Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mały prezent na Mikołajki

Pompa ciepła w bardzo korzystnej cenie

Jedną z barier przy decyzji w temacie pomp ciepła jest koszt zakupu tego urządzenia Proponuje więc wykonanie kompletnej instalacji grzewczej na bazie pompy ciepła firmy Viessmann w bardzo korzystnej cenie

Mikołaj

Odnośnie ceny to nie mogę podać żadnych cyfr

Oferta jest myślę że naprawdę atrakcyjna cenowo ale na kompletną usługę pompa ciepła z kompletna instalacją grzewczą

Promocja dotyczy jednej kompletnej instalacji Wspólnie z firma Viessmann postanowiliśmy promować ten rodzaj ogrzewania Koszt instalacji zostanie podany osobie (osobom) zainteresowanej po wcześniejszym otrzymaniu projektu domu z opisem wymagań odnośnie ogrzewania

Projekt instalacji grzewczej z doborem urządzenia i nadzór od początku do końca nad całą inwestycją wykonuje firma Viessmann gratis

Z pośród chętnych zostanie wybrany projekt o najciekawszych rozwiązaniach

Odnośnie ceny to nie mogę podać żadnych cyfr

Oferta jest myślę że naprawdę atrakcyjna cenowo ale na kompletną usługę pompa ciepła z kompletna instalacją grzewczą

Promocja dotyczy jednej kompletnej instalacji Wspólnie z firma Viessmann postanowiliśmy promować ten rodzaj ogrzewania Koszt instalacji zostanie podany osobie (osobom) zainteresowanej po wcześniejszym otrzymaniu projektu domu z opisem wymagań odnośnie ogrzewania

Projekt instalacji grzewczej z doborem urządzenia i nadzór od początku do końca nad całą inwestycją wykonuje firma Viessmann gratis

Z pośród chętnych zostanie wybrany projekt o najciekawszych rozwiązaniach

No Ja jestem potencjalnie zainteresowany calkiem serio a gdzie bym musial dostarczyc projekt ? Kontakt moze byc na priv.

Wszystkie osoby które przysłały mi projekty otrzymały potwierdzenie

Przepraszam że tak próżno ale za każdym razem wyjeżdżam do pracy na kilka dni bez dostępu do Internetu Jeśli ktoś jeszcze chce spróbować sił w konkursie to zostało jeszcze kilka dni Rozstrzygnięcie konkursu po Nowym Roku decyduje data stempla pocztowego :lol: