Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adriana - domek Kasi i Roberta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 270
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...

Soniczko ja Cię podczytuje i sledzę Twój domek, ale nie mam czau ostatnio na forumowane. Mam dużo pracy bo pracuje za 2 osoby. Tak bedzie do 6 marca potem przyjdzie nowa osoba. Naszczescie dostane dodatkową kaske za me trudy :lol: a to sie mi przyda :)

1 marca mamy założyc ostatnie grzejniki i uruchomić piec. Potem bedziemy malowali podkładem ściany i kolor. Na początku kwienia podłogi. W salonie bedzie parkiet Doussie a w sypialni panele Classena Kempas.

W sobote jedziemy wybrac kibelek i bidet. Nie wiem jakiej firmy. Chciałam Roca ale sa za długie i beda mi przeszkadzać w komunikacji.

W łazience chciałabym pod blatem drewnianym szafki wiszące. To znaczy 2 szuflady i szafkę. Zaprojektowałam sobie sama. Zrobi mi to stolarz (mam nadzieje) a jak się spisze to zrobi szafki kuchenne.

Na razie tyle.

Pozdrawiam

Zeljka dzieki :lol:

a ja zdjeć twoego domku nie widze :(

Nie wiem czemu nie widzisz zdjec w moim dzienniku, ja widze... :roll:

Czekam na fotki tej szafki w lazience... Tez szukam jakiegos stolarza do mebli kuchennych na przyszlosc.... Na razie mi sie spodobaly meble klasyczne firmy BRW, ale mi tu na Forum ktos powiedzial, że meble tej firmy sa slabe jakosciowo...No i teraz mam dylemat...

• 2 weeks później...

Witam,

Ogłaszam że na pierwszej stronie w linku do mojego albumu umieściłam zdjęcia z poddasza. Co pradwa nic tam ciekawego ale to dla tych co obiecałam :)

Zaczęliśmy dalsze poczynania co do wykończeniówki.

W czerwcu będą nam robić schody drewniane (długie mają terminu)

Na poczatku kwietnia - podłgi i najprawdopodobniej górna łazienka.

Zamówiliśmy szafkę pod umywalkę i meble kuchenne, ale jeszcze raz umówię sie na wybór koloru. Chyba zbyt szybko wybrałam. Teraz czekam na projekt i wycene.

Pozdrawiam,

Kasia

• 3 weeks później...

Przydałby się rzut, albo długości ścian.

Szafkę z piekarnikim zrobiłabym na taką wysokość jak lodówka i nie robiłabym tych wiszących po lewej stonie, a po stronie okapowej dałabym tylko dwie wiszące 60-ki, jedna pod drugą.

A ile jest od kuchenki do barku?