nurni 05.12.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Długo na to czekałem - rok i siedem miesięcy ale w końcu jesteśmy wieśmakami !!!! ...i bardzo nam z tym dobrze Nie będę załączał zdjęć od nowa więc załączę link do dziennika gdzie są aktualne wpisy http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=21519&start=180 ....jedno co napiszę - warto było, ..cholernie warto Rodzinka śpi na górze, ogień migoce w kominku a ja sobie popijam pifko przy komputrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 NURNI NIE BADZ LENIWY.., WKLEJAJ TE ZDJECIA I JUZ... PIEKNY DOM TRZEBA POKAZAC A NIE TYLKO DAWAC LINKI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.12.2005 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Zeljka nie marudź i wszystkiego najlepszego z okazji, oczywiście, 18-tych urodzin. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.12.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Rany, wieśniaku, ja też chcę, coby mi słoma z butów wychodziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.12.2005 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Rany, wieśniaku, ja też chcę, coby mi słoma z butów wychodziła... ...no toć u Ciebie to raptem z 5 minut zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Zeljka nie marudź i wszystkiego najlepszego z okazji, oczywiście, 18-tych urodzin. Pozdrowionka Już nie marudzę..., a nawet jestem usmiechnieta.., zobacz sam... A za życzenia dziekuje bardzo... p.s. po 30 .., to kazdy ma juz tylko i zawsze 18..., procz mnie.., ja mam 21... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 06.12.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 gratulki Nurni!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Nurni jeszcze raz gratulki Mam nadzieję że niedługoi ja będę w tym zacnym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 07.12.2005 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Mam nadzieję że niedługoi ja będę w tym zacnym gronie ...a ja nawet mam pewność Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.12.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Mam nadzieję że niedługoi ja będę w tym zacnym gronie ...a ja nawet mam pewność Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.12.2005 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Właśnie zostały położone listwy przypodłogowe na górze. Merbeu okleinowany na "czymśtam" i poolejowany, idelanie pasują do podłogi. Wiem, zdjęcia będą "lada chwila" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.12.2005 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Dołączył: 14 Wrz 2003Raaaaany to już tyle czasu minęło !!!!Teraz właśnie zwróciłem uwagę, przecież to było "wczoraj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 20.12.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 domek rewelacyjny, bardzo podobaja mi się przestrzenie - super.zdradź mi proszę czy na podlodze masz merbau i jeśli tak to olej czy lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 20.12.2005 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 domek rewelacyjny, bardzo podobaja mi się przestrzenie - super. zdradź mi proszę czy na podlodze masz merbau i jeśli tak to olej czy lakier? Dzięki, na obu podłogach merbau olejowany. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 21.12.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 [quote name="nurniDzięki, na obu podłogach merbau olejowany. Serdecznie pozdrawiam tak myslałam, napisz mi w takim razie, czy w czasie olejowania i następnych dni po, miałeś przebarwienia na brzegach deszczółek, u mnie tłumaczą to nierównomiernym wchłanianiem oleju. Ale jest już 5 dni po ostatnim zabiegu a plamy są w dalszym ciągu. Nie wiem czy to normalne, czy chcą mi tak wmówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 21.12.2005 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 tak myslałam, napisz mi w takim razie, czy w czasie olejowania i następnych dni po, miałeś przebarwienia na brzegach deszczółek, u mnie tłumaczą to nierównomiernym wchłanianiem oleju. Ale jest już 5 dni po ostatnim zabiegu a plamy są w dalszym ciągu. Nie wiem czy to normalne, czy chcą mi tak wmówić? Nic takiego nie zauważyłem ani na deskach ani na parkiecie przemysłowym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts