Hydraulik 06.12.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Mały prezent na Mikołajki Pompa ciepła w bardzo korzystnej cenieJedną z barier przy decyzji w temacie pomp ciepła jest koszt zakupu tego urządzenia Proponuje więc wykonanie kompletnej instalacji grzewczej na bazie pompy ciepła firmy Viessmann w bardzo korzystnej cenie Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 13.12.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Korzystnej tzn?Mam domek ok 130 z poddaszem użytkowym.Jaki byłby koszt takiej instalacji? czy koszt jest związany tylko z pompą i instalacją, czy też w całym domu coś trzeba zropbić inaczej?Mam stan surowy otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 13.12.2005 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Odnośnie ceny to nie mogę podać żadnych cyfr Oferta jest myślę że naprawdę atrakcyjna cenowo ale na kompletną usługę pompa ciepła z kompletna instalacją grzewczą Promocja dotyczy jednej kompletnej instalacji Wspólnie z firma Viessmann postanowiliśmy promować ten rodzaj ogrzewania Koszt instalacji zostanie podany osobie (osobom) zainteresowanej po wcześniejszym otrzymaniu projektu domu z opisem wymagań odnośnie ogrzewania Projekt instalacji grzewczej z doborem urządzenia i nadzór od początku do końca nad całą inwestycją wykonuje firma Viessmann gratis Z pośród chętnych zostanie wybrany projekt o najciekawszych rozwiązaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.12.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Odnośnie ceny to nie mogę podać żadnych cyfr Oferta jest myślę że naprawdę atrakcyjna cenowo ale na kompletną usługę pompa ciepła z kompletna instalacją grzewczą Promocja dotyczy jednej kompletnej instalacji Wspólnie z firma Viessmann postanowiliśmy promować ten rodzaj ogrzewania Koszt instalacji zostanie podany osobie (osobom) zainteresowanej po wcześniejszym otrzymaniu projektu domu z opisem wymagań odnośnie ogrzewania Projekt instalacji grzewczej z doborem urządzenia i nadzór od początku do końca nad całą inwestycją wykonuje firma Viessmann gratis Z pośród chętnych zostanie wybrany projekt o najciekawszych rozwiązaniach No Ja jestem potencjalnie zainteresowany calkiem serio a gdzie bym musial dostarczyc projekt ? Kontakt moze byc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 13.12.2005 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.12.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 No wyslalem @ pare dni temu i brak odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 17.12.2005 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Wszystkie osoby które przysłały mi projekty otrzymały potwierdzenie Przepraszam że tak próżno ale za każdym razem wyjeżdżam do pracy na kilka dni bez dostępu do Internetu Jeśli ktoś jeszcze chce spróbować sił w konkursie to zostało jeszcze kilka dni Rozstrzygnięcie konkursu po Nowym Roku decyduje data stempla pocztowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts