Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adriana - domek Kasi i Roberta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 270
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

MOTYCZKO oglądałam :-). Mimo że kafle te same to całkiem inaczej wygląda. Podoba mi się

A ja oglaszam wszem i wobec że dzisiaj odbiore szafkę do łazienki. Oczywiście zrobie fotkę. Boje się bo to mój projekt a drzewo wynierałam z malutkiej deseczki

Dzisiaj tez dopracujemy projekt kuchni. Mam nadzieje :-?

MOTYCZKO oglądałam :-). Mimo że kafle te same to całkiem inaczej wygląda. Podoba mi się

A ja oglaszam wszem i wobec że dzisiaj odbiore szafkę do łazienki. Oczywiście zrobie fotkę. Boje się bo to mój projekt a drzewo wynierałam z malutkiej deseczki

Dzisiaj tez dopracujemy projekt kuchni. Mam nadzieje :-?

prawda ...całkowicie inaczej, ja w pierwszej chwili też nie zaskoczyłam, ze Wasze kafle to tez nasze :wink: ..jedynie po dekorze mnie olśniło... jak nie wiele potrzeba by te same kafle prezentowały sie inaczej...moze macie coś jeszcze takiego jak my?? hihihi :D

a z czystą ciekawością i ochota obejrzę nową szafeczkę :lol: i pewnie bedzie dobrze...

Śliczną masz łazienkę KARO, aż miło popatrzeć :D .

Czekam na następny projekt kuchni, bardzo jestem ciekawa jakie rozwiązanie wymyśliłaś - co się zmieniło.

No i szafeczką się pochwal oczywiście.

A co z parkietem? Zaczeli już kłaść, bo mieli w kwietniu?

no mieli w kwietniu ale nie położa dopóki nie skończymi mokrych rzeczy. A mamy do dokończenia pare pierdołek. Na przykład dokończyć płytki stegu na kominie. Musimy tez zaimpregnować sciany tzn. pierwsza warstwa przed malowaniem na kolor. No ale niestety czekamy na naszego fachmena. Oj czekam juz długo i jestem zła :evil:

No tak wiem :-?

Tak mam nowe pomysły. Na pewno więcej szuflad i przy barku nie bedzie wcale szafek. Za to myślę o przedłużeniu blatu. Byłby wygięty blat tak samo jak jest wygięty jest barek. Blat przy barku zakończę albo nogą stojącą albo wąską szafką.

Niestety mój wykonawca nie ma dobrego programu do projektowania i ja też. Za to mam narysowane :)

Witam,

wklejam Wam moją szafkę. Nie powiem że jestem do końca zadowolona.

Co prawda na zdjęciu wygląda bardziej "klamotowato" niż w rzeczywistości. Uważam że mogłaby byc nieco mniejsza. Szafka jest wisząca tylko trochę się zlała z podłogą. Dla dodania lekkości zamówiłam srebrne nóżki.

http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/207901.jpg

Co o niej myślicie ? Tylko szczerze.

Dzisiaj przychodzą fachowcy na dokończenia. W przyszłym tygodniu najprawdopodobniej będziemy kłasć parkiet w salonie.

Karo, ja mysle, ze chce dokladnie taka sama lazienke jak u Ciebie. Wszystko mi sie podoba. Czy mozesz powiedziec gdzie kupowaliscie te wszystkie cuda, ceramike, kafelki, szafke i jakie sa ceny...Jesli tak, to moze na priv. podaj, dziekuje. Bardzo, bardzo ladnie, a kolory dopasowane max. Mi slow zabraklo....Pieknie i tyle.

ojej dzięki Zelijko a ja tu troche podlamana taka siedzę

:)

Kafelki to Tristan i Izolda z Paradyża kupowane w Zyrardowie tam znalazłam najtaniej

Wanna Ravak Rosa

WC i Bidet - Roca sera Dama Senso

Umywalka tez Ravak ale nie pammietam modelu. Jesli chcesz to sprawdze

Szafke robil stolarz według mojego projektu :-? kosztowała 900,00 zł