ciku 10.09.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 KARO Bardzo ładnie mieszkacie i kuchnia w identycznym układzie jak będzie u mnie więc chętnie spojrzałam. Świetne meble, mozaika. Dałabym jednak inny kolor ściany. Wg mnie efekt byłby znacznie lepszy gdyby zrobic ściane w jednym z odcieni mozaiki. Może tym naciemniejszym, nie wiem? Generalnie jednak mniamniuśno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 10.09.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 No chyba ze na całym dole jest ten sam kolor, to zmienia postać rzeczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 11.09.2006 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 tak ten kolor jest na całym dole. Chciałam połączyć kilka kolorów ale było to zbyt trudne dla mnie. Sonica mi sie tez wydaje ze mam mało szafek. Nie mam wiele rzeczy bo dopiero zaczne je gromadzic. Narazie przekłdam wszystko z szafki do szafki i nie moge sie zorganizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 11.09.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Kubolotek skąd wzięłaś takie śliczniutkie firaneczki. Poprostu urocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 11.09.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 komarek - te zazdroski znalazłam na stronie bonprix-u, tez mi sie spodobały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 11.09.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 KARO kuchnia piękna, taka elegancka. Bardzo ładnie dobrane kolory. Super! Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 12.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a obiecane akwarium gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 13.09.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Kasiu, kiedy wkleisz (albo tylko mi prześlesz zdjęcia pomalowanego salonu, kominka, itp...)?? Bardzo proszę, czekam PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 13.09.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Karo, Bardzo ładna kuchnia!! Ale mam jedną uwagę: Akurat moi znajomi mają identyczny układ kuchni i mają zamienione miejscem piekarnik z lodówką. Wygodniej wyjmowac sobie rzeczy z lodówki prosto na blat. Z piekarnika się tak często nie korzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 13.09.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 KARO, piękny masz domek,a kuchnia poprostu piękna, mam nadzieję że moja też tak mi się będzie podobała. Bardzo też pdooba mi się tylnia ściana kominka, też miałam mieć piaskowiec na jednej ścianie, ale... już nie ma na to czasu i kasy i cierpliwości i na razie nie będzie, może kiedyś pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olivka28 17.09.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 KARO, gratuluję wzystkich pomysłów, domek przepiękny, kuchnia fantastyczna... mam jednak pytanie trochę nie pasujace do watku - jaki to projekt domku - indywidualny? bardzo dużo przestrzeni na dole jak na podany przez Ciebie metraż. waham się nad wyborem projektu i będę wdzięczna za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 17.09.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 olivka28 To jest projekt Adriana z Archipelagu, ale juz nie mają tego projektu. Autor chyba zmienił firmę, naniósł małe poprawki i prawie identyczny domek jest tu: http://www.dobredomy.pl/?id_project=31 A domek KARO w rzeczywistoście jest jeszcze ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 30.09.2006 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Hejka, Wpadłam na chwilę zeby Wam się pochwalić, że już pomieszkuje w swoim pierwszym w życiu domku. Pomjeszkuje to znaczy ze mieszkam kilka dni w tygodniu jeszcze nie na stałe. Pomalowaliśmy już sypialnie na dole i układamy panele. Mam nadzieje ze uda nam sie dzisiaj polozyc calosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Ale super wiadomość KARO - serdecznie gratuluję . Mam nadzieję, że i mnie się to uda lada dzień. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patikop 23.10.2006 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Karo, mam gorącą prośbę... wszystko bardzo dużo piszą na temat Twoich wnetrz... ja niestety nie mogę ich obejrzeć... jest szansa bym mogła zobaczyć je gdzieś jeszcze?? dodam że galeria też mi się nie wyświetla.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 24.10.2006 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Rzeczywiście nie mogę wejśc na stronę z albumem. Mam nadzieje że to jakieś przejściowe kłopoty. A tak w ogóle to przepraszam, że zaniedbałam Was troszeczkę. Muszę zrobić nowe fotki i zamieścić więcej. Ja już mieszkam . Mieszka się wspaniale. Pełen luz i swoboda. Relaks dla ciala i duszy. Jest cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 24.10.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 KARO jak Ci fajnie,jak ci zazdroszczę i cieszę się razem z Tobą. HURA HURA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 24.10.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witaj Karo cieszę się razem z tobą, mieszkaj w ciągłym relaksie Nie wiem dla czego nie widzę zdjęć kuchni a ciekawość mnie zżera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 25.10.2006 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam, dzisiaj nadal nie działa albumik nie wiem dlaczego? Wczoraj kupiliśmy praleczkę i już nie muszę biegac z torbą do rodziców, żeby prać ubranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 03.11.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 KARO co słychać w nowym domku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts