ewa i aleksander 08.05.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 MonigCzyli udalo sie bez zdejmowania plyty.Ja tez mam zacieki na marmurowym kominku ale niewiadomo od czego.Mozesz dac namiary na tych co ci to polerowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 08.05.2006 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Wykonała firma Kamion ul. Al. Jerozolimskie 200 tel. 022 331 23 23 - nie byli z polecenia. Ci z polecenia (4 fachowców) nie chcieli pracować.Płyta miała bardzo głębokie wżery i zmatowienia. W 98 % wygląda jak na początku i tylko ja wiem gdzie coś zostało. Poler w czyszczeniu pionowym (u mnie bez uszczerbku dla slabów nie można było zdjąć płyty) jest nieco słabszy niż pierwotnie. Reasumując jestem mile zaskoczona spodziewałam się gorszego efektu a jest b. dobrze.Prace są bardzo brudne - efekt - przy zabezpieczonej podłodze parkiet nadaje się do olejowania (odnowienia) - a mieszkanie do gruntownego sprzątania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.05.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 To może ta pomoc chociaż za darmo posprząta (a koszty szlifowania pokryła?)? Tylko strach ją teraz wpuścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śmieszek 09.05.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Gdy przeprowadzaliśmy się do domku to byłam w ósmy miesiącu ciąży i siłą rzeczy pomoc była potrzebna. Przyszła i przez cały dzienn umyła tylko 4 okna narzekając jednocześnie, że mamy najgorszy rodzaj szyb w oknie. Mazy były straszne. Jak już poszła to postanowiłam ciut po niej poprawić. Złapałam się za głowę jak zobaczyłam jakim środkiem ona myła te okna - płynem do plytek z natłuszczaczem!!!! Sama zatem umyłam te okna jeszcze raz, płynem do szyb i zajęło mi to tylko godzinkę z kawałkiem. Niby żadna strata, no chyba, że kasowa - wzięła za te okna 150 zł!Teraz raz na dwa tygodnie przychodzi do mnie inna pani, która wie do czego sluży jaki środek i za sprzątnięcie całego domu bierze dużo mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 09.05.2006 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Najważniejsze to fakt, że kominek znów wygląda pięknie a koszt był znośny. Mam na piśmie uznanie długu z przyznaniem się do użycia żrącego środka, dokumentację, świadków oraz jej deklarację pokrycia kosztów.W całej tej sprawie zmartwiło mnie właśnie jej chamskie zachowanie. W ogóle nie poczuwała się do winy, oszukiwała mnie nawet nie przeprosiła i zarzekała się, że stosowała właściwy środek. Dopiero po mojej rozmowie z osobą polecającą przyznała się i po tygodniu odezwała się do mnie. Trudno mi będzie zdecydować się na kolejną pomoc bo jak pomyślę o ewentualnych szkodach - to aż strach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 11.05.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Dobrze,że się przyznała bo zawsze mogła iść w zaparte i wtedy słowo przeciwko słowu i LIPA! Dobrze, że się tak skończyło Ja tam nie znoszę jak mi coś ktoś w domu robi po swojemu a nie tak jak ja i dlatego pewnie w domku jak się już skończy budować sama będę walczyła z brudem Przynajmniej nikomu głowy nie urwę jak mi narozrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts