andziak 05.12.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Pochwalcie się proszę swoimi kącikami telewizyjnymi. Ja takowego jeszcze nie mam, jestem na etapie planowania, więc chętnie skorzystam z Waszych sugestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 09.12.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 W naszym kraju - jak we wspomnianch aranżacjach arabskich - nie ma kącika - tv stoi na srodku saloonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 09.12.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 W naszym kraju - jak we wspomnianch aranżacjach arabskich - nie ma kącika - tv stoi na srodku saloonu U mnie lekko z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.12.2005 02:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 W naszym kraju - jak we wspomnianch aranżacjach arabskich - nie ma kącika - tv stoi na srodku saloonu a co ty tak w imieniu ogółu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 10.12.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 tv stoi na srodku saloonu u mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk CocaYna 18.10.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Jeśli poważnie myślimy o wychowaniu dzieci (nie mylić z chowaniem czy też chowem) to warto pogłówkować i wydzielić taki osobny kącik, najlepiej w innym pomieszczeniu niż salon. I wtedy w salonie spokojnie rozmawiamy, w jadalni spożywamy posiłki, a w celu obejrzenia wybranych programów, udajemy się do "telewizorowni". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apolodoros 19.10.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ja mam TV w osobnym pokoju, który słuzy do oglądania filmów na DVD. Jest też tam sprzęt grający, płyty itp. Taki pokój telewizyjny jak go nazywam. Nie mam telewizji i jest mi z tym baaaardzo dobrze!!! Polecam. Pamietam jak w mieszkaniu był włączony TV zawsze bez względu na to co było na ekranie. Po wprowadzce postanowiłem nie instalować anteny Tv i to był strzał w 10!!! Nawet nie wiecie ile mam teraz czasu. Swoją drogą nie wyobrażam sobie telewizora w salonie obok kominka. Oczywście to rzecz gustu, a jak wiemy z gustami się nie dyskutuje... Pozdrawiam z salonu ciepłem kominka a nie ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 19.10.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 ja mam taki http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/_ptgtmp_RXJ9RW.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts