Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nurniego DOM oraz Żonki, Rekina i Fasolki

Recommended Posts

Długo na to czekałem - rok i siedem miesięcy ale w końcu

jesteśmy wieśmakami !!!!

...i bardzo nam z tym dobrze :D :D :D

Nie będę załączał zdjęć od nowa więc załączę link do dziennika gdzie są aktualne wpisy

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=21519&start=180

....jedno co napiszę - warto było, ..cholernie warto :D :D :D :D :D

Rodzinka śpi na górze, ogień migoce w kominku a ja sobie popijam pifko przy komputrze.

Pozdrawiam

Zeljka nie marudź i wszystkiego najlepszego :wink: 8) z okazji, oczywiście, 18-tych urodzin.

Pozdrowionka

Już nie marudzę..., a nawet jestem usmiechnieta.., zobacz sam... :D

A za życzenia dziekuje bardzo...

p.s. po 30 .., to kazdy ma juz tylko i zawsze 18..., procz mnie.., ja mam 21... :lol: :wink:

[quote name="nurniDzięki, na obu podłogach merbau olejowany.

Serdecznie pozdrawiam

tak myslałam, napisz mi w takim razie, czy w czasie olejowania i następnych dni po, miałeś przebarwienia na brzegach deszczółek, u mnie tłumaczą to nierównomiernym wchłanianiem oleju. Ale jest już 5 dni po ostatnim zabiegu a plamy są w dalszym ciągu. Nie wiem czy to normalne, czy chcą mi tak wmówić?

tak myslałam, napisz mi w takim razie, czy w czasie olejowania i następnych dni po, miałeś przebarwienia na brzegach deszczółek, u mnie tłumaczą to nierównomiernym wchłanianiem oleju. Ale jest już 5 dni po ostatnim zabiegu a plamy są w dalszym ciągu. Nie wiem czy to normalne, czy chcą mi tak wmówić?

Nic takiego nie zauważyłem ani na deskach ani na parkiecie przemysłowym.

Pozdrawiam