motyczka 15.05.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 niestety nic Ci nie powiem, ponieważ też nie użytkuje jeszcze łazienki szkoda..a tak poza tym to fajnie jest popatrzeć sobie na inne aranżacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 15.05.2006 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 no pewnie że fajnie. Chętnie bym zobaczyła Twoją. Połączenie z drwnem musi super wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 16.05.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 no pewnie że fajnie. Chętnie bym zobaczyła Twoją. Połączenie z drwnem musi super wyglądać nasza jeszcze nie jest dopieszczona, czekamy na lustra u stolarza i komodę...fotki są w albumie...cały czas głowie się nad lampą ..z tym mam największy problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 16.05.2006 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 MOTYCZKO oglądałam . Mimo że kafle te same to całkiem inaczej wygląda. Podoba mi się A ja oglaszam wszem i wobec że dzisiaj odbiore szafkę do łazienki. Oczywiście zrobie fotkę. Boje się bo to mój projekt a drzewo wynierałam z malutkiej deseczki Dzisiaj tez dopracujemy projekt kuchni. Mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 16.05.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 MOTYCZKO oglądałam . Mimo że kafle te same to całkiem inaczej wygląda. Podoba mi się A ja oglaszam wszem i wobec że dzisiaj odbiore szafkę do łazienki. Oczywiście zrobie fotkę. Boje się bo to mój projekt a drzewo wynierałam z malutkiej deseczki Dzisiaj tez dopracujemy projekt kuchni. Mam nadzieje prawda ...całkowicie inaczej, ja w pierwszej chwili też nie zaskoczyłam, ze Wasze kafle to tez nasze ..jedynie po dekorze mnie olśniło... jak nie wiele potrzeba by te same kafle prezentowały sie inaczej...moze macie coś jeszcze takiego jak my?? hihihi a z czystą ciekawością i ochota obejrzę nową szafeczkę i pewnie bedzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.05.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Śliczną masz łazienkę KARO, aż miło popatrzeć . Czekam na następny projekt kuchni, bardzo jestem ciekawa jakie rozwiązanie wymyśliłaś - co się zmieniło. No i szafeczką się pochwal oczywiście. A co z parkietem? Zaczeli już kłaść, bo mieli w kwietniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 16.05.2006 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 no mieli w kwietniu ale nie położa dopóki nie skończymi mokrych rzeczy. A mamy do dokończenia pare pierdołek. Na przykład dokończyć płytki stegu na kominie. Musimy tez zaimpregnować sciany tzn. pierwsza warstwa przed malowaniem na kolor. No ale niestety czekamy na naszego fachmena. Oj czekam juz długo i jestem zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.05.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 No to Ci współczuję, bo takie czekanie to strasznie jest wk...jące - wiesz zapewne, że ja coś wiem na ten temat . A co zmieniłaś w projekcie kuchni? Masz nowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 16.05.2006 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 No tak wiem Tak mam nowe pomysły. Na pewno więcej szuflad i przy barku nie bedzie wcale szafek. Za to myślę o przedłużeniu blatu. Byłby wygięty blat tak samo jak jest wygięty jest barek. Blat przy barku zakończę albo nogą stojącą albo wąską szafką. Niestety mój wykonawca nie ma dobrego programu do projektowania i ja też. Za to mam narysowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 23.05.2006 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam, wklejam Wam moją szafkę. Nie powiem że jestem do końca zadowolona. Co prawda na zdjęciu wygląda bardziej "klamotowato" niż w rzeczywistości. Uważam że mogłaby byc nieco mniejsza. Szafka jest wisząca tylko trochę się zlała z podłogą. Dla dodania lekkości zamówiłam srebrne nóżki. http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/207901.jpg Co o niej myślicie ? Tylko szczerze. Dzisiaj przychodzą fachowcy na dokończenia. W przyszłym tygodniu najprawdopodobniej będziemy kłasć parkiet w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.05.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Karo, ja mysle, ze chce dokladnie taka sama lazienke jak u Ciebie. Wszystko mi sie podoba. Czy mozesz powiedziec gdzie kupowaliscie te wszystkie cuda, ceramike, kafelki, szafke i jakie sa ceny...Jesli tak, to moze na priv. podaj, dziekuje. Bardzo, bardzo ladnie, a kolory dopasowane max. Mi slow zabraklo....Pieknie i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 23.05.2006 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 a i kupiłam wannę do górnej lazienki http://www.ravak.pl/img/pv/play_lodka_i.jpg i prysznic http://www.ravak.pl/img/psk/rkcp4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 23.05.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 dla mnie osobiście troszkę za duza jak na jedną umywalkę...sam projekt ciekawy, faktycznie nóżki dodadzą jej lekkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 23.05.2006 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 ojej dzięki Zelijko a ja tu troche podlamana taka siedzę Kafelki to Tristan i Izolda z Paradyża kupowane w Zyrardowie tam znalazłam najtaniej Wanna Ravak Rosa WC i Bidet - Roca sera Dama Senso Umywalka tez Ravak ale nie pammietam modelu. Jesli chcesz to sprawdze Szafke robil stolarz według mojego projektu kosztowała 900,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 23.05.2006 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 właśnie chyba jest ciut za duża. Myśle żeby po lewej stronie postawic jakąś szklaną prostokątną miskę i w niej wsypać jakieś kamyczki są takie przezroczyste rózno kolorowe albo jakiś kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 23.05.2006 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 doradzcie mi jakie lustro kupić. Wcześniej chciałam takie delikatne bez ramy tylko oświetlone po bokach ale od spodu a teraz zastanawiam się czy nie dać lustra w delikatnej drewnianej oprawie ze światłem od góry (srebnre rurki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.05.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 szafka ze względu na kolor i rozmiar jest dość dominująca. lustro bez oprawy byłoby chyba troszkę za delikatne. opraw w drewnianą ramę w kolorze szafki, proporcje będą lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 23.05.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 szafka ze względu na kolor i rozmiar jest dość dominująca. lustro bez oprawy byłoby chyba troszkę za delikatne. opraw w drewnianą ramę w kolorze szafki, proporcje będą lepsze. zgadzam się w zupełności z editta myśle ze w ramie będzie zdecydowanie lepiej wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.05.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 karo1 mam pytanie a propo umywalki i wc. jaka to firma i model? bardzo mi się podoba. a może pamiętasz cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.05.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Dzieki wielkie Karo. Jak dla mnie to lustro z drewnem jak pisalas. Prysznic bomba. Mi tam sie wszystko podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts