KrzyCz 05.12.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Poszukuję w dobrej cenie płytek ceramicznych Polcolorit kolekcja CALDA BEIGE. Potrzebuję w sumie około 40m2 ściennych i podłogowych oprócz tego chciałbym kupić (w dobrej cenie ) umywalkę ROCA i dobre baterie wannowe, umywalkowe i natryskowe. Może ktoś ma jakiś namiar gdzie można dostać dobry rabat? Najlepiej z okolic Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzyCz 08.12.2005 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Naprawdę nikt nie kupował z dobrym rabatem płytek i armatury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 09.12.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Kupował. Armature i sanitariaty. Wystarczy znaleźć w tym dziale posty użytkownika Mroziczek. Polecam . Przepraszam. Nie doczytałem że ze Śląska. To Mroziczek raczej odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 09.12.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Mroziczek to porządna firma (sama u niego kupwałam baterię) ale nie wiem czy pasuje Ci miejscowość Żyrardów koło W-wy (jakieś 30 km) . Pogadaj z nim on też robi sprzedaż wysyłkową pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts