Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adriana - domek Kasi i Roberta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 270
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A czemu Ty podłamana jesteś KARO :o ?

Szafka jest fajna, duzo rzeczy możesz w niej schowac i będziesz mieć zawsze porządek w łazience.

A poza tym, tak jak piszesz, postawisz sobie jakieś ozdóbki, muszle czy cuś innego i powierzchnia blatu się optycznie zmniejszy.

Ja bym się tym w ogóle nie martwiła.

Co do koloru się nie wypowiem, bo tutaj gdzie jestem mam słaby monitor :wink: .

Ceramikę masz bardzo ładną i w ogole i w szczególe wszystko bardzo ładnie wygląda :D .

Bardzo, bardzo jestem Ciekawa parkietu - wreszcie się doczekamy :wink: :D .

a i kupiłam wannę do górnej lazienki

http://www.ravak.pl/img/pv/play_lodka_i.jpg

i prysznic

http://www.ravak.pl/img/psk/rkcp4.jpg

A wannę kupiłaś z wyposażeniem, jak na zdjęciu? :wink: Szafka faktycznie na fotce wygląda na ciemną i dużą, ale za pomocą np. nóżek, o których pisałaś, czy jakichś dodatków, ozdób zmieni się jej "wielkość". Poza tym pochowasz w niej wszystko i będziesz miała porządek. Osobiscie wielkość blatu uważam za ok - lubię mieć wszystkie kosmetyki pod ręką, a tu miejsca dla nich duuużo :wink:

No i bardzo mi się podoba Twoja łazienka.

PREMIUMPREMIUM wannę kupiłam bez wyposażenia :lol: :lol:

Wczoraj byłam na działce. Zrobie jeszcze jedno zdjęcie tej szafki bo ona w sumie nie jest taka wielka. Te zdjecia zrobiłam bardzo blisko więc może sie wydawać większa niż w rzeczywistości. Generalnie chciałam żeby była pojemna żeby nie stało nic zbędnego w koło, ale ogólnie cieszę się ze mnie podnieśliście na duchu. Dzięki :)

PREMIUMPREMIUM wannę kupiłam bez wyposażenia :lol: :lol:

Wczoraj byłam na działce. Zrobie jeszcze jedno zdjęcie tej szafki bo ona w sumie nie jest taka wielka. Te zdjecia zrobiłam bardzo blisko więc może sie wydawać większa niż w rzeczywistości. Generalnie chciałam żeby była pojemna żeby nie stało nic zbędnego w koło, ale ogólnie cieszę się ze mnie podnieśliście na duchu. Dzięki :)

KARO1 ...widzę, że chyba Ciebie niechcący przybiłam swoją opinią...nie ukrywam, ze nie to było moim zamiarem :oops:..podyktowana była praktycznie tylko zdjęciem...myślę, ze faktycznie kwestia zrobienia zdjęcia z innego ujęcia lub doboru reszty bibelotów itp. bajerów dekoracyjnych jest w stanie zmienić całkowicie jej obraz, układ... :D

....z doświadczenia też wiem, ze nie jest fajnie i miło gdy ktoś nam krytykuje (nasze) pomysły..ale w sumie "kurcze" :wink: to forum ma takie zadanie a i gusta mamy inne... jezeli uraziłam to sorrki :lol:

motyczko nie przepraszaj ja nie szukalam pocieszenia. Chciałam tylko zobaczyć czy moje zdanie i moje obawy są uzasadnione. Każda zmiana w łazience powoduje jej optyczne zmniejszenie. W końcu wydało mi się za ciasno wieć chciałam poznać opinie. Lubie szczerze. Nie zrobiło mi się przykro przez Twoją opinie. Tak wiec jeśli o mnie chodzi to wal śmiało to co myślisz :D

motyczko nie przepraszaj ja nie szukalam pocieszenia. Chciałam tylko zobaczyć czy moje zdanie i moje obawy są uzasadnione. Każda zmiana w łazience powoduje jej optyczne zmniejszenie. W końcu wydało mi się za ciasno wieć chciałam poznać opinie. Lubie szczerze. Nie zrobiło mi się przykro przez Twoją opinie. Tak wiec jeśli o mnie chodzi to wal śmiało to co myślisz :D

cieszę się :D ..też wolę szczerze niż udawać...ale wolałam się upewnić, ze nie było Tobie poprostu przykro...

zrób fotke z innego ujęcia to ocenimy jeszcze raz :wink: :wink: :wink:

dzięki Soniczko,

właśnie taki był zamysł tej szafki. Wczoraj znów byłam na działce i znów si wpatrywałam w tę szafkę. Nie jest źle. Nie jest taka duża jak na zdjęciu.

Wczoraj kupiliśmy halogeny do domku. Domek nabiera coraz badziej wyglądu mieszkalnego :)

Jutro jedziemy na wybieranie kafli łazienkowych do górnej łazienki. Niestety nic nie mogę znaleźć to co mi się bardzo podoba jednak jest dla mnie za drogie. A nie chce już beżowo-brązowej. Wszędzie są płytki tylko w takich kolorach. Chciałabym coś z pomarańczowy lub biskupim kolorze.

Ciekawa jestem bardzo czy dzisiejsze zakupy zakończą się sukcesem?

Ja też miałam duże problemy z wyborem kaflelków i nic mi się nie podobało.

Jeździłam, jeździłam i byłam na skraju wyczerpania nerwowego.

Niby dużo towaru w sklepach, a jak przyjdzie co do czego to wszystko jakieś nie takie.

Mam nadzieję, że Tobie się uda szybciej niż mnie KARO :D i czekam na relację.

Karo a kto ci robil projekt kuchni?, a moze sama? jesli tak to jakim programem? a wogole to kuchnia mi sie podoba , tylko lodowka moze byc tak blisko piekarnika?,i jeszcze te nozki.... a ile pod nimi kurzu, dodam ze moja kuchnia tez ma miec takie same kolory meble chyba czeresnia, blat i plytki bezowe

Kasia, te szafki koło okapu dałabym takie jak po lewej stronie, czyli podwójne, bo z tego projektu wynika, że są one jednak nie takie wąziutkie, tak ogólnie może być, w rzeczywistości będzie duzo lepiej, bo jednak ten projekt nie jest jakościowo super i nie odzwierciedla twojego pieknego wnętrza.

PA

kubulotku nie nie ja ale osoba, która nie robi tego profesjonalnie. Dowim sie na jaki programie to robiła?

lodówka może być zrobiłam pożany wywaiad. Wszystkie sprzęty przeznaczone do zabudowy mogą stać obok siebie.

Pod szafkami nie bedzie kurzu bo tu bedzie listwa aluminiowa. Kolega tego nie zrobił na projekcie.

Edytko te szafki muszą tak być tez bym chciała tak jak po lewej stronie jest ale wchodzą tam 45. Jeśłi zrobie tak jak na przeciwko to będa takie kwadraty i może wyglaać źle.

Karo1 jeszcze nie przeszłam etepu "meblowania" mojej kuchni więc nie do końca wiem na co powinno zwrucić się większą uwagę.

wygląda, że blat roboczy masz dobrze rozplanowany, wygodny do pracy. miejsca do przechowywania też ci nie brakuje.

ja natomiast zupełnie zrezygnowałabym z szafek wiszących. albo z tych obok okapu ale to kwestia co kto lubi :wink:

śliczna kuchnia

KARO, ja mam wątpliwości dotyczące okapu, bo zazwyczaj okap jest powyżej dolnej linii szafek, a u Ciebie jest odwrotnie.

Czy te wiszące szafki są jednakowej szerokości, bo wygląda że nie?

A może w ogóle byś z nich zrezygnowała, aby wyeksponować okap?