym jednak inny kolor ściany. Wg mnie efekt byłby znacznie lepszy gdyby zrobic ściane w jednym z odcieni mozaiki. Może tym naciemniejszym, nie wiem? Generalnie jednak mniamniuśno:)

• Odpowiedzi 270
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

KARO, piękny masz domek,a kuchnia poprostu piękna, mam nadzieję że moja też tak mi się będzie podobała. Bardzo też pdooba mi się tylnia ściana kominka, też miałam mieć piaskowiec na jednej ścianie, ale... już nie ma na to czasu i kasy i cierpliwości i na razie nie będzie, może kiedyś :wink:

pozdrawiam,

KARO, gratuluję wzystkich pomysłów, domek przepiękny, kuchnia fantastyczna... mam jednak pytanie trochę nie pasujace do watku - jaki to projekt domku - indywidualny? bardzo dużo przestrzeni na dole jak na podany przez Ciebie metraż. waham się nad wyborem projektu i będę wdzięczna za odpowiedź

• 2 weeks później...

Hejka,

Wpadłam na chwilę zeby Wam się pochwalić, że już pomieszkuje w swoim pierwszym w życiu domku. Pomjeszkuje to znaczy ze mieszkam kilka dni w tygodniu jeszcze nie na stałe.

Pomalowaliśmy już sypialnie na dole i układamy panele. Mam nadzieje ze uda nam sie dzisiaj polozyc calosc

• 4 weeks później...

Rzeczywiście nie mogę wejśc na stronę z albumem. Mam nadzieje że to jakieś przejściowe kłopoty.

A tak w ogóle to przepraszam, że zaniedbałam Was troszeczkę. Muszę zrobić nowe fotki i zamieścić więcej.

Ja już mieszkam :D . Mieszka się wspaniale. Pełen luz i swoboda. Relaks dla ciala i duszy. Jest cudownie.

• 2 weeks później...