marekpatterson 06.12.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jestem mocno niezadowolony z prac wykończeniowych ekipy zarządzanej przez jednego z użytkowników tego forum. Dysponuję zdjęciami fachowych robót tejże ekipy. Jesteśmy w trakcie rozliczeń (oczywiście wyszły roboty dodatkowe, po to aby moje ewentualne rozszczenia zostały skompensowane przez wartość robót dodatkowych), które mają się skończyć tym, że mam zapłacić za spapraną robote (do tej pory wyk. dostał jakieś 60%). Zastanawiam się nad tym czy mógłbym zaprezentować szerszej publiczności owe zdjęcia i nick aby przestrzec przed zlecaniem tej osobie prac budowlanych. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.12.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Różnie się takie 'akcje' kończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.12.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 zacznij od pokazania zdjęć, opisz zakres robót, pokaż umowę. Jak masz rację to przejdzie. ja walniesz z grubej rury - kiepsko widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jestem mocno niezadowolony z prac wykończeniowych ekipy zarządzanej przez jednego z użytkowników tego forum. Dysponuję zdjęciami fachowych robót tejże ekipy. Jesteśmy w trakcie rozliczeń (oczywiście wyszły roboty dodatkowe, po to aby moje ewentualne rozszczenia zostały skompensowane przez wartość robót dodatkowych), które mają się skończyć tym, że mam zapłacić za spapraną robote (do tej pory wyk. dostał jakieś 60%). Zastanawiam się nad tym czy mógłbym zaprezentować szerszej publiczności owe zdjęcia i nick aby przestrzec przed zlecaniem tej osobie prac budowlanych. Co o tym myślicie? Może przy następnej okazji autoprezentacji tego gościa,przytocz swoje doświadczenia. Teraz po zbudowaniu domu wiem,że nie ma roboty bez poprawki. Albo przynajmniej znakomita ich część musi być poprawiona.I kwestią "klasy" danego fachowca jest podejście do poprawek,jak się miga i chce orżnąć ,to nie miałabym skrupułów,ale jeśli coś się nie udało i ma dobrę wolę naprawy,to dałabym szansę. Oczywiście nie ma mowy,że to Ty masz ponieść koszty jego papraniny.Gonić takich! Natomiast samo pokazanie pracy-jeśli jest jej autorem,to chyba nie ma się czego wstydzić? I nie może byc tak,że ktoś sobie znalazł ciepłe gniazdko w postaci forum i będzie łapał naiwnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 06.12.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jestem mocno niezadowolony z prac wykończeniowych ekipy zarządzanej przez jednego z użytkowników tego forum. Mam identyczny dylemat. Na razie mój delikwent obiecał pokryć straty finansowe, jakie ponieśliśmy w wyniku działania jego ludzi. Czas pokaże. Czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Zdjęcia roboty - jak najbardziej. Jeśli spaprał, niech się wstydzi . Dużo osób, szczególnie nowych bardziej ufa tym, którzy się na forum ogłaszają. A to jak widać żadna gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts