nowoczesna 05.12.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Czy ktos ma sposoby na przytycie? Jestem osoba dosc nerwowa, moze kalorie uciekaja mi w ten sposob? Co dokladnie jesc? Wiem ze beda osoby ktore powiedza ze chcialy by miec taki problem jak ja, czyli jesc caly czas i nie przytyc. Czy ktos ma podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 05.12.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 FastFood'y i słodycze. Taka fajna dieta. Dietą jest odwrotnośc diety p. Pelagi - "Mniej żryć". Trzeba wiecej żryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 05.12.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 FastFood'y i słodycze. Taka fajna dieta. Dietą jest odwrotnośc diety p. Pelagi - "Mniej żryć". Trzeba wiecej żryć. no i tu się nie zgodzę. Należę do osób, które za wszelką cenę chcą- a raczej chciały utyć. Jem ogromne ilości, o każdej porze, niekoniecznie zdrowo, często poza domem i do niedawna nic się nie działo. Już myślałam, że mam tasiemca no bo przy tych ilościach jakie pochłaniam niemożliwe było abym ważyła 48 kg przy wzroście 169 cm. Od 5 miesięcy jestem na L-4, raczej mało się ruszam ze względu na potworny ból kęgosłupa. Teraz mam 53 kg i widzę, że moja waga była niska ze względu na tryb życia jaki prowadziłam dotąd. Absorbująca praca, nie potrafiłam zjeśc śniadania przed 10.00 więc z domu wychodziłam bez, na obiad zazwyczaj jadałam coś z Mc lub KFC po drodze i szybko potem po powrocie do domu zjadałam normalny obiad w nienormalnych porcjach potem ze 4 razy obfita kolacja, mnóstwo słodyczy. Wniosek- śniadanie koniecznie przed wyjściem z domu, fast food - ok ale II śniadanie w torbie obiad ok. 13.30 , 14.00 domowe jedzenie (niekoniecznie w domu) kolacja ok. 19.00 tak aby już później nie podjadać. Na przekąski owoce i duuuuuużo pomidorków Regularne jedzenie czyni cuda!!!!!!!!!!! No i mniej nerwów z zawodowych powodów!!! Przynajmniej w moim przypadku tak było jeszcze jedno do nowoczesnej- miesiąc temu musiałam przyjąć serię sterydowych zastrzyków i przytyłam kolejne 3 kg i powiem szczerze, że czułam się z tym fatalnie. Mimo, że zawsze chciałam przytyć i taka waga wydawała mi się właśnie optymalna, źle się czyłam głównie dlatego, że opuchnęła mi strasznie buzia i urósł brzuch (z czym absolutnie nigdy nie miałam problemów). Spróbuj usystematyzować swoją dietę w miarę regularnie się odżywiać i jestem przekonana, że efekty będą, byle później nie mieć odwrotnego problemu:) pzdrw, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 na mnie nie działają żadne metody waga trzyma sięna stałym poziomie i ani drgnie nic nie pomaga nie mogę przytyć i już. Udało mi się to tylko dwa razy - w ciązy Po porodach zrzucałam cały nadmiar kg bardzo szybko i bez pomocy Uwielbiam jeść ale to nic nie daje - waga jest jaka jest a ja wyglądam jak wyglądam - już się przyzwyczaiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.12.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Czy ktos ma sposoby na przytycie? Jestem osoba dosc nerwowa, moze kalorie uciekaja mi w ten sposob? Co dokladnie jesc? Wiem ze beda osoby ktore powiedza ze chcialy by miec taki problem jak ja, czyli jesc caly czas i nie przytyc. Czy ktos ma podobny problem? Mogę Ci kawałek siebie wyciąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 06.12.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ja pisałem moją dietę od drugiej strony (dlatego taka specyficzna) - tzn raczej musiałbym zrzucić i to sporo - prawie worek pyrów , ale dobrze mi z moja wagą. : I dbam tylko o linie - aby jej nie stracić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 07.12.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Kup sobie samochód - po dwóch latach zauwazysz minimum 10 dodatkowych kg;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Ja tez nie moge utyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 09.12.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Ja zaleciłabym więcej produktów mlecznych. Bardzo dobry byłby budyń, owsianka, kaszka manna na mleku gotowana, jeśli to możliwe to nawet codziennie. Zwiększyć regularność posiłków. Też zawsze byłam szczuplutka i nawet miałam kompleksy z tego powodu, ale niestety widzę że w miarę jak mi przybywa lat zaczynam nabierać ciałka. Co prawda kochanego ciałka nigdy nie za wiele, ale żal tych ciuszków w które nie wchodzę. Tak, że może przeczekać z wiekiem przyjdzie, no i oczywiście na pewno jak się sukcesorzy pojawią , zwłaszcza w liczbie kilku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.12.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Na mnie nic nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 18.12.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 No ja tez mam ten sam problem Tak jakos cały czas ta sama waga,na budowie prawie taczka mnie przewraca,188/75 w butach .U mnie to pewnie przyczyną jest bardzo aktywny tryb życia i zaburzenia snu.Najpierw szkoda mi było czasu na spanie ,a potem zapadłem na jakąś chorobę i nie mogę spać!Próbowałem obżarstwa ,ale cholesterol mi skoczył na 420!Do tego doszły zaburzenia układu pokarmowego (zapalenie błony sluzowej żołądka i dwunastnicy)podejżewam,że na tle nerwowym (czytaj:zbyt mało snu).No i nie mogę nabrac ciałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.12.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 ja tez niestety nie mogę przytyć.Mam 1.68 cm a waze 47 w porywach do 48 kg.Tasiemca ani innych robakow nie mam,jem duzo a slodyczy zjadam na tony i nic.Moze taka nasza uroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.12.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 ja tez niestety nie mogę przytyć.Mam 1.68 cm a waze 47 w porywach do 48 kg.Tasiemca ani innych robakow nie mam,jem duzo a slodyczy zjadam na tony i nic.Moze taka nasza uroda To przy silniejszym wietrze musisz się słupów trzymać... Też tak miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 18.12.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Moze taka nasza uroda A i pewnie. Gdyby wszyscy byli tacy sami to co by to było. To przy silniejszym wietrze musisz się słupów trzymać... Nabrać kamieni w kieszenie i gra. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.12.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 A mnie się podobają szczupłe dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 To przy silniejszym wietrze musisz się słupów trzymać... Ja moze slupow sie nie trzymalam , ale wazylam zawsze 44 kg , mam 160 .Teraz przytylam , waze 50 , podobno dobrze wygladam , ale mi sie nie podoba . Z moich obserwacji wynika , ze po 30- tce zaczyna sie troche cialka nabierac , wiec wszystko przed Wami chudziaki Na pocieche powiem , ze chudemu zawsze lepiej sie ubrac . Nie trzeba sie zastanawiac czy gdzies tam czegos nie widac w nadmarze. Zycze dobrego apetytu w Swieta (Wiem , ze i tak go macie , piekne dni , kiedy mozna jesc i nie miec wyrzutow sumienia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 A ile trzeba mieć po tej 30, żeby zacząć nabierać tego ciałka Bo ja nadal kupuje ciuchy w rozmiarach 34 - 36 Z większym wskazaniem na to 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2005 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Aga wyjatki sa zawsze . Ciesz sie , ze jestes wyjatkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.12.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 jak by ktoś reflektował to miałbym do oddania jeszcze około 20 kg... dyszka juz poszła pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Maksiu 20 nie ale tak z 5-6 chetnie bym wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts